Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Титан" уволни Стойчо
Като излезе официална информация, тогава може да коментираме! Пък и какво има да се коментира? Като е уволнен-уволнен, край! Нито е първият, нито ще е последният! Или както се казва: "Кралят е мъртъв, да живее кралят!" Има си своите достойнства Стойчо и като треньор и като човек изобщо, но с неговите истерични изблици и на мен ми стана банален в един момент! Сори!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
като левскар много бих се радвал Стойчо да остане. Внася колорит в сивото ни безсмислено тото първенство. От друга страна едно треньорско дуо - Йешич - Стойчо би било един същински апогей на футболното изкуство! Титан трябва да се замислят за подобно решение 
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:Udoji90 написа:
Значи много се забавляваш в този форум![]()
По темата: като левскар много бих се радвал Стойчо да остане. Внася колорит в сивото ни безсмислено тото първенство. От друга страна едно треньорско дуо - Йешич - Стойчо би било един същински апогей на футболното изкуство! Титан трябва да се замислят за подобно решение
Откога чакаме такъв корифей на мисълта да излезе с гениално предложение! Къде беше досега? Наспивай се бързо и утре излез с официално обръщение!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:McLovin написа:Udoji90 написа:
Значи много се забавляваш в този форум![]()
По темата: като левскар много бих се радвал Стойчо да остане. Внася колорит в сивото ни безсмислено тото първенство. От друга страна едно треньорско дуо - Йешич - Стойчо би било един същински апогей на футболното изкуство! Титан трябва да се замислят за подобно решение
Откога чакаме такъв корифей на мисълта да излезе с гениално предложение! Къде беше досега? Наспивай се бързо и утре излез с официално обръщение!
Други хора излизаха със стотици официални обръщения в последната година
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
Както казах и по-рано, Стойчо си е Стойчо и никой не може да отрече заслугите му за успехите на ЦСКА! Ако Титан наистина са му "скроили шапка", то надявам се добре да са обмислили този ход и да вземат правилно решение относно назначението на нов треньор. Ама като знам как им се отдава мисловната дейност...! 
russia написа:Както казах и по-рано, Стойчо си е Стойчо и никой не може да отрече заслугите му за успехите на ЦСКА! Ако Титан наистина са му "скроили шапка", то надявам се добре да са обмислили този ход и да вземат правилно решение относно назначението на нов треньор. Ама като знам как им се отдава мисловната дейност...!
Като изключим назначението на Стойчо друго нормално решение досега е нямало!Ако го махнат значи просто искат да затрият ЦСКА и с това ще го докажат!
warhead написа:russia написа:Както казах и по-рано, Стойчо си е Стойчо и никой не може да отрече заслугите му за успехите на ЦСКА! Ако Титан наистина са му "скроили шапка", то надявам се добре да са обмислили този ход и да вземат правилно решение относно назначението на нов треньор. Ама като знам как им се отдава мисловната дейност...!
Като изключим назначението на Стойчо друго нормално решение досега е нямало!Ако го махнат значи просто искат да затрият ЦСКА и с това ще го докажат!
Не знам бе, човек! Във всичките им нелогични действия сигурно има някаква логика, която само на тях им е понятна. Нека първо видим колко истина има във всичко това!
подуянци какво толкова сте се развълнували в тая тема?!?!?!?!? това ако е вярно, ще е поредния парадокс от страна на тъпите и малоумни боклуци!!!!!!!!!!!!!!!!
Писма ми да бъдем отбора на фк перник боклук ад, до кога ще ни мъчат не мога да разбера

Писма ми да бъдем отбора на фк перник боклук ад, до кога ще ни мъчат не мога да разбера
-
BETCHUALENG
- Контакти:
Абеее докато Йешич не ги изкара на тренировка не вярвам. То тоз го уволняват 2 пъти седмично...
А сините фенове да не се радват много много, Стойчо има заслуги за ЦСКА, но прави някои грешки, които дърпат отбора им назад в дългосрочен план и от това печели и Левски.
Я си представете, че начело на ЦСКА застане някой, склонен да се задоволи с по-евтини чужденци (баланс на бюджета на ЦСКА най-сетне) и заложи на младоците (което Стойчо определено няма навик да прави)?
Мда.. ако ТИТАН смени Стойчо.. но избере ДОБЪР негов заместник.. даже ЦСКА ще спечели. И го казвам, без да омаловажавам успехите му, макар че много реве понякога..
А сините фенове да не се радват много много, Стойчо има заслуги за ЦСКА, но прави някои грешки, които дърпат отбора им назад в дългосрочен план и от това печели и Левски.
Я си представете, че начело на ЦСКА застане някой, склонен да се задоволи с по-евтини чужденци (баланс на бюджета на ЦСКА най-сетне) и заложи на младоците (което Стойчо определено няма навик да прави)?
Мда.. ако ТИТАН смени Стойчо.. но избере ДОБЪР негов заместник.. даже ЦСКА ще спечели. И го казвам, без да омаловажавам успехите му, макар че много реве понякога..
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта