Английска Висша Лига 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Английска Висша Лига 2012/2013

Мнениеот soad » 02 яну 2013 18:10

Thsmith написа:Иначе показването на характер какво общо има с ръкомахането към съотборници бре? Характер показва Руни... като искаш да го "покажеш" правиш 50 метрово спринт след топката и я гониш колкото и безнадеждна да е ... ако това не е достатъчно "взимаш" страх на противника с някое влизане... караш се с него, а не със съотборниците си. Ебати характера показва :lol: на сърдита госпожица. Ако имаше един като Бартън на терена - като нищо щеше да я напердаши :lol: :lol:

soad написа:Нищо лично към тях двамата, но ставаше дума, че Бербатов много рахомахал и се цупел на съотборниците си, когато не правели точни отигравания... А примерно Роналдо и Суарез не го ли правят и те? Защо тях не ги наричате "селски бекове"? Бербатов очевидно се опитва да помогне на Фулъм да изгради стил на игра с много подавания и задържане на топката. Точно това и цели с тези свои наставления към съотборниците си.
- ето ти отговора.

А по въпроса за "показването на характера" - много глупаво изказване... Гониш безнадеждна топка през половината терен... И кел файда? Кон с капаци без грам мисъл... А и не знам дали нарочно точно това спомена, но мисля, че много добре знаеш, че точно Бербатов не е такъв тип играч...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2013 21:33

Първо разликата между Роналдо и бербатов е като между Марадона и Владо Манчев :lol: Второ... Роналдо може да се муси, но за такива ракомахания към съотборници... да ме извиняваш, но си в грешка. Суарез повече се репчи на реферите.. на съперници. Виждал съм го да размаха ръце към някой от съотборниците си, но това е било твърде рядко и то най-вече с малчо Стърлинг :lol: А да не забравяме, че и в отбора има далеч по-големи играчи от него. Рийзе е шампион на европа с Ливърпул и е печелил почти всичко за разлика от него. Карагунис е евро шампион с Гърция и тн. А Диара, Дъф и тн са на същото ниво от към отличия. С нищо не се отличава, че да си позволява такова нещо...
И да показването на характер е свързано с раздаване на 110 % и борба за всеки см терен. Така се повежда отбор, а не с мусене. Да много добре знам какъв играч е и затова не го харесвам изобщо. Просто един среден футболист. Точно на мястото си е във Фулъм и няма никакво право да се сърди на съотборниците си или да ми показва подобни тениски. Другия мач някой от съотборниците му да вдигне тениска с подигравка към уникалните му пропуски? Как ще изглежда това ? Говорите как не бил за фулъм и нз си кво, а не гледате как пропуска по 2-3 100% тови положения на мач...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 02 яну 2013 22:47

Thsmith написа:Да много добре знам какъв играч е и затова не го харесвам изобщо. Просто един среден футболист. Точно на мястото си е във Фулъм и няма никакво право да се сърди на съотборниците си или да ми показва подобни тениски.

Не обичам да влизам в полемики и затова ще ти отговоря само на това, оттам нататък друг отговор по въпроса от мен не очаквай. Достатъчно футболни капацитети са признали Бербатов като световна величина, включително САФ, който въпреки, че последния сезон не разчиташе на него, съм сигурен, че също е на това мнение. Няма как иначе да го привлече в един най-големите клубове на планетата. Затова и не смятам, че ти си прав с това твое мнение. И не знам къде си ги видял тези положения на Бербатов, но последните мачове той няма почти такива, откакто играе изтеглен по-назад. Ако си гледал поне цял мач на Фулъм би разбрал, че мястото му е в по-голям клуб, от километри си личи, че има повече класа от останалите си съотборници (разбира се всеки прави слаби мачове и Бербатов направи 1-2 такива за Фулъм)... А Бербатов можеш да бъдеш сигурен, че не отстъпва чак толкова по успехи на Рийзе, Дъф и Диара... Рийзе печелил ли е ПЛ? Не е. Бербатов е.. и то 2 или 3 пъти, ще излъжа, не знам със точност. Освен това стана и голмайстор на ВЛ. Не знам как един среден футболист би могъл да стане.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 яну 2013 22:52

По-голям от Фулъм - да, но Тотнъм, Леверкузен, Рома или нещо подобно. И все пак трябва да ви е направило впечатление, че никой отбор не е дръпнал нагоре, когато там се е появил Бербатов (сега някой да не ми цитира първият сезон в Леверкузен само), независимо дали престоят му там се е считал за успешен или не чак толкова. Колкото и да е колективен спорт футболът, когато един играч с много претенции отиде някъде, трябва да има положително влияние на отбора.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2013 23:14

soad написа:
Thsmith написа:Да много добре знам какъв играч е и затова не го харесвам изобщо. Просто един среден футболист. Точно на мястото си е във Фулъм и няма никакво право да се сърди на съотборниците си или да ми показва подобни тениски.

Не обичам да влизам в полемики и затова ще ти отговоря само на това, оттам нататък друг отговор по въпроса от мен не очаквай. Достатъчно футболни капацитети са признали Бербатов като световна величина, включително САФ, който въпреки, че последния сезон не разчиташе на него, съм сигурен, че също е на това мнение. Няма как иначе да го привлече в един най-големите клубове на планетата. Затова и не смятам, че ти си прав с това твое мнение. И не знам къде си ги видял тези положения на Бербатов, но последните мачове той няма почти такива, откакто играе изтеглен по-назад. Ако си гледал поне цял мач на Фулъм би разбрал, че мястото му е в по-голям клуб, от километри си личи, че има повече класа от останалите си съотборници (разбира се всеки прави слаби мачове и Бербатов направи 1-2 такива за Фулъм)... А Бербатов можеш да бъдеш сигурен, че не отстъпва чак толкова по успехи на Рийзе, Дъф и Диара... Рийзе печелил ли е ПЛ? Не е. Бербатов е.. и то 2 или 3 пъти, ще излъжа, не знам със точност. Освен това стана и голмайстор на ВЛ. Не знам как един среден футболист би могъл да стане.

Колко футболисти "световна величина" според теб съществуват? Действащи имам предвид? Ако са 200 - Ок приемам :lol: А ако си говорим реално... Сър Алекс показа каква му е класата и какво му е мнението - не смееше да го пусне в почти никой по напечен мач, а когато го правеше бербатов сам потвърждаваше мнението за него :lol: За най-напечените мачове дори излизаше от групата, а не се ограничаваше с "пейка". Да игра в един от най-големите клубове... както го правят още 20-30 играчи на сезон в съответния клуб. Затова и казах, че не е нищо уникално и си е баш на мястото в котиджърс.
И да не си говорим излишни работи защото в репортажите е пълно с пропуските му... Дори вчера онова хамалско изпълнение сам срещу вратаря беше достатъчно показателно.
Що се отнася до това колко отстъпва... пич :lol: Всички тези играчи бяха основни състезатели. Рийзе си беше основен играч в пул още от Улие... Нали разбираш разликата между основен играч и 10 та резерва :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 яну 2013 23:36

опа : ) Хари Ходини преметна испанския сервитьор :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 02 яну 2013 23:39

Ако всичките мачове на КПР са срещу Челси,можеха и да са в топ4 :lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 яну 2013 23:46

Tobacco написа:Ако всичките мачове на КПР са срещу Челси,можеха и да са в топ4 :lol:

заеби...да изпадат и в близките 5 години да ги няма - бах ги и нещастниците - всяка година с/у нас си изиграват мача на сезона - преди 3 дни направиха сигурно най-слабия мач на отбор от ВЛ в последните 1-2 години у дома с Пуул, можеха да паднат с 6-7 гола като домакини - днес отзад играха като Юве :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 02 яну 2013 23:48

FACT: QPR have won every game they have played this year. Incredible
Like a boss.. :lol: :mrgreen:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 03 яну 2013 00:12

Thsmith написа:опа : ) Хари Ходини преметна испанския сервитьор :lol:

:lol: :lol: :lol:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Архив”