mitko9311 написа:Liverpool to pay off 3m wage compensation package for Joe Cole and let him join WHU on free transfer. [Times]
Да да да направо и заплата му в WHU od oпоемем и закуска в леглото не може ли да му осигурим....
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
mitko9311 написа:Liverpool to pay off 3m wage compensation package for Joe Cole and let him join WHU on free transfer. [Times]
Liverpool to pay off 3m wage compensation package for Joe Cole and let him join WHU on free transfer. [Times]
Liverpool ready to allow Sahin to cut short his loan deal but need permission from Real Madrid . [Times]
Avrameca написа:Много ама много се набутахме с тоя Джо Коул ...дано успеем по бързо да го разкараме.
Чета и някакви слухове за Шахин , че Борусия Дортмунд и Интер са щяли да го вземат под наем и ми стана много интересно - може ли играч даден под наем по средата на сезона да прекрати наема си и да иде в друг отбор ? За връщането на играчи знам , че може но да си подписал с един отбор(Реал М) и да играеш под наем за два други тима в един сезон ... малко странно ми се струва.
styopa написа:Avrameca написа:Много ама много се набутахме с тоя Джо Коул ...дано успеем по бързо да го разкараме.
Чета и някакви слухове за Шахин , че Борусия Дортмунд и Интер са щяли да го вземат под наем и ми стана много интересно - може ли играч даден под наем по средата на сезона да прекрати наема си и да иде в друг отбор ? За връщането на играчи знам , че може но да си подписал с един отбор(Реал М) и да играеш под наем за два други тима в един сезон ... малко странно ми се струва.
Би трябвало да може.Правилото беше футболист няма право да играе в повече от два отбора на сезон.Ако не се лъжа де,но мисля така беше.
Liverpool forever_95 написа:Добре бе, Шахин-а си играеше прилично. Защо Роджърс иска да го разкарва, все пак имаме още два турнира, в които ще участваме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост