Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Разлика!

Мнениеот Кировец » 30 дек 2012 13:12

tzvetan_22 написа:
CSKA Sofia 1948 написа:Иванков, Гонзо и Искренов били легенди на Левски и нас ни боляло, че сме нямали такива :lol: :lol: :lol:

Ей, слепецо!!! Къде съм написал думата "легенди" бе момче?!?! Тези оценки си ги спестявам точно заради момченца като тебе! Написал съм, че са ЛЕВСКАРИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ!!! Няма значение, кой колко е направил. Не измервам успехите им с тези на "вашите" футболисти. Вашите легенди са: Стоичков - фен на БарЦелона, Жеков - Фен на Левски, Бербатов - фен на Манчестър. Това е смисъла на поста ми! Че нашите любимци са истински левскари, а вие такива нямате!!!!

Как пък ще нямаме - Марто Петров, Велизар Димитров, Любо Пенев, Трифон Иванов, Методи Деянов, Тодор Янчев и още мноооооого. Кого лъжеш освен себе си?
Бандаловски, който много мразеше Чорбата - дойде и забрави, че някога е бил левскар какво повече да говорим. :lol:

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Re: ЦСКА облагородява, или как се краде история. Истината!!!

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 30 дек 2012 13:13

Няма какво да се спори изобщо тука, статията казва и доказва всичко за най-измисленият отбор на света! Септември при ДНВ!!! Прочетете я и тогава я оборете, ама ще я оборите друг път! Защото изкарва на показ цялото ви непорочно зачатие! А то ни най-малко не може да се нарече НЕПОРОЧНО!!! :lol:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 30 дек 2012 13:21

stannn написа:Хич не ти е лесно явно. Това по празниците комплекси да избиваш. Само индивид от подуенски вид може да го направи. Нищо де, ти не си виновен. То е до гънки на онова по високите етажи ама при тебе явно гънките липсват. Съжалявам те подуенски комплексарю.

Беконов, тази тема каква е: http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=127231 ? Не е избиване на комплекси от оцелелите след коледа?
Ставате досадни вече :|
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 дек 2012 13:21

Чел съм го това нещо. Много е... интересно не е точната дума. Сухи ФАКТИ- ШОКИРАЩИ! :roll: :oops: :cry:

Всеки, който претендира дори и малко за някаква обща култура спрямо БГ-футбола трябва да прочете тази тема! Как е зъздден комунистическият Франкенщайн, как комунистите са го пробутвали за "Ален Делон :mrgreen: ", как има не малко малоумници, които вярват в това нещо.

Темата може спокойно да отиде във "Футбол- България", като задълйително трябва да се остави. За да знаят хората! Много отбори са заличени заради червените петолъчки. И продължават да биват заличавани... :cry:

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 30 дек 2012 13:22

Браво за написаното! Най-малкото защото няколкото червенотиквеничковчета,които веднага скачат да се изказват са чели поне половин ден неприятни за тях неща!И сигурно са много изморени умствено.Все пак това е аналитичен труд,различен от добре познатата ни единствена статия на журналиста /с извинение/ГА,която е настолна книга за млади и стари червени запалянковци!

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 30 дек 2012 13:26

Който иска да ме псува, щом му харесва няма проблем! Но ще отбележа, че в оригиналната статия е пълно с обидни квалификации към футболен клуб ЦСКА и неговите фенове! И съм си направил труда да ги премахна всичките колкото мога или поне да ги перифразирам! За да няма много обидни епитети все пак!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 30 дек 2012 13:34

Левски или Смърт!!! написа:Който иска да ме псува, щом му харесва няма проблем! Но ще отбележа, че в оригиналната статия е пълно с обидни квалификации към футболен клуб ЦСКА и неговите фенове! И съм си направил труда да ги премахна всичките колкото мога или поне да ги перифразирам! За да няма много обидни епитети все пак!

Това е така ,защото е писано от "безпристрастен" и истината хич не е изкривена :)Ама така си е ,като си свикнал вся някой друг да те оправя !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 дек 2012 13:35

Левски или Смърт!!! написа:Който иска да ме псува, щом му харесва няма проблем! Но ще отбележа, че в оригиналната статия е пълно с обидни квалификации към футболен клуб ЦСКА и неговите фенове! И съм си направил труда да ги премахна всичките колкото мога или поне да ги перифразирам! За да няма много обидни епитети все пак!

То и сега има обиди,което автоматично праща статията в раздел ''Синя митология'',която няма как да се чете от цесекари!Целта на статията е не да ''отваря очите'' на цесекарите,а да ''начеше крастата'' на левскарите,което няма нищо лошо,разбира се!Човек трябва да прави това,което му харесва и му е приятно!Най-спокойно авторът на статията бих го определил като ''злият брат на ГА''! :lol: (както искайте го разбирайте това в цитата)
Това от мене!Приятно четене пожелавам на левскарите за статията!Бъдете здрави и САМО ЦСКА!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

----------
Контакти:

Мнениеот ---------- » 30 дек 2012 13:37

даааа написано добре но за тези който са родени след 1995 година
много статий на г атанасов четеш не е пошо но поотвори очи и ще разбереш много неща
весела и щастлива нова година

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 дек 2012 13:51

Чак сега си направих труда да прочета статията, която е качил автора на темата. НЯМА ТАКАВА БОЗА, почвате да приличате на македонците...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”