Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 дек 2012 17:59

santiliana написа:дай предложение кой да бъде... Казваш- тип Хубчев... значи от типа "мислещ защитник"...Такива аз им казвах навремето - тип "Ники Илиев"... Пич, такива в България няма просто. Както и да го сучем, всичко до пари опира...Нали разбираш, че няма как да дадем няколко милиона евра за защитник от този тип?! По-скоро дано намерим класни халфове, защитата някак си ще я сглобим с каквото дал Господ... ;)

Това се и опитах да намекна - един долу-горе читав защитник, като например Везалов, който дойде от нищотото, и вместо да се дават луди пари за това маке, да се дадат за двама добри халфове. А ако се връщаме в годините назад, така като Хубчев и Ники играеха и Кирил Ивков, и Бобата малко по-рано ;)
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 дек 2012 18:01

santiliana написа:Нали разбираш, че няма как да дадем няколко милиона евра за защитник от този тип?!

тук идва момента, че когато не може да си позволиш класа, ще си произведеш
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 18:27

BadBoy написа:
santiliana написа:Нали разбираш, че няма как да дадем няколко милиона евра за защитник от този тип?!

каквото и да се произведе или доведе "от вън", като мине през "цедката Студентски град" става пародия на футболист. Извинявай, но ти ако трябва да даваш около 25-30 хил. лева месечно за играч, чието ниво с нищо не се различава от наличните ти такива в момента, би ли го сторил? И кой ще е този луд, дето да брои някаква баснословна цифра пари да ти играе някой срещу Етър и Монтана?...
когато станат 10 отбора в А група може и да се случи, но на този етап е просто немислимо. И ако наистина наш`те са се споразумели за коментираните около 400 хил. евра за Мойсов- значи не са добре с главите...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 дек 2012 18:32

Аз надежди нямам че с това ръководство и тези скаути които имаме ще вземем нещо качествено което веднага ще пасне на отбора да вдигне малко нивото за да можем да се преборим за титлата, защото с тази игра дано успеем да удържим и 2-то място, а не да чакаме някой половин или една година да вкара два гола или да направи два добри мача един след друг.Не мога да разбера и друго защо ние ще правим селекцията на червените,вкара ни 2 гола босненеца и не е ли по нормално ние да го вземем или поне да се опитаме, а тия които вечно са с проблемни финанси да извадят 250 000 евро и да го вземат и не дай си боже пак ни вкара си представям какви подигравки ще има.За мен този играч никак не е лош,играл в добри германски отбори според мен няма да има нужда от кой знай каква аклиматизация а и проблеми с езика също няма да има, което все пак си е важно, а и човека е свободен агент, ние имаме в момента нужда точно от такъв тип футболист.За кой ли път се убеждавам че червените имат по добра скаутска политика и като си набележат някой играч обикновено успяват да го вземат.Единствения ход сега е ,ако искаме да сме в играта успеем по някакъв начин да върнем Гарата и вземем някакъв що годе добър халф да му подава.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 дек 2012 18:35

добре де преди дни всички ревахме,абе защо не правим селекция,глей ония колко футболери взеха.
Първо Мойсов не е подписал,второ никой не знае как играе този трето никъде не се пише колко ще вземе и четвърто нали се сещате че напролет центр.двойка може и да са Милиев-Везалов,на мен не ми звучи невъзможно.
При Левски трансферите са готови-проблема е че медиите не знаят кои са,позоваве ме са само на сръбски,македонски и бразилски медии това е несериозно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 18:47

zlatan, приятелю, и сега селекцията ще е същата "боза" както през лятото...Трябва да разсъждаваме трезво- за никакви пари няма как да очакваме, че ще дойде някой класен играч при нас...Нещо повече- някои дори сме на път да ги изпуснем (Мулдер)...Не влязат ли свежите пари, било на Газпром, било на ВТБ- не очаквайте нещо сериозно при нас...Батков е капитулирал отдавна, сега прави само някакви еквилибристики за да изкопчи някое евро вповече за себе си...Е как искате да привлечем нещо свястно при нас?! Чорбетата си живеят в техният измислен свят, и продължават да лъжат всички, че са "изрядни" платци...Майната им, те нямат бъдеще с такава трансферна политика. Гледат да си редят далаверите и хич не им пука за развитието на клуба им...На мен ми е най-готино, че започваме да съграждаме нещо наистина ново...Нашият нов СИН дом. На който ще ходят моите, твоите- нашите деца и внуци...Това е най-важното, момци...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 дек 2012 18:56

santiliana написа:
BadBoy написа:

каквото и да се произведе или доведе "от вън", като мине през "цедката Студентски град" става пародия на футболист. Извинявай, но ти ако трябва да даваш около 25-30 хил. лева месечно за играч, чието ниво с нищо не се различава от наличните ти такива в момента, би ли го сторил? И кой ще е този луд, дето да брои някаква баснословна цифра пари да ти играе някой срещу Етър и Монтана?...
когато станат 10 отбора в А група може и да се случи, но на този етап е просто немислимо. И ако наистина наш`те са се споразумели за коментираните около 400 хил. евра за Мойсов- значи не са добре с главите...

Явно не ме разбра какво визирам, а в студентски град ходят тези които не им дреме за кариерата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 дек 2012 19:01

Жерар Пике
Джон Тери
Неманя Видич
Рио Фърдинанд
не смятам да изброявам още но кои от тези са бързи футболисти????????????
Отзад човека е достатъчно да може да изнася топката-все пак играем 4-3-3,а не 3-5-2 за да се притесняваме от бързи нападатели.
Е все пак бързината винаги е прдимство,ама и Иво беше бърз и кво от това.
От тези бързите за които говорите може само Рамос и Пепе да дойдат при нас. :) те отговарят на критериите за бързина.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 30 дек 2012 19:10

Der Schmarotzer написа:
ralka_levskarka написа:Знам, че е рано, но все пак :arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4B0_jdmqmy8[/youtube]

От това, което видях: плюс - сравнително добри шпагати, нелош поглед върху играта, малко "перде", добър и точен пас, не лоша игра с двата крака и глава. Минуси - шпагатите са следствие на сравнително лошото пласиране поради ред причини, дори и ниска скорост, на няколко пъти не се включи добре при отиграването и само шпагатите спасиха положението. Рисков играч при сложни ситуации, при добри и бързи нападатели ще берем ядове, ако той е последен в защитата. Леко тромав и липса на синхрон между горната част на тялото и долната част, т.е. ек на ек с бърз нападател ще му се чупи кръста, ако шпагатът му не успее, пиши го бегал. Обича да чака, някой друг да му върши черната работа, а той да обира лаврите. Sorry, но моето мнение от това, което видях, колкото и малко да е е по-скоро отрицателно - той няма да помогне на Левски. В БГ има поне двама, които са на неговото ниво. Според мен, на Левски трябва защитник тип Петър Хубчев, а не като този.

Няма как да прави "сравнително добри шпагати" ако не се е ПЛАСИРАЛ добре. Така, че поне според мене си противоречиш и Мойсов застава винаги където трябва. Друг е въпроса, че тук са избрани най-добрите му отигравания и няма как оценката да е обективна. Ако го вземем и след първите 2-3 мача ще си проличи става ли или не.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 30 дек 2012 19:12

zlatan написа:Жерар Пике
Джон Тери
Неманя Видич
Рио Фърдинанд
не смятам да изброявам още но кои от тези са бързи футболисти????????????
Отзад човека е достатъчно да може да изнася топката-все пак играем 4-3-3,а не 3-5-2 за да се притесняваме от бързи нападатели.
Е все пак бързината винаги е прдимство,ама и Иво беше бърз и кво от това.
От тези бързите за които говорите може само Рамос и Пепе да дойдат при нас. :) те отговарят на критериите за бързина.

Главата не знам колко бърз е бил, ама се въртеше като тролеите на руски паметник. Трябва човек, който да знае къде да застане. Рабех, например, имаше перфектно пласиране.
Изображение

Върни се в “Архив”