Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

svetlan28

Re: Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Мнениеот svetlan28 » 01 яну 2013 21:35

[quote="honda"][. Понятието "юноша на един отбор" е пределно ясно- това е футболист ,който е получил картотека за съответната юношеска формация на същия клуб и преди това не е имал картотека в мъжката формация на друг клуб.

Не е така!Да врътнем един залог ако искаш,че виждам-влече те :lol: :!: :?: :idea:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 яну 2013 19:28

Хонда,днес ти изтича срока за облога!Какво правим след това?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2013 02:06

Креативност= създаване, изграждане, иззиждане....

Какво е изградил, създал или иззидал ЦСКА в последните 20 години?
Въпросът ми е към автора на темата и на други постове няма да отговарям!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 яну 2013 05:45

Хонда , изтече срока за отговор , който ти бях дал.Такъв не получих , но да ти кажа честно и не очаквах от човек , който искаше да се обзалага за неща , които не съм казвал . Мислих , че поне ще проявиш малко мъжество , казвайки едно простичко : "Сгрешил съм,извинявай" , но явно предпочете да се покриеш като истинска мишка .Свикнал съм да наричам хора , които разпространяват не истини , лъжци . Ти предложи облог за това дали Христов е юноша на Левски , въпреки че никога не съм твърдял обратното . Кажи как да те наричам? Най добре е да не ми отговаряш и въобще да не коментираш постовете ми , защото ,както вече казах , не ти е сефте да се излагаш като кифла , а и аз не искам да се занимавам с такива хора .Пратил съм те в ония списък за да правиш компания на един морално нечистоплътен индивид . Ще си допаднете ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 03 яну 2013 17:19

Много задълбахте в темата за юношите. Историята на футбола ни е показала, че ЦСКА е българската трансферна величина в Европа. Играчите ни заминаваха и ставаха твърди титуляри в отборите си, печелиха купи и вкарваха голове. Поради някаква причина левскарите от много поколения се провалиха в Европа. И то съвсем не лоши футболисти, като Гиби, Наско Сираков и Гонзо. Последните двама обаче записаха имената си със златни букви в историята на Левски. Аз се гордея, че през ЦСКА за големия футбол са тръгнали най-великите български играчи. Тъжно е, че някои не можаха да оставят трайна следа при червените.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 яну 2013 18:19

angelofdeath написа:Много задълбахте в темата за юношите. Историята на футбола ни е показала, че ЦСКА е българската трансферна величина в Европа. Играчите ни заминаваха и ставаха твърди титуляри в отборите си, печелиха купи и вкарваха голове. Поради някаква причина левскарите от много поколения се провалиха в Европа. И то съвсем не лоши футболисти, като Гиби, Наско Сираков и Гонзо. Последните двама обаче записаха имената си със златни букви в историята на Левски. Аз се гордея, че през ЦСКА за големия футбол са тръгнали най-великите български играчи. Тъжно е, че някои не можаха да оставят трайна следа при червените.

Това е съвсем нормално.Изброените от теб играчи свикнаха на съдийството в първенството ни,където за някои не се свирят ударите с лакти,дърпането и ритането и те го възприемат като нещо нормално.При първия досег с истинския футбол и съдийство им лъсва голия задник ;)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 03 яну 2013 19:39

Old_death написа:Хонда, преди да предлагаш облози да сключим един друг.Ако намериш мой цитат,в който казвам,че Христов не е юноша на Левски,ще ти дам 10000 лева.Ако не представиш такъм до утре вечерта,ще ми се извиниш или ми се обади на личен да ти кажа къде и как ще ми дадеш 100 лева.Не ме търси за друго и не ми коментирай постовете!

Интересно това кой го написа:

Old_death написа:
Каручке,и тоя път се изложи като кифла:
Мариян Георгиев Христов е български футболист, национал. Роден е на 29 юли 1973 г. в Ботевград. Висок е 194 см и тежи 83 кг. Играл е като полузащитник и нападател за отборите на Балкан (Ботевград), Славия, Левски (София) и Кайзерслаутерн (Германия). От есента на 2004 г. играе за Волфсбург (Германия)

Не зная от къде черпиш тая информация,но повече подозирам,че твърденията ти са плод повече на мокрите ти мечти,отколкото отговарят на действителността.Мариан почва да играе в мъжкия отбор на Левски на 22-23 годишна възраст вече като изграден футболист.Точно заради трансфера на Христов в Германия,Сираков отиде в Израел при чичо Миша и се върна остриган като новобранец.Беше казал,че е продал Христов за 700000 марки,но в един немски сайт излезе информация за трансфер от 1.5 милиона в същата валута.Смени си източника на информацията или взимай приспивателни,които нямат като страничен ефект розави мечти Пожелавам ти весело посрещане на Новата година!

Как хем твърденията ми "че твърденията ти са плод повече на мокрите ти мечти,отколкото отговарят на действителността" ,а в един момент се оказа че никога не си твърдял че М.Христов не е бил юноша на Левски. Тогава очаквам да ми посочиш ,кое точно от твърденията ми е плод на мокрите ми мечти и не отговаря на действителността. Може би участието на Н.Сираков в трансфера на М.Христов в Кайзерслаутерн - честно казано ,като четох това ,което си написал си мислих ,че е първи април и си правиш майтап. Толкова смехотворни глупости на едно място отдавна не бях чел. Но на теб не ти е за първи път, знаеш какво имам предвид ;) .
А за това ,че не съм отговорил в посочения от теб срок- такива срокове могат да ми дават само моите началници ,които не са много и ти определено не си от тях :) . Аз за разлика от теб имам доста ангажименти понеже съм достатъчно "зает мъж" и писането в един спортен форум не е на челно място сред приоритетите ми.
Мисля че на всички в този форум стана ясно как се опитваш да се отметнеш от думите си :) .

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 03 яну 2013 21:54

Кашчей написа:Креативност= създаване, изграждане, иззиждане....

Какво е изградил, създал или иззидал ЦСКА в последните 20 години?Въпросът ми е към автора на темата и на други постове няма да отговарям!

Ами Димитър Бербатов например! :!:

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 03 яну 2013 21:57

[quote="honda"][quote="Old_death"]Хонда, преди да предлагаш облози да сключим един друг.

И аз му предложих,но не би-ни дума,ни вопъл ,ни стон!Но душата сгрешила-сама промълвила-Хондон!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 яну 2013 22:09

honda, никъде не е казал, че не е ваш юноша, макар и това да е "спорен" факт. Или не четеш правилно, или го разбираш неправилно? Което говори за изоставане в развитието, докато опонентът ти показва креативност :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “ЦСКА”