Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СТАРТИРАТ SMS КАМПАНИЯ ЗА ПОМОЩ

Мнениеот DukeUnv » 12 сеп 2009 00:41

shumnaliq написа:
kalimeno написа:Пълнете джобовете на Мтел.По добре феновете да съберат пари и лично да ги дадат на човека .

Кой ви кара да давате пари? Като не искате не давайте, ама поне не се дразнете!!! :evil: Това дарение е за човека - не е за М-Тел. Ма какво разбирате вие - важното е да си кажете една от няколкото чорбарски заучени фрази и това е... :x
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Сами срещу всички?Не съм съгласен!

Мнениеот Sleepwalker » 12 сеп 2009 00:43

Делянски,това с полягването не става по схемата,дето ти викаш-треньора да събере играчите и да ги "посъветва" как да играят.Просто преди мача се "хващат" 3-4 от ключовите и най-стойностни играчи в отбора,нататък е лесно.Даже тия трима-четирима помежду си не знаят,че участват в уговорка,всеки си мисли,че само той е вербуван. ;)

А за дербито да кажа,че никога не се знае кой ще бие,няма значение форма,играчи и т.н. Ето,миналия сезон с никакви играчи и разбит отбор без тактика и стратегия бихме Цска с 2-0.Сега може пак така да стане,може и червените да ни бият с 3-0,не се знае!А и ми се струва,че малко прибързвате със страстите около дербито-до тогава отборите имат по един далеч по-важен мач,а именно този в Лига Европа!
Изображение

Потребителски аватар
124

Re: Сами срещу всички?Не съм съгласен!

Мнениеот 124 » 12 сеп 2009 01:07

shumnaliq написа:ае знаеш ли ЦСКА загуби от Сливен в Сливен след "Грешки" на съдийте ??
ае знаеш ли че ЦСКА направи равен срещу Пирин като гост а след тва отпадна от пирин като домакин ??
ае махни си рогата и мисли като пишеш нещо

btw дори не съм прочел 1рвия коментар

Ае тогава Любо не беше в ЦСКА.Ае зурлата ти пречи да виждаш някои работи.Ае ми е през х.я кво си чел и кво не.Ае че ярмата изстина...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

stg999
Контакти:

Re: Левски спечели 3 милиона евро - ще ги инвестират ли?

Мнениеот stg999 » 12 сеп 2009 07:48

Пари за отбора не означава автоматично нови играчи, няма лошо да се купуват играчи разбира се, но ако искате си припомнете какво направи шампиона на Белгия като отпадна от Бате Борисов, заявиха че не са влезли в ШЛ значи трябва да продадат 2 ма за да оцелеят, сиреч нещата хич не са прости. Батков може да е всякакъв но отбора ни не се излага през седмица в съда или пред някоя комисия нито живее от заем на заем. Между другото свързани с Доган бизнесмени имат общо с български футболен клуб но той не се казва Левски.

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Левски спечели 3 милиона евро - ще ги инвестират ли?

Мнениеот n0.merCy » 12 сеп 2009 09:07

Батков сигорно се е абонирал за доживотна доставка на цигари :) :) :) :)
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Re: Хичо, Балтанов, М.Огнянов

Мнениеот n0.merCy » 12 сеп 2009 09:09

madhool написа:Да обаче когато навършат поне 30 г.,а сега ще чакаме януарския трасферен прозорец,за да можем да вземем колкото можем повече сърби,които никой не е чувал.Обаче ще ни убеждават колко са талантливи и добри :)

Да като Саша Симонович например :)
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Труден тест за Ратко и отбора

Мнениеот metodito » 12 сеп 2009 09:16

На Ратко Достанич и футболистите му им предстои сериозен тест на възможностите. Колкото и странно да звучи, изхода на мачовете като цифрово изражение няма да има толкова влияние върху представянето на отбора. И шампионата и Лига Европа са в начален стадий и едно "не толкова добро представяне" едва ли ще се отрази на класиранията. За Лигата са важни домакинските мачове, като гости, ако вземем нещо добре дошло, но мисля, че в Испания не ще ни е лесно да извъртим хикс или да си тръгнем с победа, най-вече заради това, че Ратко май още не е запознат напълно с възможностите на всички футболисти. За мача с цска, какво да кажа, аз лично нямам притеснения. В най-лошия случай вял мач и хикс, но като гледам кошницата с която червените са тръгнали към мача, май само искат някой а им я напълни. По-решаващи мачове, поне от стратегическа гледна точка са тези с Локо и Черноморец. Дългата серия на Локо срещу Левски е неприятна и ако я нарушим, това мож да има благотворно психологическо въздействие върху състава (а може и да си помислят, че са хванали Господ за шлифера и да стане една...). Балъков е амбициозен човек и треньор. Сигурен съм, че има дългосрочна стратегия за отбора си и не мисли да губи завоюваните позиции, така че мача ще е доста интересен.
Как да е. Сигурно знаете, че не харесвам Ратко. Просто не ми е дал повод за това още. Аз и Кокала не харесвах през първия полусезон, а накрая бях изключително раздразнен от смяната му. Мисълта ми е: да не се сменя Ратко ако недай се Боже стане някой гаф, в тея 4 мача (3 загуби, мача с червените не го включвам, понеже там играе отбора, а не треньора), а да се остави да работи до лятото. Да, не до пролетта, да проведе зимната подготовка и да дойде пак после някой и да оправдава некадърните си решения с работата на предшественика си, а до лятото. Плюс това, човек се променя и нищо не се знае. Другата година може да се окажем "Бате" за някой "гранд".

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: Труден тест за Ратко и отбора

Мнениеот Unforgiven_M » 12 сеп 2009 09:31

metodito написа: но мисля, че в Испания не ще ни е лесно да извъртим хикс или да си тръгнем с победа,

Много странно звучи, граничи с фантастиката, но както се казва от твоята уста в Божиите уши... :)

boji_levski
Контакти:

Re: Труден тест за Ратко и отбора

Мнениеот boji_levski » 12 сеп 2009 09:35

Да предстои ни много тежка серия от мачове,но ако излезнем от нея няма,какво да ни спре после.Силните затова са силни,за да се измъкват в такива ситуации.Аз лично мисля,че мача в испания просто няма как да го вземем,но другите три ако вземем всичко ще е ок.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СТАРТИРАТ SMS КАМПАНИЯ ЗА ПОМОЩ

Мнениеот Blue_AvalanchE » 12 сеп 2009 09:45

Нищо няма да ни стане ако пратим един SMS. От един, два лева няма да обеднеем. Все пак момчето се нуждае от нашата помощ. Спомням си на един мач как събрахме 700 лева. Само за няколко часа. Винаги има надежда. ;) Желая му зраве, щастие и късмет на Георги. ;) :P
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “Архив”