Разлика между кеативност и изоставане в развитието
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- baerba1995
- Контакти:
Re: Разлика!
Евалата за хубавата статия! 

- Син до гроб
- Контакти:
Майко мила,до къде се стигна .....прекрачват се всякакви граници на лъжата и наглостта !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
zlatan написа:аз съм ЛЕВСКАР точно 34 год,и никога не съм мразил ЦСКА.
Аз съм бил на мача ЦСКА-Олимпик Марсилия 0:1,тук в този форум сигурно 50% от цесекарите са гледали този мач само на видео касети.
Разберете има добри хора-сини и червени.
Стига сте писали провокации навръх Нова година.
Този мач го гледах на националния стадион,в таксито пътувах заедно с един левскар който отиваше на мача.Туньо е велик и затова отивам да го гледам
- cska - maina
Чудесна статия, браво за което.Май беше на един Варненец?
Вън фашистите
[offtopic]
[/offtopic]
Вън фашистите

[offtopic]

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
bilyaletdinov написа:И каква е целта на темата , че нещо не схващам ?
Провокация,бе колега,провокация.ГА скучае покрай празниците и бълва глупост след глупост
- cska - maina
HighAce написа:bilyaletdinov написа:И каква е целта на темата , че нещо не схващам ?
Провокация,бе колега,провокация.ГА скучае покрай празниците и бълва глупост след глупост
Защо истината да е провокация? Иначе целта е ясна-да се запознаят заблудените с истината

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
bilyaletdinov написа:И каква е целта на темата , че нещо не схващам ?
Скучно им е на хората и са решили да пишат глупости.

Сега, след като нещата в статията са си на мястото, мога да си изкажа нежеланото мнение:
Както винаги в тази област на креативността, е пропусната малката подробност ЗВВС( който чете-нека разбира), осигуряваща на ЦДНА всеки талантлив момък във всеки спорт. Както и бонус "запас" за неразбралите от противниковия лагер. Колкото до подражанието, любопитен съм авторът да поясни кому е подражавал Левски при побоите 7-2, 7-1, при няколко обрата 2-0 до 2-3, един 2-0 до 2-4, при 6 победи насред Армията, при девет поредни победи срещу" креативните" и при 14 мача в един сезон на ЕКТ. Разни подражатели, дето са вкарвали по 4 на Дербито, няма да ги броим. Нищо, че не са излизали с №4, въпрос на манталитет. Не са подражавали и при инвестициите в стадиона си за над 15 млн, срещу два пирона и три химически кенефа от креативността. Нито на безкрайния рев и плач срещу цяла Вселена, лишила Харизмата от заслужен финал на ШЛ и поне две купи от ЛЕ...Но може би Витлачил е бил подражател, кой знае? Него от ЦК го карат да вземе и националния( сега сами си го взимат), и той се справя, макар че му отнемат Котето...( който чете-нека разбира). Или Шпайдела, в един незабравим сезон, докаран до последен мач, в който:
" ... Припламват шампионски бомби, на Симо падат две-три пломби..."
Нещо не се връзва! С цялото ми уважение към някогашната институция" ЦСКА ", нито те са креативни, нито сините са подражател! Всеки си има своя път, своята слава и своите провали, като всеки отбор по света! Левски и ЦСКА са двете страни на една монета, колкото и днес разни циклофреници да ни убеждават в противното! За добро или лошо, това е истината, и бъдещето-независимо дали някой го харесва или не! Днес ще взривят Герена, утре-Армията, и един ден всичко ще си дойде на мястото. Рано или късно. Това е!
Както винаги в тази област на креативността, е пропусната малката подробност ЗВВС( който чете-нека разбира), осигуряваща на ЦДНА всеки талантлив момък във всеки спорт. Както и бонус "запас" за неразбралите от противниковия лагер. Колкото до подражанието, любопитен съм авторът да поясни кому е подражавал Левски при побоите 7-2, 7-1, при няколко обрата 2-0 до 2-3, един 2-0 до 2-4, при 6 победи насред Армията, при девет поредни победи срещу" креативните" и при 14 мача в един сезон на ЕКТ. Разни подражатели, дето са вкарвали по 4 на Дербито, няма да ги броим. Нищо, че не са излизали с №4, въпрос на манталитет. Не са подражавали и при инвестициите в стадиона си за над 15 млн, срещу два пирона и три химически кенефа от креативността. Нито на безкрайния рев и плач срещу цяла Вселена, лишила Харизмата от заслужен финал на ШЛ и поне две купи от ЛЕ...Но може би Витлачил е бил подражател, кой знае? Него от ЦК го карат да вземе и националния( сега сами си го взимат), и той се справя, макар че му отнемат Котето...( който чете-нека разбира). Или Шпайдела, в един незабравим сезон, докаран до последен мач, в който:
Нещо не се връзва! С цялото ми уважение към някогашната институция" ЦСКА ", нито те са креативни, нито сините са подражател! Всеки си има своя път, своята слава и своите провали, като всеки отбор по света! Левски и ЦСКА са двете страни на една монета, колкото и днес разни циклофреници да ни убеждават в противното! За добро или лошо, това е истината, и бъдещето-независимо дали някой го харесва или не! Днес ще взривят Герена, утре-Армията, и един ден всичко ще си дойде на мястото. Рано или късно. Това е!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- cska - maina
sin4ec написа:Сега, след като нещата в статията са си на мястото, мога да си изкажа нежеланото мнение:
из спомените на Петър курдов, след малко и с Гочев ще ти намеря, за да видиш, кой как е действал тогава
- След това преминавате в “Левски”?
- При едно завръщане от чужбина на летището в София най-специално ме посрещнаха двама митничари. Казаха ми:
„Изобщо не мисли
да бягаш, защото
стреляме добре!”
Отведоха ме при хора от “Левски”. Там беше и Иван Вуцов. Те бяха добронамерени и ми показаха, че ме искат в отбора си. Аз знаех какво значи “Левски” и приех. Написах една молба и така се озовах в тима. Да, но тогава започна за мен белята. От ЦК на БКП ми забраниха да играя доживот. Заедно с Ради Здравков и Стойчо Младенов, които бяха подписали с ЦСКА. Не ми даваха нито да тренирам, нито дори да играя за кварталните отбори. Тяхното становище бе, че съм подписал неправомерно с “Левски”. Година и десет месеца продължиха мъките.
cska - maina написа:HighAce написа:bilyaletdinov написа:И каква е целта на темата , че нещо не схващам ?
Защо истината да е провокация? Иначе целта е ясна-да се запознаят заблудените с истината
И аз това се питам?