Ливърпул - Съндърланд (02.01.2013,, 21:45 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Съндърланд (02.01.2013,, 21:45 ч.)
Според мен пък отбора не е чак толкова непостояннен. За Декември + първия мач от Януари са спечелени 6 мача от 8, което определено си е постоянство. Проблемът е, че сега е най-трудния месец и при (вероятните според мен) неблагоприятни резултатите при гостуванията на Олд Трафорд, Етихад и Емирейтс, то отново ще искате оставката на Роджърс.
-
- Контакти:
Яко.Снощи направихме най-доброто си полувреме,откакто ни води БР/второто/,приключихме старата година с 3-0,а новата я продължаваме пак така,а аз съм в отпуска
.
Проблемът на този отбор е,че все още няма самочувствие на победител,но има качествата,за да стане такъв.Вижда се,че поведем ли в резултата,нещата стават много по-лесно,ако обаче получим първи гол,сякаш отбора губи увереност.БР има още доста неща да изчиства,но основите са си вече на мястото според мен.Попълненията на Кени също вземат да показват,че стават.,Енрике,Даунинг и особено Хендо подобриха значително играта си и специално Джордан не трябва да го продаваме,защото за мен момчето натрупва самочувствие,има лидерски качества/неслучайно е капитан на Англия под 21 години толкова време/ и може дълги години да играе водеща роля за клуба.Хубаво е и да похвалим Пепе,който изяде доста хули и псувни,но последните няколко седмици подобрява значително играта си и вчера ни спаси на няколко пъти.Джерард вече е с осем асистенции/рекора му е 9 от 2009 г./,като вчера бе феноменален с 2 асистенции
Много добри думи и за Уиздъм,който изяде с парцалите Маклийн.Андре не игра сигурно осем мача подред,но когато бе извикан,показа,че е готов.Няма как да няма лъкатушения във формата и играта ни,при положение че налагаме толкова млади момчета накуп-Хендо,Алън,Уиздъм,Стърлинг,Сусо,Шелви-всичките под 23 години.
А хубавите новини вчера продължиха с медицинските прегледи в Уест Хем на Джо Коул.Ще се наложи да му платим 3 млн.,но пак спестяваме над 4,2 млн. паунда,а и освобождаваме 100 000 от фонд заплати.Досат зачестиха и слуховете,че може по взимно съгласие да прекратим наема на Шахин,което ще освободи още 90 000 от уейдж бил-а.Кой зн ае дали това освобождаване на средства за заплати не значи,че чакаме някое сериозно име...

Проблемът на този отбор е,че все още няма самочувствие на победител,но има качествата,за да стане такъв.Вижда се,че поведем ли в резултата,нещата стават много по-лесно,ако обаче получим първи гол,сякаш отбора губи увереност.БР има още доста неща да изчиства,но основите са си вече на мястото според мен.Попълненията на Кени също вземат да показват,че стават.,Енрике,Даунинг и особено Хендо подобриха значително играта си и специално Джордан не трябва да го продаваме,защото за мен момчето натрупва самочувствие,има лидерски качества/неслучайно е капитан на Англия под 21 години толкова време/ и може дълги години да играе водеща роля за клуба.Хубаво е и да похвалим Пепе,който изяде доста хули и псувни,но последните няколко седмици подобрява значително играта си и вчера ни спаси на няколко пъти.Джерард вече е с осем асистенции/рекора му е 9 от 2009 г./,като вчера бе феноменален с 2 асистенции
Много добри думи и за Уиздъм,който изяде с парцалите Маклийн.Андре не игра сигурно осем мача подред,но когато бе извикан,показа,че е готов.Няма как да няма лъкатушения във формата и играта ни,при положение че налагаме толкова млади момчета накуп-Хендо,Алън,Уиздъм,Стърлинг,Сусо,Шелви-всичките под 23 години.
А хубавите новини вчера продължиха с медицинските прегледи в Уест Хем на Джо Коул.Ще се наложи да му платим 3 млн.,но пак спестяваме над 4,2 млн. паунда,а и освобождаваме 100 000 от фонд заплати.Досат зачестиха и слуховете,че може по взимно съгласие да прекратим наема на Шахин,което ще освободи още 90 000 от уейдж бил-а.Кой зн ае дали това освобождаване на средства за заплати не значи,че чакаме някое сериозно име...
-
- Контакти:
аз пък си мисля,че няма да паднем и трите мача,които ни очакват.после обаче имаме лека програма,ще останат само пуйките,еверфън и челси.много зависи и кои играчи ще привлечем до края на януари,това може да се окаже много важно за отбора.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
А,да и liv_fc е много прав.Отборът още не е готов да отиде и да мачка на терените на двата Манчестъра и дори на ''Емигрейтс''
.Съвсем логично е да загубим,което няма да е края на света за новия проект на клуба.БР ни развива правилно,но му трябва време и търпение с този млад отбор.
Проблемът е,че след загуби в тези мачове,пак ще изпълзят от дупките хота като ''реалистът'' и ще се почне едно плюене по отбора,мениджъра,собствениците и не на последно място марката Ливърпул
.
Брендо си го каза много точно-съдете ни по представянето ни през последните два месеца от сезона.
А дотогава поне едно е ясно-януари ще е доста вълнуващ месец от трансфери/входящи и изходящи/.Засега Стъридж е ясен,а по всичко личи,че нещата с Инс се усложняват.Коул е на 90% напуснал/дано не е хубав сън,мамка му
/,а по думите на Еър това няма да е всичко.

Проблемът е,че след загуби в тези мачове,пак ще изпълзят от дупките хота като ''реалистът'' и ще се почне едно плюене по отбора,мениджъра,собствениците и не на последно място марката Ливърпул

Брендо си го каза много точно-съдете ни по представянето ни през последните два месеца от сезона.
А дотогава поне едно е ясно-януари ще е доста вълнуващ месец от трансфери/входящи и изходящи/.Засега Стъридж е ясен,а по всичко личи,че нещата с Инс се усложняват.Коул е на 90% напуснал/дано не е хубав сън,мамка му

- GGMU_forever
Честита победа,но срещу нашите няма да успеете 

Офтопик:
- Alonso_Massa
- Контакти:
GGMU_forever написа:Честита победа,но срещу нашите няма да успеете
Не се знае мача там е троен отвсякъде!

Офтопик:
Офтопик:
liv_fc написа:Според мен пък отбора не е чак толкова непостояннен.
Напротив.До скоро си беше доста непостоянен.Просто нямаме баланс в отбора и от там ни идват проблемите.
Суарес този сезон.. веднъж прави два или три гола,а в друг мач нищо не му се получава.Нямаме негова реална алтернатива.Като на него не му върви мача ни излизат стари слабости.Много положения.. нула голове.
Лукас също започна сезона без реално да има кой да го замести.Джо Алън е наистина много стабилен футболист,но не е точно такъв тип футболист.От там също загубихме през сезона много.
Третото нещо е на крилата.Даунинг направи хубава двойка с Джонсън,но все пак и той е малко спорен за сега.Останалите са под въпросителна.Стърлинг и Сусо са страхотни,но не можем да разчитаме много много на тях.Поне и докато не натрупат няколко години опит.Единия е с два гола през сезона,а другия е с една асистенция.. и то за ЛЕ.Иначе и двамата съм ги забелязал почти не помагат на бека в защита.Това е нещо което трябва да работят.
PeterForsberg написа:Отборът още не е готов да отиде и да мачка на терените на двата Манчестъра и дори на ''Емигрейтс''.Съвсем логично е да загубим,което няма да е края на света за новия проект на клуба.
Не съм много съгласен.И Сити и манчо не са в оптимална форма.Точно в момента са далеч от.. непобедими.Естествено може и да загубим,но за мен със сигурност не сме обречени едва ли не.Футбол е.. каквото стане.
styopa аз имам предвид, че в последния месец се вижда постоянство. Вярно е, че мачовете са срещу по-салби (като класиране и амбиции) отбори, но преди Ливърпул е имал най-много проблеми именно срещу такива. За мен важно е и че отбора рядко е надиграван. Създават се немалък брой положения, а и се реализират доста. Много от футболистите вдигнаха нивото си на игра и ако нещата продължават така по-скоро ще съм доволен от сезона. Като цяло имам предвид, че се вижда надграждане, но има още много път да се извърви.
Ами направихме поредица от горе долу добри резултати ... след връщането на Лукас и много хубавата форма на Суарес последно време.
Иначе за сезона.. за мен направихме една от най-големите простотии на пазара лятото.С толкова ограничен състав в последните 15тина години не се сещам да сме започвали.Контузия на Борини.. наказание на Суарес.. и централен нападател Шелви.
Извън това Брендо с изключение на няколко мача.. за мен в голяма част от мачовете общо взето взема максимума.Което поне за това аз за себе си съм си доволен от него.Все си мисля ако не бяха пародиите лятото и си бяхме запазили състава в момента можеше да сме около Челси или Тотнъм да кажем в класирането.
Сега ни остава да си компенсираме грешките през този прозорец и да се надяваме в края на сезона да не сме свършили физически.Все пак да не забравяме до този момент играем с почти едни и същи футболисти.Няма как поне малко да не изиграе в негативен момент в края.
Иначе за сезона.. за мен направихме една от най-големите простотии на пазара лятото.С толкова ограничен състав в последните 15тина години не се сещам да сме започвали.Контузия на Борини.. наказание на Суарес.. и централен нападател Шелви.
Извън това Брендо с изключение на няколко мача.. за мен в голяма част от мачовете общо взето взема максимума.Което поне за това аз за себе си съм си доволен от него.Все си мисля ако не бяха пародиите лятото и си бяхме запазили състава в момента можеше да сме около Челси или Тотнъм да кажем в класирането.
Сега ни остава да си компенсираме грешките през този прозорец и да се надяваме в края на сезона да не сме свършили физически.Все пак да не забравяме до този момент играем с почти едни и същи футболисти.Няма как поне малко да не изиграе в негативен момент в края.