Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот tevez » 02 яну 2013 13:44

Защитникът на Войводина Даниел Мойсов, който е спряган за ново попълнение на Левски, говори за бъдещето си пред македонските медии. Пред тях бранителят разкрива, че до 10 дни ще каже къде ще продължи своята кариела - в Левски или друг клуб. Според македонците върволицата от отбори, желаещи да го вземат е огромна. Сред тях са Левски, Цървена звезда, Партизан, ПАОК, Хановер, Бурсаспор и много други.

"Само аз си знам колко тежко ми беше да тренирам сам, с младите, без треньор. Само човек който има характер и е психически устойчив може да издържи. Аз издържах мъжки", казва Мойсов пред Спорт Корнер.

Както е известно, Мойсов не е играл в официални мачове на Войводина от 6 месеца, а причината се крие в отказа на играча да парафира нов контракт с клуба. Относно бъдещето си бранителят заявява: "До 10 дни ще стане ясно името на новия ми клуб. Засега толкова мога да ви кажа", завършва защитникът.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 яну 2013 14:08

Дано дойде това момче. Гледа ми се стабилен ,също така е млад. Общо взето едва ли ще е по-зле от тия ,които имаме в момента...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 02 яну 2013 17:53

Защитата е готова ако дойде това момче ;)
Остана халфовата линия където от край време си имаме проблеми ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 яну 2013 21:43

Спокойно ще дойде! Отговаря на главното изискване за централен защитник на Левски - да не е пипал топка шест месеца.Другото условие да има навършени 30 г при подписване на договора му куца така,че има вероятност макар и минимална да не го вземат.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 02 яну 2013 21:44

Аз Милиев и Везалов си ги броя за нови.Ако дойде Мойсов остава само един калсен халф(дано най-сетне намерим такъв).Иска ми се и Арс да остане.С Милен Василев отляво и Цецо Тонев и Рамос в дясно сме добре по крилата.Да не забравяме ,че и Гаджев спокойно може да играе зад нападателя

Потребителски аватар
Levskar_90

Сър Гара Дембеле отново в Левски ?

Мнениеот Levskar_90 » 02 яну 2013 22:38

Тоньо, Доньо и сие, да не се ослушват, ами да връщат червения комшар, головата машина на отбора на народа - Сър Гара Дембеле.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 03 яну 2013 00:54

onegavon написа:Спокойно ще дойде! Отговаря на главното изискване за централен защитник на Левски - да не е пипал топка шест месеца.Другото условие да има навършени 30 г при подписване на договора му куца така,че има вероятност макар и минимална да не го вземат.

Вие така ли ги избирате вашите футболисти? Нищо чудно, че са сакати селяни.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 яну 2013 01:36

onegavon написа:Спокойно ще дойде! Отговаря на главното изискване за централен защитник на Левски - да не е пипал топка шест месеца.Другото условие да има навършени 30 г при подписване на договора му куца така,че има вероятност макар и минимална да не го вземат.

А какъв е вашият критерий ? Футболистите да издържат на глад, защото ЦСКА не плаща заплати с месеци. :lol:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 яну 2013 03:48

Как Левски избира футболист?Иво Тонев се среща с евентуалното ново попълнение на Левски,а именно бразилеца Жоао Никасо де Салеш-Жмундиньо.

Иво Тонев:Как е?Ти ли си Жмундиньо?
Жмундиньо:Мек е.Да
Иво Тонев:Пиеш ли алкохол?
Жмундиньо:Охо
Иво Тонев:Ходиш ли по дискотеки?
Жмундиньо:Играя самба от сутрин до вечер.
Иво Тонев:Пушиш ли?
Жмундиньо:Само трева ...и ганджа от време на време.
Иво Тонев:Ходиш ли по жени?
Жмундиньо:Ходя,но като ми омръзне и по мъже ходя.
Иво Тонев:Браво,браво харесваш ми готин пичага си.
Жмундиньо:Ако искаш може да пробваме поза 69
Иво Тонев:Аз си падам само по жени баце.
Жмундиньо:Жалко с тая косичка дето имаш вече ми стана.
Иво Тонев:Чух че си нападател.Ето ти топка я покажи какво можеш.
В този момент Жмундиньо отива до топката и я удря на големия боц.Прехвърля оградата на тренировъчното игрище и удря Тодор Батков по чотурата и съборя Батков на земята.След няколко секунди боса стана и си погали мустака.
Батков:Ей,ти си като Меси бе Жмундиньо.Йовов от 1 метър не мой ме уцели,а ти па от 20 успя.Тонев искам утре вече Жмундиньо да е наш играч.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 яну 2013 09:49

Левски е поискал 150 000 евро за Симеон Райков. Футболистът от месец е споменаван най-вече във връзка с Черно море. Но дори новият треньор на варненския тим Георги Иванов явно не е успял засега да свали цената на лявото крило. Така спекулациите за “вечна дружба” между “сините” и “Морето” и за превръщане на “зелено-белите” във филиал на “Герена” гаснат на фона на факта ,че “сиренето е с пари”.

Райков е ненужен в Левски, но клубът отказа скъсване на договора по взаимно съгласие. Ако никой не плати 6-цифрена сума за Симеон, то ще се търси вариант с наем.

Върни се в “Архив”