Eminem написа:След като изтрихте темата за ЦСКА във форума на Левски, сега трябва да изтриете темите за Левски във форума на ЦСКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=127231&st=0&sk=t&sd=a&start=90#p4166175
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:След като изтрихте темата за ЦСКА във форума на Левски, сега трябва да изтриете темите за Левски във форума на ЦСКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vaskonti написа:Eminem написа:След като изтрихте темата за ЦСКА във форума на Левски, сега трябва да изтриете темите за Левски във форума на ЦСКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=127231&st=0&sk=t&sd=a&start=90#p4166175
e: Искате ли правителството да намери спонсор и на ЦСКА ?
от sin4ec на 31 Дек 2012 01:25
Кировец написа:
Не ми се мисли колко ще ламтят медиите, ако ЦСКА след няколко нулеви години и полупразна каса излезнат и гордо заявят - ние ще наливаме в стадиона 20-30 млн. Ако не дойдат ФБР и ЦРУ да ни разследват ще е добре.
И мен не ми се мисли колко трябва да си тъп, та да ставаш докладчик като бащицата, ама това си е твой проблем, господин Рун - тав Г-ъз! Айде бегай да докладваш, !
Old_death написа:e: Искате ли правителството да намери спонсор и на ЦСКА ?
от sin4ec на 31 Дек 2012 01:25
Кировец написа:
Не ми се мисли колко ще ламтят медиите, ако ЦСКА след няколко нулеви години и полупразна каса излезнат и гордо заявят - ние ще наливаме в стадиона 20-30 млн. Ако не дойдат ФБР и ЦРУ да ни разследват ще е добре.
И мен не ми се мисли колко трябва да си тъп, та да ставаш докладчик като бащицата, ама това си е твой проблем, господин Рун - тав Г-ъз! Айде бегай да докладваш, !
cska/viewtopic.php?f=2&t=124889&start=90
SARVI_BG написа:Гледайте си бтви и турските чалми,а с Дудука ТВ и жълтите курви.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
batkovglupak написа:има истина една и тя е cska!!! левски защо мълчиш *** в устата ли държиш поздрав за всички левскари (говедари кавали) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта