Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Разлика!

Мнениеот rsk » 29 дек 2012 23:50

Пише ли нещо за това как ЦСКА е натурален наследник на АС-23, отборът на всички власти, засадата на бабангида и продажната свирка на флайшер? Че ме мързи да чета...
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 дек 2012 23:51

cska - maina написа: :lol: :lol: :lol:
ами защото другите отбори също са основани в конкретен период и е нямало как ние да го избегнем

Тоест просто сте си избрали някоя от всичките дати на обединения. Извадил съм фактите от Уикипедия и съм ги написал по-схематично, защото иначе някой може да сметне цялата информация за объркваща.

Изключвайки тези три примера
1949: Септември при ЦДВ - Септември = ЦДНВ
1953: ЦДНВ => Отбор на Софийския гарнизон
1954: Отбор на Софийския гарнизон => ЦДНА
когато просто се променя наименованието на отбора, в историята има 5 дати на обединения:

28 октомври 1923: Атлетик + Слава + Офицерски Спортен клуб = Атлетик Слава 1923 (АС-23)
9 ноември 1944: АС-23 + Шипка-Победа + Спартак Орландовци = Чавдар
5 май 1948: Чавдар + Септември = Септември при ЦДВ
1962: ЦДНА + ДСО Червено знаме = ЦСКА Червено знаме
1968: ЦСКА Червено знаме + ДСО Септември = ЦСКА Септемврийско знаме

Може да се спомене, че за първи път името ЦСКА се появява през 1962 година. Защо точно 1948 година?
Последна промяна от gzagorov на 29 дек 2012 23:52, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 дек 2012 23:52

rsk написа:Пише ли нещо за това как ЦСКА е натурален наследник на АС-23, отборът на всички власти, засадата на бабангида и продажната свирка на флайшер? Че ме мързи да чета...

Затова си Левскар, щото от мързел си гледал повърхностно и само каймака си обирал, ама отдолу май е имало аки :lol:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 дек 2012 23:53

gzagorov написа:
ами защото другите отбори също са основани в конкретен период и е нямало как ние да го избегнем

Тоест просто сте си избрали някоя от всичките дати на обединения. Извадил съм фактите от Уикипедия и съм ги написал по-схематично, защото иначе някой може да сметне цялата информация за объркваща.

когато просто се променя наименованието на отбора, в историята има 5 дати на обединения:

28 октомври 1923: Атлетик + Слава + Офицерски Спортен клуб = Атлетик Слава 1923 (АС-23)

Може да се спомене, че за първи път името ЦСКА се появява през 1962 година. Защо точно 1948 година?

ами по същата глупава логика, запитай се- кога е създаден Левски, който е бил разформирован 4 пъти!??
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 29 дек 2012 23:54

Друга беше темата, уважаеми поданици на Т.Р., но както винаги, увъртате нещата така, че да са вам угодни! С всеки написан коментар и с всяка отметната страница "истината" да бъде преиначена и погледната от друг "правилен" ъгъл! Да не сме го чували и виждали друг път, а то...!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 дек 2012 23:54

cska - maina написа:
rsk написа:Пише ли нещо за това как ЦСКА е натурален наследник на АС-23, отборът на всички власти, засадата на бабангида и продажната свирка на флайшер? Че ме мързи да чета...

Затова си Левскар, щото от мързел си гледал повърхностно и само каймака си обирал, ама отдолу май е имало аки :lol:

Бахти неадекватното мнение :lol: :lol: :lol: Припадам
п.с. харесва ми как пишеш левскар с главна буква 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 дек 2012 23:58

rsk написа:
cska - maina написа:

Бахти неадекватното мнение :lol: :lol: :lol: Припадам
п.с. харесва ми как пишеш левскар с главна буква 8-)

Няма как да припаднеш, та ти дори спиш прав по природа :lol:
Много ясно, че с главна, все пак носите името на Апостола

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 дек 2012 00:00

cska - maina написа:ами по същата глупава логика, запитай се- кога е създаден Левски, който е бил разформирован 4 пъти!??

Нас никой не може да ни разформирова! И десет пъти да се пробват-все тая, не става! А и нещо друго-я да излезат всичките плямпала тук и да докажат, че Герена е дадена на Левски неправомерно и противозаконно! И да влезнат в съда с тезата, да я докажат там и тогава да дуднат! Нали сте все правни експерти-айде де! Ще ми докажете дедовия-муклесс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 дек 2012 00:00

cska - maina написа:
gzagorov написа:

ами по същата глупава логика, запитай се- кога е създаден Левски, който е бил разформирован 4 пъти!??

Ти забелязваш ли, че не съм написал нищо за разформироване, нито за ЦСКА, нито за "Левски"? Разформированията са насилствени глупости, които властта си е позволила.
Зададох простичък въпрос, на който междувпрочем знам отговора: Защо за дата/година на основаване се счита 1948, след като тогава просто се е състояло едно обединение. Предвид споменатите вече още 4 обединения, мисля че въпросът е съвсем правилен.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 30 дек 2012 00:02

sin4ec написа:
cska - maina написа:ами по същата глупава логика, запитай се- кога е създаден Левски, който е бил разформирован 4 пъти!??

Нас никой не може да ни разформирова! И десет пъти да се пробват-все тая, не става! А и нещо друго-я да излезат всичките плямпала тук и да докажат, че Герена е дадена на Левски неправомерно и противозаконно! И да влезнат в съда с тезата, да я докажат там и тогава да дуднат! Нали сте все правни експерти-айде де! Ще ми докажете дедовия-муклесс!

:lol: по същата логика, докажете, че ЦСКА е създаден с указ и останалите щуротий, че бил привилегирован?

Върни се в “ЦСКА”