Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Хюсеинович обяви заплатата си в ЦСКА
Май така беше да.. Ние бяхме първи, прав си. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Май така беше да.. Ние бяхме първи, прав си.
Къде на село ли

- whack
- Контакти:
Почнахме ги мега-трансферите ...Няма да ни оправят стадиона ,базите,школата ...А ще ми взимат босненски кошмари,бразилски чудеса и незнам си още к'ви.Не разбраха ли тези хора ,че ако тези които идват са толкова добри,нямаше въобще да идват в България.За какви шефове става дума в БГ футбола за колко прости хора говорим ...Спри ги тези глупави и ненужни трансфери оправи си базите и стадиона за 2 години и после наливай в бездната колкото искаш 

FC Internazionale Milano!
- POPCORN
- Контакти:
AN71 написа:Santiago Munezz написа:dreben23 написа:Смейте се тая година, че догодина ще се смее Хюсеинович.![]()
Вие и тогава се смеехте, Сараево това, Сараево онова, ама стана тя една тъжна...Такова дайчово хоро ви направи, че...
![]()
Вярвате ли, че хем се смях, хем ми стана жал за първи път, смях се и ревах едновременно, на другия ден ядохме вафлата Мура, ама на нас ни беше за първи път, а вие сте си на абонамент.![]()
Само една лека поправка...вие вафлата Мура я ядохте преди нас,а не на другия ден
E да като за 20-25 години повечето мачове ги гледате по ТВ - ТАКА ЩЕ ДА Е![]()
![]()
по-добре по Тв отколкото ме бият скиори, негърчета и тн...пък аз не виждам кога вие сте били в Европа някоя година а ние не..така че не се прави на интересен много.бият ви такива смешни отбори и после ги възхвалявате видете ли колко са добри и какви фактори са в Европа.Нищо ,че повечето не съществуват вече...само че хората не са като Батков да влезнат в шампионска лига и да си купуват багери и рейсове , а се развиват и стват по-добри...
Последна промяна от POPCORN на 30 дек 2012 12:24, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Re: Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА
Най ме кефи на тоя форум,че всички разбирате от всичко и сте запознати с всичко.Голями капацитети сте и не ви избягва абсолютно нищо.Знаете кой какви пари има, къде има да дава, кой има да взима и тн...А не може да разберете ,че сте адски смешни, защото си нямате хабер от нищо.това ,че някой във вестниците и сайтовете ви подмята някакви неща незначи,че са истина и всичко е вярно.Вие обаче повечето сте като овцете.Един каже нещо и всички му вярват и го следват!Колкото и Младенов щяха да го уволняват преди 1-2 седмици....Някакъв син комплексар , ще ми говори кой нямал пари за семки и кой имал...вземете се стегнете малко и поне пишете смислени работи, вместо само да злобете и да говорите кой какви пари имал и нямал и какви заплати и тн!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
AN71 написа:Какви комплекси те гонят и теб а и всички червени според вас нормално ли е да реве Майкъла 2 месеца ,че намаляват заплатитв, че няма пари и ще се насочат към млади български играчи а сега хвърля пари за знайни и не знайни герой само на това ми отговорете и после ми говорете за комплекси .Мен не ми пука кой взимате ама не е нормална политиката ви пак и след някой и друг месец пак ще ревете и ще се чудите как да се раззделяте с тоя и оня
Стига лъга хората. Майкъла каза, че свива бюджета - ФАКТ, но освен, че главно ще опитваме да взимаме български играчи няма да откажем на класни чужденци. ФАКТ! Просто нашите скаути ще си свършат работата. Взехме 3-ма българи до момента и 1 чужденец е на 99% наш. На всичкото отгоре тези футболисти са ГЛЕДАНИ както се казва на живо. Какво е излъгал Майкъла? Излъгал си ти в упреците си и откровената завист.
whack написа:Почнахме ги мега-трансферите ...Няма да ни оправят стадиона ,базите,школата ...А ще ми взимат босненски кошмари,бразилски чудеса и незнам си още к'ви.Не разбраха ли тези хора ,че ако тези които идват са толкова добри,нямаше въобще да идват в България.За какви шефове става дума в БГ футбола за колко прости хора говорим ...Спри ги тези глупави и ненужни трансфери оправи си базите и стадиона за 2 години и после наливай в бездната колкото искаш
Що да не правим мегатрансфери,колега? Който го може си го може. Кой докара Зику и Мораес в България, кой докара Радослав Забавник, кой докара Гранден? Днес имаме едни отлични Саша Лукас и Черни. Всички тези добри играчи дойдеха в ЦСКА и оставиха след себе си много емоции и приятни спомени за феновете на отбора и въобще феновете на футбола.
Като почнете да говорите за стадиони, бази и школи-не, че нямате право, но това е открита рана за всичките видове спорт в България. Ами в момента се правят реконструкции примерно - толкова можем. Ти не ги гледай другите. Какво като им направят служебни стадиони и школи? Много отбори по света ги имат тези работи и пак са ни в краката! Само ЦСКА!
- dreben23
- Контакти:
Респект!
***САМО ЦСКА!***
Човека не знае ли, че още на 3-тия месец ще спрат да му плащат и после година най - малко ще ги съди
Отворете му очите нали го обожавате, че ни бил палач, подпалвач и там още какъв беше 

вие подуянци сте странно племе, навсякъде по света хората ги интересува как играе техния отбор, а вас ви интересува какви заплати плащат при съперниците ви

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините