Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:Sisi 1914 написа:CHE написа:Турнира ще го дават ли по някоя БГ телевизия.Миналите 2 ги даваха по Евроспорт за този не знам.
Миналата г. го даваха по Евроспорт.
`
![]()
![]()
![]()
![]()
Eminem написа:Sisi 1914 написа:Не е това.
На един завой не дадох мигач, защото си бях в моя квартал и ме спряха.
Почнаха с подкупите и на колежката й писна.
Показа си картата и те ми пожелаха лека вечер!
Santiago Munezz написа:turbogena написа:Тоя мач е 1Х според мен![]()
[offtopic]Рали да не се сърди![]()
[/offtopic]
АА не не ти с твойте прогнози направо къртиш...
Santiago Munezz написа:turbogena написа:Би трябвало тоя мач да е изразителна победа за Челси
Тази прогноза вече ме плаши...
daniel875 написа:child in time написа:Нищо изненадващо. Това че си бил някой в държава с посредствен футбол съвсем не те застрахова от това да си никой в държава с нормален футбол!![]()
В Англия да не би да се играе кой знае колко по - добър футбол, отколкото у нас. Рууни е една псевдозвезда, но много хора го направиха големия футболист, а той никога не е бил нещо особено.
tevez написа:daniel875 написа:child in time написа:Нищо изненадващо. Това че си бил някой в държава с посредствен футбол съвсем не те застрахова от това да си никой в държава с нормален футбол!![]()
В Англия да не би да се играе кой знае колко по - добър футбол, отколкото у нас. Рууни е една псевдозвезда, но много хора го направиха големия футболист, а той никога не е бил нещо особено.
Това не е за смях, все пак човекът е болен, но има място тук
tevez написа:Това не бисер от тези, които Сиса прави, но пак си е смешно.
КПР - Ливърпул ----> FT 0:3Santiago Munezz написа:turbogena написа:Тоя мач е 1Х според мен![]()
[offtopic]Рали да не се сърди![]()
[/offtopic]
АА не не ти с твойте прогнози направо къртиш...
Челси - КПР FT----> 0:1Santiago Munezz написа:turbogena написа:Би трябвало тоя мач да е изразителна победа за Челси
Тази прогноза вече ме плаши...
megan fox написа:
Само, че има една маааааааааалка подробност! Винаги си ходя със шурикена в джоба, а повечето пъти си нося и патлака! А ако все пак имам нужда от помощ в такава ситуация, подкреплението винаги е някъде на близо!Така че аз проблеми не мога да имам! И ти ако ще да си квадрат 2 на 2 пак ще бъдеш сгънат, или застрелян като куче!
П.П. Аз никога не заплашвам! Предупреждавам, ако се налага и после изпращам ударната група, рядко си цапам ръцете лично да свърша работата, но за теб ще направя изключение!!!
КНДР написа:В знак на солидарност от американския геноцид, ще подкрепям Ирак.
Eminem написа:Между другото, на Меси да не са му откраднали костюма, че е облякъл това нещо ?
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 8 госта