Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: Берое - Черно море

Мнениеот ludiq1913 » 12 сеп 2009 02:35

JimBeam написа:
botzy написа:.нека победи по добрия...

Демек Берое трябва да победи в този мач ;)
Черно Море до момента не показва с нищо, че е заслужил класирането си от миналият шампионат - 3-то място, ама с нищо.Докато Берое за сега са приятната изненада на това първенство и играят добър футбол и е нормално да са преди вас в класирането макар и на точка ;)
Разбирам моряците да са играли в Европа до преди две седмици да има някаква причина за лошият им старт, но те отдавна приключиха участието си, така че явно нещата са други, за да не върви играта им - може би искат смяна на треньора знам ли :roll:
Черно Море до момента са пълно разочарование и се вижда, че без Алекс сте още по зле, въпреки че един футболист едвали ще даде някакъв резултат за подобрение, но наистина нещо си мирише тук.Като отбор класирал се на 3-то място миналата година е позорно и срамно да паднете така стремглаво за няма и 3 месеца като се има в предвид, че състава си е същият.

Берое ще победи трудно предполагам и за това залагам на хикс.

Приключихме участието в Европа за този сезон, но не приключиха контузиите на основни играчи,Кривия не ни е голям проблем, повече се усеща липсата на Данчо Юруков най-вече в атака. Жоро Илиев също не игра последните мачове, Електричката и Кривия също не могат да играят, единия не знам дали е заради контузия.За мача с Берое не можеш да твърдиш кой трябва да победи, докато не се е изиграл мача, на терена ще се види кой е по-добър,аз лично нямам никакви съмнения в победата, ще ни е най-лекото гостуване от всички досега, много хора дори ще се изненадат от резултата и лесната ни победа.Също така не можеш да твърдиш, че сме се сринали така стремглаво след 3-тото място, при положение, че са минали 4 кръга от новия сезон и имаме 2 победи с 3:0 и 4:0, има толкова много мачове, миналата година загубихме 20 точки през есенния полусезон, но това не ни попречи да сме в тройката
Последна промяна от ludiq1913 на 12 сеп 2009 02:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 12 сеп 2009 02:43

Че аз да съм казал, че Берое трябва да победи?Казах само, че логично е те да победят, защото са по-добрият отбор за сега от вас.
Грешно си изтълкуваш първото ми изречение пич ;)
Паднете ли, че дори и хикс ще се сринете още пвоече.
След това имате домакинство на Миньор, но те сега са също доста добре игрово с две победи и по един равен и една загуба(също като Берое), а още даже не сте се срещнали със водещите отбори ЦСКА, Левски, Литекс, Локо Сф :)

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 12 сеп 2009 08:08

Имам добро предчувствие...1-2. Измъчена но сладка победа :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 сеп 2009 10:18

Защо темата не е във форума на Берое след като са домакини?

Очаквам равенство 2-2

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 12 сеп 2009 11:26

ЕМИЛ написа:Защо темата не е във форума на Берое след като са домакини?

Очаквам равенство 2-2

Във форума на Берое има такава тема отдавна.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 12 сеп 2009 11:46

JimBeam написа:Че аз да съм казал, че Берое трябва да победи?Казах само, че логично е те да победят, защото са по-добрият отбор за сега от вас.
Грешно си изтълкуваш първото ми изречение пич ;)
Паднете ли, че дори и хикс ще се сринете още пвоече.
След това имате домакинство на Миньор, но те сега са също доста добре игрово с две победи и по един равен и една загуба(също като Берое), а още даже не сте се срещнали със водещите отбори ЦСКА, Левски, Литекс, Локо Сф :)

И при равен и при загуба няма да се сринем спокойно, нали това ти обяснявам, че всяка година започваме трудно и загубихме 20 точки през миналия полусезон срещу отбори като Черноморец и Локо Пд го повторихме и сега, после тези 15 поне загубени точки срешу по-слаби отбори от нашия ни попречи да сме шампион, дори и от Беласица паднахме 2:0 през есента на миналия сезон, но не се сринахме и направихме най-силния си сезон после от доста години насам

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 сеп 2009 12:24

Няма мое, няма твое , бием ги Берое! :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 12 сеп 2009 13:21

JimBeam написа:

Черно Море до момента не показва с нищо, че е заслужил класирането си от миналият шампионат - 3-то място, ама с нищо.Докато Берое за сега са приятната изненада на това първенство и играят добър футбол и е нормално да са преди вас в класирането макар и на точка ;)
Разбирам моряците да са играли в Европа до преди две седмици да има някаква причина за лошият им старт, но те отдавна приключиха участието си, така че явно нещата са други, за да не върви играта им - може би искат смяна на треньора знам ли :roll:
Черно Море до момента са пълно разочарование и се вижда, че без Алекс сте още по зле, въпреки че един футболист едвали ще даде някакъв резултат за подобрение, но наистина нещо си мирише тук.Като отбор класирал се на 3-то място миналата година е позорно и срамно да паднете така стремглаво за няма и 3 месеца като се има в предвид, че състава си е същият.

Eхееее, ти в голям филм ни вкара . . . . позорно и срамно стремглаво падане . . . .!
Чакай да минат още няколко кръга поне!! ;)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 сеп 2009 13:47

JimBeam написа:

Н е есъщият пълно е с контузени- не си запознат ;)

Върни се в “Черно море”