Младите надежди на ЦСКА ! Нека им бъде даден шанс !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

red_star
Контакти:

Младите надежди на ЦСКА ! Нека им бъде даден шанс !

Мнениеот red_star » 03 яну 2013 13:17

ЛЮБЕН ПАНДЕВ

Роден е в София на 29 март 1995 година. Започва да се занимава с футбол, когато навършва 10 в Левски Раковски. Следват две невероятни години, в които е неизменен титуляр и с основание си печели славата на един от най-добрите млади флангови футболисти. Обикновено се подвизава по лявото крило, но често преминава вдясно, като след това пробива успоредно на вратата и стреля. Той слага и капитанската лента. През 2008-ма Пандев преминава проби в Рапид Виена, където оставя отлични впечатления и на следващата година отново е поканен.Шефовете на австрийския гранд са очаровани от качествата на момчето, но до трансфер така и не се стига, защото няма навършени години. Това не отчайва Любен, който продължава с великолепното си представяне. Така идва лятото на 2010-та. Бързакът е поканен да се премести в "големия" Левски от стадион "Георги Аспарухов", той обаче избира Славия, а силните му игри при белите му носят и повиквателна за националния отбор. През лятото той обаче реши да премине в ЦСКА с надеждата един ден да получи шанс за мъжкия отбор където вече с изявите си е твърд титуляр. Мечтата му е някой ден да заиграе в голям клуб!

https://www.facebook.com/#!/lyuben.pand ... ts&__req=i

ГРИГОР ДОЛАПЧИЕВ

Григор Долапчиев! Роден е на 23 февруари 1994 година, той за първи път стъпва на “Червено знаме” преди 9 години. Първоначално Долапчиев започва да тренира с родените през 1993 година, начело, на които е Методи Георгиев. Още тогава младокът заема поста, на който се подвизава и до ден днешен. Трудно могат да се изброят индивидуалните награди от различни турнири, които младокът печели в качеството на топреализатор, а неговите успехи почти винаги са придружени и от отборна купа.
През миналата година Долапчиев завоюва приза „ Голмайстор“ на Софийската група с 25 попадения и се представя на много високо ниво и в срещите на националния отбор до 19 години с отбелязани три гола.
И това не остана незабелязано от шефовете, които му дадоха шанс да се доказва и в мъжкия футбол. Така Гришата попадна в първия състав на ЦСКА, като дори записа своя дебют в „А“ група (в мача срещу Миньор Перник). В мача за купата срещу Чавдар Етрополе той отблеляза и първия си гол за мъжкия отбор на ЦСКА .

ТОДОР ФИЛЕВ

Десният бек на набор'95 в момента определено не е във върхова форма, но със сигурност притежава забележителен талант. Роден е на 2 ноември в Петрич. Започва да се занимава с футбол през 2002-ра и в следващите 7 години е капитан на тима на Беласица. През 2010-та идва на едноседмични проби в ЦСКА, но е одобрен след едва второто занимание. С армейците печели Купа България и Албена къп. Огромното му предимство са борбеността и бързината.

ПАВЕЛ ЯНЕВ

Роден е на 2 юни 1995 година в Сандански. Първите години от детството му преминават във Велинград, където започва да се занимава с футбол. След това се връща в Сндански, където носи в продължение на 3 сезона екипа на местния Вихрен. Много бърз и техничен, той винаги се е подвизавал в предни позиции, като играе с еднакъв успех, както на фланговете, така и на върха на атаката.
В ЦСКА е вече 4 години, като за този период печели две шампионски титли и една купа от турнира в “Албена”.

МАРТИН ИВАНОВ

Мартин Иванов е роден на 22 февруари 1996 година в София. Занимава се с футбол вече почти 10 години. В началото група от връстници на Мартин все още не е сформирана и той тренира под ръководството на Филип Филипов, който е начело на набор'95.
Бившият защитник поставя момчето на дясното крило, за да използва максимално скоростта му и топовния удар. Скоро Фичо напуска ЦСКА и тимът, в който играе младока е поет от Ангел Калбуров. Специалистът взима доста странно решение.

Праща Иванов в центъра на защитата. В него бат'Геле вижда идеалния вариант за основен стълб в новосформирания отбор. Мартин е изключително бърз, което му дава предимство при единоборствата. Притежава отличен поглед върху играта, което му позволява да ръководи прецизно действията на съотборниците си, пасовете му са почти като по конец и често дават началото на опасни атаки, а силният шут...той е бонус, който често тормози противниковите вратари...

ПАВЕЛ КОЛЕВ

Гласът му може да разцепи мрака! Рефлексите му са като на пантера! За играта му с крака може да му завиди и най-техничния полузащитник! Той е луд! Той знае какво е добро за отбора и го прави! Той е рядко срещан характер! Той е от ЦСКА и се казва Павел Колев!
Роден на 2 октомври 1996 година в Сливен, но вече близо две години е част от ЦСКА. Изключителен рефлекс, страхотно пласиране, великолепен поглед. За него не е проблем да пресече центриране на противника, а след това с крак да даде ювелирен извеждащ пас на своите съотборници в предни позиции. Най-любопитното е, че той умее да прави това и с ръка, а хвърлянето му достига почти центъра на игрището.

Това са само една малка част от талантите на ЦСКА, които заслужават внимание !

red_star
Контакти:

Re: Младите надежди на ЦСКА ! Нека им бъде даден шанс !

Мнениеот red_star » 03 яну 2013 15:06

А Любен Пандев е много добро момче раздаващо се на 100% на тренировките :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 яну 2013 17:50

Няма лошо нека им се даде шанс,но силно се съмнявам.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 03 яну 2013 19:30

Хубаво пожелание,но ще увисне във въздуха най-вероятно. В този отбор(а и не само този)приоритет е купуването на анонимници от чужбина за баснословни суми вместо развиване и даване шанс за изява на собствени юноши...

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 яну 2013 22:23

Нека се махнат всички чужденци без Платини, Саша и Черни и да си играем с нашите момчета... след 2-3 години може да има ударни резултати 8-)
Изображение

koreeca
Контакти:

Мнениеот koreeca » 03 яну 2013 23:16

Аз съм за младите но останалите фенове ще чакат ли 2,3 год. много се самнявам

nasko75

Мнениеот nasko75 » 04 яну 2013 09:17

искам да попитам автора на темата, ти имаш ли идея от юношески футбол или просто копи-пействаш от някъде?
Школата на ЦСКА е под всякаква критика, нека да бъдем честни
там наистина има традиции във връзкарството, още от поне 20 години насам връзкарството си е традиция
а някой от хората в тоя форум знаят ли изобщо как се работи?
айде, след идването на СПас малко от малко се вдигнаха критериите, момчетата играят супер-надъхано (без особени качества) под одобрителните псувни на майките си!!!!
но за мене беше шокиращо да видя как момче на 18 г (бек на ЦСКА) при една от домакинските загуби се отказва да гони противника в 90-ата минута от умора! Ами на 25 г, сигурно ще колабира!
Шокиращо беше да видя как вратаря вика бека да бие аутовете, защото няма сила!!!
Шокиращо беше да гледам как през централния защитник правят четири поредни пробива по един и същи начин, два от които завършват с голове!
За посочените играчи мога да говоря и персонално, но първо искам да видя първите ви плюнки и псувни по мой адрес и тогава...защото знам за феновете на ЦСКА две неща: Не търпят никаква критика и винаги си търсят герои :))) (м/у другото, и на другия отбор са почти същите)

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 04 яну 2013 13:49

Никой не може да обеди, че във България няма талантливи деца. Лошото е, че те още от ранна възраст губят всички нормални човешки ценности. В главите им са само жени, коли, телефони, дискотеки и най-вече пари. Отделно много от мачовете в юношеските групи са съмнителни, което съвсем убива талантите. Като прибавим към горното и ширещата се корупция в школите, ни става ясно, защо отборите ни взимат чужденци. Радвам се за изброените момчета, но едва ли ще получат шанс. Все пак ние сме ЦСКА и няма време за чакане и изграждане на играчи. С малки изключение историята е доказала, че шампион с юноши може да се стане много трудно. И затова големите отбори копуват готови звезди, а собствените им кадри отиват под наем. Връщането след това е трудно и малцина успяват. Ако не вярвате питайте Мориентес и Солдадо! Все пак ако дори един или двама от изброените успеят да се внедрят , като титуляри при мъжете ще бъде успех. Пожелавам им го от сърце, защото при мизерията в която тренират всяка победа им е подвиг. Дано новия треньор да им обълне внимание, защото Стойчо ги беше загърбил тотално.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 яну 2013 18:22

Той е откритие на Стойчо Младенов, роден е в края на 1995 година и беше повикан за зимна подготовка с мъжкия отбор на "армейците"

След реванша за Купата на България между Чавдар (Етрополе) и ЦСКА, мнозина привърженици на "армейците" ми зададоха въпроса "Кое е това момче, което влезе на поста десен бек през второто полувреме? Игра страхотно!"

Да, той наистина се представи на отлично ниво, действаше с ум и самочувствие, а това не остана незабелязано и от наставника на "червените" Стойчо Младенов, който нареди на младока да се яви на сбора на мъжкия тим за старта на зимната подготовка.

И все пак кое е това момче? Името му е Васил Попов и е роден в София на 19 ноември 1995 година. През 2002-а се озовава на "Червено знаме", за да види как тренират децата там. Харесва му и изявява желание да се присъедини към тях. Първият му треньор е Филип Филипов, но скоро след това тимът е поет от Ангел Калбуров.

"Времето, прекарано с него, завинаги ще остане в съзнанието ми. Той е човекът, който ме направи това, което съм. Научи ме на много неща, но най-важното, което ми предаде, е сериозното отношение към спорта, дисциплината и любовта", разказва Попов.

По онова време набор’95 на ЦСКА е може би най-силният отбор в България. Митко Маймунков бележи по 7, 8 – 10 гола на мач. На терена блестят още Весо Йовев, Анжело Йорданов, Филип Янчев, Павел Янев... Попов също е неизменен титуляр. Той демонстрира страхотна универсалност и се справя еднакво добре както в центъра на защитата, така и на бека, на дясното крило, но обичайният му пост е десния фланг на отбраната.

Тимът печели безброй турнири и награди. Младите "армейци" на Ангел Калбуров сякаш са абонирани за всички надпревари в зала "Христо Ботев", триумфират на "Албена къп", а апотеозът е спечеленото Републиканско първенство.

Това е и един от незабравимите моменти за Васил в досегашната му кариера. В началото на турнира той се разболява от мононоклеоза. Това е проблем с черния дроб, който по едно и също време спохожда него, съотборника му Веселин Йовев, Григор Долапчиев и Сашо Попов... Тук идва въпросът до колко са повлияли мизерните условия на "Червено знаме", но това е друга тема...

За лечението докторите определят 6 месеца, в които организмът се нуждае от покой. Попов обаче не издържа. След два месеца болничен престой и ходене по мъките, той отново е на терена.

"Много съм благодарен, че въпреки проблемите ми, г-н Калбуров ми гласува доверие и ме пусна титуляр в четвърфиналния мач за Републиканското първенство срещу Литекс. Бях отслабнал много физически и психически, но той ми подаде ръка. Явно не съм го подвел, защото след това играх във всички срещи до края", разкрива младокът. Раздялата с Калбуров е тежка, но защитникът продължава напред. После той работи с Емил Димитров, с когото отборът печели Купата на Бълагрия, а в момента тимът е воден от Альоша Димитров.

Независимо от треньора, Попов е винаги сред титулярните 11 и често е викан да помага на набор’94. Старанието и талантът му не остават незабелязани и от Стойчо Младенов, който го покани да тренира с представителня тим. Всъщност, в началото той е привикван само за контроли, но в последния месец от полусезона е неотлъчна част от тренировъчния процес на тима.

"Чувството да бъдеш до тези футболисти, в тази съблекалня е невероятно. Те изключително много ни помагат и ни подкрепят. За мен са ценни, както забележките им, така и похвалите. Ако трябва да съм честен, най-голямо внимание ни отделят г-н Младенов, Анатоли Нанков, Тошко Янчев. Във всяка тренировка научавам нови неща. Набирам самочувствие. Уникално беше, когато г-н Младенов ми гласува доверие да играя почти цяло полувреме в мача за купата. След мача всички ме поздравиха и ми пожелаха успех – на мен и на Гришата Долапчиев, който дори вкара гол", разказва Васил, който е категоричен, че въпреки тежките условия в школата на ЦСКА никога не му е минавало през ум да си тръгне.

"Това е моят дом! Тук съм израснал и мечтая да остана тук завинаги. Да се боря, да се доказвам. Искам един ден да бъда част от мъжкия отбор. Да съм титуляр в него. Да бъда на върха с ЦСКА", завършва Попов, като всъщност по този начин разкрива и какво ще бъде в главата му, като пожелание в Новогодишната нощ.

А уж Младенов не откривал младежи.. Дали пък Стойчо нямаше да опита да наложи тоя пич? В мача за купата момчето се представи много добре и ще се радвам да му се даде шанс, както на него, така и на Долапчиев, а и на други юноши.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 яну 2013 18:31

Янис Зику написа:
А уж Младенов не откривал младежи.. Дали пък Стойчо нямаше да опита да наложи тоя пич? В мача за купата момчето се представи много добре и ще се радвам да му се даде шанс, както на него, така и на Долапчиев, а и на други юноши.

Че той открит ли е?В "разходката" срещу Чавдар и Никодимов да беше влязал и той щеше да блести...

Върни се в “ЦСКА”