Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro65
Контакти:

Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Мнениеот joro65 » 30 дек 2012 17:06

Левски или Смърт!!! написа:
joro65 написа:
Левски или Смърт!!! написа:Барса, не Барса, Марса или не! Ама си е самата истина на 100%!

Емил Спасов
Боби Михайлов
Гибона
Петър Петров
Ники Илиев
Кокала
Краси Коев
Наско Сираков

Тия момци всичките до един юноши на Левски София, ви биха 7 поредни мача като "Маче из дирек"!!!

:lol: :lol: :lol:

Много си прост!!!Нали точно това ти се обяснява.......с мощната съдийска подкрепа и безумните решения на федерацията,плюс медийния комфорт може да биете и 100 мача подред,ама като отидат тези синковци малко на запад и си виждат осраните гъзове!

да, точно така! :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. тоя стадион кога ще го строите от аватара! :mrgreen: :mrgreen:

Ко рече?за стадиони ли говорим или за безбройните ви юноши известни на запалянковците по цял свят?? :)
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 дек 2012 17:08

joro65 написа:
child in time написа:Реалността е такава: - Всички БГ отбори отпаднаха от Европа в един ден в първия кръг!
Не знам какво създават тия "титани" на БГ футбола но истината е че резултата е едно голямо НИЩО!
Колкото и да си ги мерите сини и червени си оставате посредствени мафиотски отборчета , жалък остатък от тъй наречения преход!!!
23 години срам!

Не разводнявай темата,ами остави сините ви приятелки да се защитят малко.....и точно за мафиотщина би трябвало да те срам малко да пишеш!

Ахахаха и защо ? С какво нашите президенти се различават от вашите " бизнесмени"? Вие колкото мафия сте видели в Сицилия само могат да си мечтаят! А резултата е един - посредствен отбор в дъното на Европа , с военно минало и мътно бъдеще! Всички сте един дол дренки!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 30 дек 2012 17:13

вижте какво каза Тунчев току що
Ако трябва да съм честен, преди да отида в Полша, имах оферта от страна на Левски. Това се случи лятото. Аз обаче имам принципи, които не мога да погазя. Обичам ЦСКА и поради тази причина няма как да сложа синята фланелка. Поради сходна такава отказах и възможността да се присъединя към Ботев Пловдив. Все пак съм бил шампион на България с Локомотив. Никога няма да престъпя тези мои убеждения. Вярвам, че винаги ще има място, на което да отида, в случай че остана без отбор.

а Гиби Искренов, Соколето(лека му пръст), каращия проби при нас, но отхвърлен-Гунди(лека му пръст) и разберете разликата. едните играят за пари и то им се водят най-големите "митове," а Сашето им отказва, щото е Пич!!!!!!!!!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 30 дек 2012 17:15

child in time написа:
joro65 написа:
child in time написа:Реалността е такава: - Всички БГ отбори отпаднаха от Европа в един ден в първия кръг!
Не знам какво създават тия "титани" на БГ футбола но истината е че резултата е едно голямо НИЩО!
Колкото и да си ги мерите сини и червени си оставате посредствени мафиотски отборчета , жалък остатък от тъй наречения преход!!!
23 години срам!

Не разводнявай темата,ами остави сините ви приятелки да се защитят малко.....и точно за мафиотщина би трябвало да те срам малко да пишеш!

Ахахаха и защо ? С какво нашите президенти се различават от вашите " бизнесмени"? Вие колкото мафия сте видели в Сицилия само могат да си мечтаят! А резултата е един - посредствен отбор в дъното на Европа , с военно минало и мътно бъдеще! Всички сте един дол дренки!

Казах не разводнявай темата......ако ти се пише за мафиотите в бг футбола ,открий тема......тук пиши кои футболисти излезнали от синьото отборче се раализираха в чужбина!
Изображение

Потребителски аватар
Marcel
Контакти:

Re: ЦСКА облагородява, или как се краде история. Истината!!!

Мнениеот Marcel » 30 дек 2012 17:19

ОК, ЦСКА "отборът на комунизма", "отборът на БКП". Защо тогава сега Банката на КГБ и Газпром не помагат на ЦСКА??? Ако вие сте "антикомунисти", къде ви е опозиционното мислене? Защо ви управляват комунисти под сянката на Москва? Настоящето е ключът към миналото. Вижте настоящето си положение и ще разберете какви сте били. И не си мислете, че хората ще ви се вържат на щуротиите: хората могат да пресмятат колко титли имате при комунизма, и колко- в останалите периоди от българската история.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 30 дек 2012 17:19

cska - maina написа:вижте какво каза Тунчев току що
Ако трябва да съм честен, преди да отида в Полша, имах оферта от страна на Левски. Това се случи лятото. Аз обаче имам принципи, които не мога да погазя. Обичам ЦСКА и поради тази причина няма как да сложа синята фланелка. Поради сходна такава отказах и възможността да се присъединя към Ботев Пловдив. Все пак съм бил шампион на България с Локомотив. Никога няма да престъпя тези мои убеждения. Вярвам, че винаги ще има място, на което да отида, в случай че остана без отбор.

а Гиби Искренов, Соколето(лека му пръст), каращия проби при нас, но отхвърлен-Гунди(лека му пръст) и разберете разликата. едните играят за пари и то им се водят най-големите "митове," а Сашето им отказва, щото е Пич!!!!!!!!!

Даммм...Стойчо отказа Тунчев,ама се натискаше за Спрокел....само за това трябва да бъде изгонен на секундата!Ама и това не е по темата.....нека оставим сините приятелки да напишат звездите си!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 дек 2012 17:19

Реалността е такава: - Всички БГ отбори отпаднаха от Европа в един ден в първия кръг!
23 години срам!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 дек 2012 17:20

child in time написа:
joro65 написа:
23 години срам!

Ние поне не правим паметни плочи на мафиоти като вас.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 дек 2012 17:24

Не разводнявай темата,ами остави сините ви приятелки да се защитят малко.....и точно за мафиотщина би трябвало да те срам малко да пишеш![/quote]
Ахахаха и защо ? С какво нашите президенти се различават от вашите " бизнесмени"? Вие колкото мафия сте видели в Сицилия само могат да си мечтаят! А резултата е един - посредствен отбор в дъното на Европа , с военно минало и мътно бъдеще! Всички сте един дол дренки![/quote]
Ние поне не правим паметни плочи на мафиоти като вас.[/quote]
Няма да ви стигне мястото от паметни плочи на пороя " бизнесмени" минали през Българска армия! Еееееех Лупи къде си?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 30 дек 2012 17:24

joro65 написа: Ама и това не е по темата.....нека оставим сините приятелки да напишат звездите си!

за какви звезди говориш бе, Гоше? Това да не е наУчна фантастика? Но щом ти се чека, и имаш време-чакай ги! Макар и да знам, че по-скоро ще видиш теле да прави бройки, отколкото тея да ти отговорят с факти!!!!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Върни се в “ЦСКА”