Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 30 дек 2012 16:29

Red Warrior написа:
Левски или Смърт!!! написа:ЦСКА е създала само 2 футболисти! Любослав Пенев и Емил Костадионов!

Другите са създадени от Септември, Ботев Пд, Локо Сф, Берое, Пирин и те така! И докарани с уазките после! :lol:

Вие и толкова не сте създали! Когато ваш юноша стане голмайстор на Испанското първенство, вкара 3 хеттрика на Реал Мадрид с 3 различни отбора и е капитан на тези отбори, или когато вкара гол на европейски финал с фланелката на Байерн Мюнхен - тогава ела да ми говориш за юноши :lol:

Когато вие създадете поколение и станете шампиони с него, както онова през 80те на Левски! И имате 8 или 9 играчи титуляри от него ЮНОШИ НА КЛУБА, тогава ми се обади ти? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 30 дек 2012 16:32

Тая статия за кой път ше се пуска като тема?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 дек 2012 16:33

Левски или Смърт!!! написа:
Red Warrior написа:
Левски или Смърт!!! написа:ЦСКА е създала само 2 футболисти! Любослав Пенев и Емил Костадионов!

Другите са създадени от Септември, Ботев Пд, Локо Сф, Берое, Пирин и те така! И докарани с уазките после! :lol:

Вие и толкова не сте създали! Когато ваш юноша стане голмайстор на Испанското първенство, вкара 3 хеттрика на Реал Мадрид с 3 различни отбора и е капитан на тези отбори, или когато вкара гол на европейски финал с фланелката на Байерн Мюнхен - тогава ела да ми говориш за юноши :lol:

Когато вие създадете поколение и станете шампиони с него, както онова през 80те на Левски! И имате 8 или 9 играчи титуляри от него ЮНОШИ НА КЛУБА, тогава ми се обади ти? :lol: :lol: :lol:

Уау. Ех Барса, Барса.... :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 30 дек 2012 16:34

Тъпи---по тъпи---най тъпи---феновете на цска.
Най много ме кефят,че се радват на успехите на други отбори.Тия са единствените във вселената,други подобни галфони няма.И по стар комунистически обичай,агитират лъжата,за да стане истина.За мен винаги е било огромно щастие,че не съм станал фенче на това отборче.Най-големи благодарности на чичо ми,дядо ми,Искренов,Сираков,Н.Илиев и целият отбор от началото на 80-те.Благодаря на чичо ми и дядо ми,че ми обясниха тогава,че ЛЕВСКИ значи Свобода,а на отбора за великолепната игра.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 30 дек 2012 16:46

Барса, не Барса, Марса или не! Ама си е самата истина на 100%!

Емил Спасов
Боби Михайлов
Гибона
Петър Петров
Ники Илиев
Кокала
Краси Коев
Наско Сираков

Тия момци всичките до един юноши на Левски София, ви биха 7 поредни мача като "Маче из дирек"!!!

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
botev_plovdlv
Контакти:

Мнениеот botev_plovdlv » 30 дек 2012 16:50

И двата отбора сте ГОЛА ВОДА и винаги сте биле -само съдиите ви подпират и ви носят на ръце.Живеете в паралелна вселена.В Матрицата.Събудете се вече

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 30 дек 2012 16:56

Левски или Смърт!!! написа:Барса, не Барса, Марса или не! Ама си е самата истина на 100%!

Емил Спасов
Боби Михайлов
Гибона
Петър Петров
Ники Илиев
Кокала
Краси Коев
Наско Сираков

Тия момци всичките до един юноши на Левски София, ви биха 7 поредни мача като "Маче из дирек"!!!

Много си прост!!!Нали точно това ти се обяснява.......с мощната съдийска подкрепа и безумните решения на федерацията,плюс медийния комфорт може да биете и 100 мача подред,ама като отидат тези синковци малко на запад и си виждат осраните гъзове!
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 30 дек 2012 17:00

Реалността е такава: - Всички БГ отбори отпаднаха от Европа в един ден в първия кръг!
Не знам какво създават тия "титани" на БГ футбола но истината е че резултата е едно голямо НИЩО!
Колкото и да си ги мерите сини и червени си оставате посредствени мафиотски отборчета , жалък остатък от тъй наречения преход!!!
23 години срам!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 30 дек 2012 17:01

joro65 написа:
Левски или Смърт!!! написа:Барса, не Барса, Марса или не! Ама си е самата истина на 100%!

Емил Спасов
Боби Михайлов
Гибона
Петър Петров
Ники Илиев
Кокала
Краси Коев
Наско Сираков

Много си прост!!!Нали точно това ти се обяснява.......с мощната съдийска подкрепа и безумните решения на федерацията,плюс медийния комфорт може да биете и 100 мача подред,ама като отидат тези синковци малко на запад и си виждат осраните гъзове!

да, точно така! :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. тоя стадион кога ще го строите от аватара! :mrgreen: :mrgreen:

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 30 дек 2012 17:03

child in time написа:Реалността е такава: - Всички БГ отбори отпаднаха от Европа в един ден в първия кръг!
Не знам какво създават тия "титани" на БГ футбола но истината е че резултата е едно голямо НИЩО!
Колкото и да си ги мерите сини и червени си оставате посредствени мафиотски отборчета , жалък остатък от тъй наречения преход!!!
23 години срам!

Не разводнявай темата,ами остави сините ви приятелки да се защитят малко.....и точно за мафиотщина би трябвало да те срам малко да пишеш!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”