Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот ralka_levskarka » 30 дек 2012 14:17

Левски или Смърт!!! написа:Абе може да е добър футболист, не спора за това нещо! Но гледах последните мачове между Звезда и Партизан! Да имаше атмосфера, заряд, напрежение, воля за победа! Но чисто футболно с нищо футбола не им беше кой знае колко по-добър от нашият! Даже напротив! А като се има в предвид, че идва от Войводина който е чувствително по-слаб отбор от Звезда и Партизан и не е играл 6 месеца! Но все дано помогне, ако изобщо е вярно това за него!

Не споря, техни мачове не съм гледала, а и знам един футболист на Партизан -Диара, който го искахме, но съм сигурна, че ако сега играем с Партизан биха ни вкарали с лекота 2 гола :) По видеото видях, че Мойсов има не лош поглед върху играта.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 15:24

Рали, а и всички пичове от нашата "синя лавина"...Хич да не ви пука кой какво пише по сайтове и медии. болшинството от тях са финансово зависими от "Титан" и кръга "Възраждане" (което си е все гравитиране около онези с четирите букви)... Важно е едно- да си обичаме отбора докато сме живи и да го подкрепяме не само когато е на "върха", а когато се бори и самото си себедоказване... Надявам се, разбирате намека ми...

п.п. Рали, снощи станах свидетел на на някаква тема, която беше с цел да те провокира и уязви... Питай си "ушанката"... Радвам се, че си от наш`те и за пореден път се убеждавам, че най-готините мазцки са левскарки... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 дек 2012 15:29

santiliana написа:Рали, а и всички пичове от нашата "синя лавина"...Хич да не ви пука кой какво пише по сайтове и медии. болшинството от тях са финансово зависими от "Титан" и кръга "Възраждане" (което си е все гравитиране около онези с четирите букви)... Важно е едно- да си обичаме отбора докато сме живи и да го подкрепяме не само когато е на "върха", а когато се бори и самото си себедоказване... Надявам се, разбирате намека ми...

п.п. Рали, снощи станах свидетел на на някаква тема, която беше с цел да те провокира и уязви... Питай си "ушанката"... Радвам се, че си от наш`те и за пореден път се убеждавам, че най-готините мазцки са левскарки... ;)

А сетих се, е беше забавно, споко. И аз се радвам, че съм от Левски и така ще е до края на живота ми. Винаги ще го подкрепям, ако ще и в Б група да играе ;) С приятеля ми сме меко казани луди по Левски и това никога няма да се промени!
А за тези, които не ме харесват :arrow:
[offtopic]Изображение[/offtopic]

а това е за онези :arrow:

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 16:05

само му вземи сини гащета, че тези ще му ги свалим между гара Левски и Своге ... ;)
Това е шега...радвам се, че сме болни от една болест и когато имате нужда от "съдействие" - тука сме...
днес вече се установи, че взимаме със сигурност макето от Войводина- Мойсов мисля, че се казваше...Дано ни свърши работа...Мисля, че с Везалов ще барнат жестока двойка централни защитници...Сега да видим халфовете... :shock:
и направил небето синьо!

stilian
Контакти:

Мнениеот stilian » 30 дек 2012 16:48

Мойсов е един от най-стабилните централни защитници в Сърбия, Тасевски специално го е препоръчал.Радвам се, че идва.Дано бързо се аклиматизира и запълни тази празнина в защитата ни!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 30 дек 2012 17:14

ralka_levskarka написа:Знам, че е рано, но все пак :arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4B0_jdmqmy8[/youtube]

От това, което видях: плюс - сравнително добри шпагати, нелош поглед върху играта, малко "перде", добър и точен пас, не лоша игра с двата крака и глава. Минуси - шпагатите са следствие на сравнително лошото пласиране поради ред причини, дори и ниска скорост, на няколко пъти не се включи добре при отиграването и само шпагатите спасиха положението. Рисков играч при сложни ситуации, при добри и бързи нападатели ще берем ядове, ако той е последен в защитата. Леко тромав и липса на синхрон между горната част на тялото и долната част, т.е. ек на ек с бърз нападател ще му се чупи кръста, ако шпагатът му не успее, пиши го бегал. Обича да чака, някой друг да му върши черната работа, а той да обира лаврите. Sorry, но моето мнение от това, което видях, колкото и малко да е е по-скоро отрицателно - той няма да помогне на Левски. В БГ има поне двама, които са на неговото ниво. Според мен, на Левски трябва защитник тип Петър Хубчев, а не като този.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 30 дек 2012 17:42

Бе не е ли да му гледам аз един два мача, на такова видео Иво Иванов ще ви се стори като Жерар Пике

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 17:43

дай предложение кой да бъде... Казваш- тип Хубчев... значи от типа "мислещ защитник"...Такива аз им казвах навремето - тип "Ники Илиев"... Пич, такива в България няма просто. Както и да го сучем, всичко до пари опира...Нали разбираш, че няма как да дадем няколко милиона евра за защитник от този тип?! По-скоро дано намерим класни халфове, защитата някак си ще я сглобим с каквото дал Господ... ;)
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2012 17:47

stilian написа:Мойсов е един от най-стабилните централни защитници в Сърбия, Тасевски специално го е препоръчал.Радвам се, че идва.Дано бързо се аклиматизира и запълни тази празнина в защитата ни!

а той пък Тасевски онази ми ти величина във футбола, думи нЕмам... Дано свърши работа този Мойсов, макар, че по нищо не превъзхожда един Терзиев, Колев или Александров (примерно).... Но комисионните- те са важни в последните няколко години...ТрЕбе Леб да се яде, чаветата са гладни- не моо само с Биг Мак да се РанАт...
Последна промяна от santiliana на 30 дек 2012 18:35, променено общо 1 път.
и направил небето синьо!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 30 дек 2012 17:58

Мойсов е национал на Югозападна България!Не съм го гледал , но щом е национал може и да ви свърши работа! Друг национал на Югозападна България Грънчаров играе засега добре в Ботев Пловдив!

Върни се в “Архив”