Red Warrior написа:Женицата си вика - остават 6 месеца до изборите, след това така и така няма да ме има, защо да не взема някое милионче?
Както беше и при тези , които сега се водят опозиция ...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Женицата си вика - остават 6 месеца до изборите, след това така и така няма да ме има, защо да не взема някое милионче?
DmG написа:Red Warrior написа:Женицата си вика - остават 6 месеца до изборите, след това така и така няма да ме има, защо да не взема някое милионче?
гарфилд написа:Всички са за пандиза.И Боянова и шефът й,тъста на Боби и всички които са позволили,това да се случи.![]()
Къде сте г-н премиер?Нали щяхте да сте по-различен от предишните,ама като знам,че вие и правителството ви,сте от котилото на БКП и ДС...не се учудвам.
dodo7271 написа:DmG написа:Red Warrior написа:Женицата си вика - остават 6 месеца до изборите, след това така и така няма да ме има, защо да не взема някое милионче?
Да де, ама нали избрахме тези, за да не са като предишните. А се оказва, че са същите. Тогава защо ги избирахме?
Ivo-Chernomoretz написа:гарфилд написа:Всички са за пандиза.И Боянова и шефът й,тъста на Боби и всички които са позволили,това да се случи.![]()
Къде сте г-н премиер?Нали щяхте да сте по-различен от предишните,ама като знам,че вие и правителството ви,сте от котилото на БКП и ДС...не се учудвам.
По-различен е от другите и се вижда !
Captain Stottlemeyer написа:dodo7271 написа:DmG написа:Red Warrior написа:Женицата си вика - остават 6 месеца до изборите, след това така и така няма да ме има, защо да не взема някое милионче?
Да де, ама нали избрахме тези, за да не са като предишните. А се оказва, че са същите. Тогава защо ги избирахме?
Оти ги ручахме жабетата!?..."Сите са маскари." Бай Ганьо.
![]()
Три от основните качества на човека са ум, честност и политичност, но те никога не са заедно. Който е умен и е политик, не е честен. Който е честен и е политик, не е умен. А който е умен и честен, не става политик.
гарфилд написа:Ivo-Chernomoretz написа:гарфилд написа:Всички са за пандиза.И Боянова и шефът й,тъста на Боби и всички които са позволили,това да се случи.![]()
По-различен е от другите и се вижда !
Добре.Само донякъде обаче,съм съгласен.Наистина за магистрала Тракия и останалите супер.Поздравления наистина,обаче...останалите неща,много не се различават от предишните.
Както и да е.Тази година,няма да гласувам за него,като преди 4 години.
гарфилд написа:Всички са за пандиза.И Боянова и шефът й,тъста на Боби и всички които са позволили,това да се случи.![]()
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта