Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сами срещу всички?Не съм съгласен!
Тезата за феърплея в този и миналият шампионат вече съм я коментирал,мисля че там нещата са ясни.Дали Сливен,Ч-ц,Пирин и Миньор ще играят в определени мачове,си е техен проблем.Но дори да се сбъднат неприятните предположения,това не е оправдание за нас.Най-малкото защото нито е за пръв път,нито за последен.Малко ме болят евентуалните схеми на този или онзи.Ние сме Левски и сме длъжни да се борим докрай,независимо от обстоятелствата!Темата ми е за другите-които не влизат в схеми и уговорки,а такива за радост винаги е имало и ще има!Естествено,че ще губим точки-най-великите губят,та ние ли ще правим по 10-15 поредни победи?Ама някой друг ги прави-халал да са му,явно 50-те на миналия век още са живи,какво да направим-факт.Както миналия шампионат Литекс,Морето и Локо Сф играха,така и тази ще има отбори,които не робуват на схеми и залози.Макар че га и компания се опита да вкара Локо в някаква синя коалиция-Локо,дето ни би и двата мача,че и с 3-0 насред Герена!Нека статистиците кажат-кога ЦСКА ни е бил и в двата мача за първенство,че аз нещо май не се сещам?А същото Локо едно време се издърви на Литекс и ги би с 1-0,когато се бяхме вчепкали с ловчанлии за първото място.Загубихме битката,но въпросът е,че има отбори,които не биха се поддали на никакъв натиск и си играят играта.А Нафтата помните ли,дето ни пердашеше наред,но в един много важен момент би червените с 4-1 на Армията,и с това много помогна за бъдещата ни титла.Не че ги е бъркало кой ще стане шампион-идват,играят и бият-точка!Така че стига с това "Сами срещу всички"-ние трябва наистина да играем срещу всички на кръв-това е идеята на спорта!А това,че някои ще играят така само срещу нас-живи и здрави,всеки има право на самоопределение и на стратегия,ако щете.Но никога не забравяйте тези,които са играли и ще играят за честта си и напук на схемичките,те заслужават уважение!Помнете-каквото и да се случи,ако се провалим,ще сме виновни само и единствено ние,никой друг!Ако спечелим-пак ще сме виновни ние!А отбори с чест винаги ще има!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: 9000???
RED_FOX написа:Айде първо преброй срещу Дебрецен на Герена колко се събрахте, после си изпълнете отпуснатата бройка, а след това давай акъл по форумите.blue_boy95 написа:Днес разбрах,че ЦСКА са отпуснали само 9000 билета за фенове на Левски.Абе драги ми чорбари,на стадиона ще има поне 15 000 левскари,как искате да се напълни стадиона,като отпускате толкова малко билети.![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай,ама стоя аватар,дето живи педераси си ги оцветил в червено,не знам...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- delqnski47
- Контакти:
Re: Сами срещу всички?Не съм съгласен!
Според мен е невъзможно един отбор да подпира друг!Всеки си играе за него си и това,че някои отбор подпират други за мене си чисто и просто чешене на езиците!Вече купуването на съдии е възможно,но някой може ли да си представи примерно треньора на Миньор да каже на своите футболисти,на тренировката на своите играчи, преди мач с Левски,че няма да се напъват срещу тях
ГЛУПАВО АМА ГЛУПАВО!Такъв вариянт е невъзможен!Да ме извиняват феновете на Миньор,но Миньоро толкоз си може!Не че се е нагъзил на последния мач на Левски(спечелен от ''сините''),ами толкоз си могат!И ние направихме 10 поредни победи и след това Левски веднага смъкна наште футболисти(дето се мислеха за голяма работа след някви мижави победи)!И знаете ли защо ни биха Левски....щото толкоз си можехме!Сега надали ще ни бият (ако изобщо ни бият) толкова лесно,тъй като обрахме всичко прясно от А група и не виждам как Йовов и Топчо ще издържат 90 минути здраво тичане(справка мачовете с Дебрецен:до 30-тата минута Левски тича....до там!ЗАЩО?Еми кат връщаш старите Москвичи с изгорелите свещи и поизкривените джанти така ще е драги ми Борат)
Иначе извинявам се че малко се отклоних от темата с последните изречения,искам да кажа и други работи но ще се въздържа и ще уважа автора!

Иначе извинявам се че малко се отклоних от темата с последните изречения,искам да кажа и други работи но ще се въздържа и ще уважа автора!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Според мен е невъзможно един отбор да подпира друг!Всеки си играе за него си и това,че някои отбор подпират други за мене си чисто и просто чешене на езиците!Вече купуването на съдии е възможно,но някой може ли да си представи примерно треньора на Миньор да каже на своите футболисти,на тренировката на своите играчи, преди мач с Левски,че няма да се напъват срещу тях![]()
![]()
![]()
ГЛУПАВО АМА ГЛУПАВО!Такъв вариянт е невъзможен!Да ме извиняват феновете на Миньор,но Миньоро толкоз си може!Не че се е нагъзил на последния мач на Левски(спечелен от ''сините''),ами толкоз си могат!И ние направихме 10 поредни победи и след това Левски веднага смъкна наште футболисти(дето се мислеха за голяма работа след някви мижави победи)!И знаете ли защо ни биха Левски....щото толкоз си можехме!Сега надали ще ни бият (ако изобщо ни бият) толкова лесно,тъй като обрахме всичко прясно от А група и не виждам как Йовов и Топчо ще издържат 90 минути здраво тичане(справка мачовете с Дебрецен:до 30-тата минута Левски тича....до там!ЗАЩО?Еми кат връщаш старите Москвичи с изгорелите свещи и поизкривените джанти така ще е драги ми Борат)
Та извинявам се че малко се отклоних от темата,искам да кажа и още работи но ще се въздържа и ще уважа автора!
Значи,темата е сложна и евала,че изказваш мнение.По въпроса за полягането-не ми обяснявай как треньора,как президента не знам си кво-винаги е ставало и ще става!Топчо ще изкара 90 мин,Йовов е резерва,а това с изгорелите свещи май го коментирахме в друга тема,но както и да е-ако мислите,че ни превъзхождате физически или сте по-млади-заблудата е голяма!Ако смятате,че имате по-добри футболисти или треньор-също!Само ще ти кажа-Бардон е футболист,какъвто у нас няма,и скоро няма да има,ако 32 години са проблем-не знам...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
124,
много си прав!!!
Напълно те подкрепям. Да оставим журналистите да си изкарват прехраната с глупости, ние нека си играем играта, пък да видим накрая какво ще стане. Който купува мачове или чака някой да му полегне, се спъва в мачовете си навънка. Така че за никого не е полезно в дългосрочен план това правене на сателитни системи. Майната им на комунистическите, подлизурски подлоги!!!!
много си прав!!!
Напълно те подкрепям. Да оставим журналистите да си изкарват прехраната с глупости, ние нека си играем играта, пък да видим накрая какво ще стане. Който купува мачове или чака някой да му полегне, се спъва в мачовете си навънка. Така че за никого не е полезно в дългосрочен план това правене на сателитни системи. Майната им на комунистическите, подлизурски подлоги!!!!
Бардон е футболист "средна ръка" -такива с лопата да ги ринеш по Франция,Испания и т.н! Много го надценяваш-ако беше толкова добър както твърдиш,не би трябвало да рита в Кипър и България-тези колоси на футбола в Европа 

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ СТАРТИРАТ SMS КАМПАНИЯ ЗА ПОМОЩ
Аде пак, нашите колко са по-велики от другите! Мисля, че като става въпрос за човешки живот всички ще бъдат съпричастни, не само феновете на Левски! Аз лично бих пратил sms и то не един!!!............
soilwork написа:Бардон е футболист "средна ръка" -такива с лопата да ги ринеш по Франция,Испания и т.н! Много го надценяваш-ако беше толкова добър както твърдиш,не би трябвало да рита в Кипър и България-тези колоси на футбола в Европа
В Кипър и България-ама в ШЛ,а тия с лопатите си ги носи у вас!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
soilwork написа:Бардон е футболист "средна ръка" -такива с лопата да ги ринеш по Франция,Испания и т.н! Много го надценяваш-ако беше толкова добър както твърдиш,не би трябвало да рита в Кипър и България-тези колоси на футбола в Европа
За нивото на БГ футбола Бардон си е направо идеален.А Кипър са светлинни години пред нас във футболно отношение.Справка:две години поред шампиона им е в лигата на богатите
- delqnski47
- Контакти:
124 написа:delqnski47 написа:Според мен е невъзможно един отбор да подпира друг!Всеки си играе за него си и това,че някои отбор подпират други за мене си чисто и просто чешене на езиците!Вече купуването на съдии е възможно,но някой може ли да си представи примерно треньора на Миньор да каже на своите футболисти,на тренировката на своите играчи, преди мач с Левски,че няма да се напъват срещу тях![]()
![]()
![]()
Та извинявам се че малко се отклоних от темата,искам да кажа и още работи но ще се въздържа и ще уважа автора!
Значи,темата е сложна и евала,че изказваш мнение.По въпроса за полягането-не ми обяснявай как треньора,как президента не знам си кво-винаги е ставало и ще става!Топчо ще изкара 90 мин,Йовов е резерва,а това с изгорелите свещи май го коментирахме в друга тема,но както и да е-ако мислите,че ни превъзхождате физически или сте по-млади-заблудата е голяма!Ако смятате,че имате по-добри футболисти или треньор-също!Само ще ти кажа-Бардон е футболист,какъвто у нас няма,и скоро няма да има,ако 32 години са проблем-не знам...
[offtopic]Физиката ви я видях срещу двата мача на Дебрецен и тя беше потресаваща!Тичахте до 30-тата минута и на ваште им изгоряха бушоните![/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.