Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

НИТО СТОТИНКА ЗА КРУМОВСКИЯ СЕЛЯНИН!!!

Мнениеот Meto_1912 » 11 сеп 2009 21:16

ЗА ХОРАТА КОИТО ПОЗАСПАХА ТЕЗИ ДНИ ПРИПОМНЯМЕ,ЧЕ НА МАЧА С МИНЬОР НЯМА ДА СЕ ВЛИЗА.
ИТАЛИЯНСКАТА КОЛОНИЯ Е НАТРУПАЛА ГОЛЯМА СУМА В ХОТЕЛ''ИМПЕРИАЛ" И ЧИЧО МИТКО СТИСКА ПАЛЦИ ДА СЪБЕРЕ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ МАЧА,ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА ПЛАТИ ЗА ПРЕСТОЯ НА ИТАЛИЯНСКИТЕ ЦИГАНИ.
НАДЯВАМЕ СЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА ЧОВЕК В ТОЗИ ГРАД КОЙТО ЩЕ СЕ ВЪРЖЕ НА ПРИКАЗКИТЕ НА СЕЛСКИЯ,МУСТАКАТИЯ ЦИГАНИН И ЛИЛЧО ПОДЛОГАТА,ЧЕ НЯКОГА ЩЕ ИМА СДЕЛКА ЗА ПРОДАЖБАТА НА КЛУБА.
ТУК ИСКАМ ДА ПРИЗОВА И НАЙ-МАЗНИЯ ЛАКЕИ НА Д-ХС ЛЮБО АПОСТОЛОВ ДА СПРЕ ДА ДАВА ПРАЗНИ НАДЕЖДИ НА ХОРАТА И ДА БЪДЕ ЧОВЕКА ГЛАС НА СЕЛСКОТО ЗЛО С НЕУМОРНИТЕ СИ РЕПОРТАЖИ ОТ БАРИКАДИРАНИЯ СТАДИОН И ДА ДЕЗИНФОРМИРА ОБЩЕСТВЕНОСТА С НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ СДЕЛКИ ,КОИТО ВИТАЯТ САМО В БОЛНИЯ МОЗЪК НА ЛЕВЕНТА ОТ КРУМОВО.
ЗНАЕМ,ЧЕ И СРЕД НАС ИМА ЛАКЕИ НА СЕЛСКИЯ ,НА ТЯХ МОЖЕМ ДА ИМА КАЖЕМ,ЧЕ ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ВИДОВ ДЕН ДО ТОГАВА ДА ДУШАТ НА СЕЛСКИЯ К.....

http://bultras.com/

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Re: За вярващите на Селския

Мнениеот portokal » 11 сеп 2009 21:17

Малеееее от страни ако знаете как изглеждаме :shock: :shock: .Защо се карате и се псувате всички бе ?! За 1000000 път се обеждавам , че чичо митко успя да ни победи.СРАМ и ПОЗОР !

Защо нападате сега ? Всъщност аз се сещам , ама не е това начина.Така ставаме дваж по-смешни честна дума !!!!!!!

Решено е , на мача няма да се влиза и точка. Доката христолов не покаже документ , в който ясно се опоменава , че той или който и да е от семейството му няма нищо общо с Ботев , няма да се влиза!Не е нужно да се псуваме и да ставаме за смях , пак казвам - СРАМ ЗА НАС.Дори и момчето да е човек на чичо мити , никой няма право да го псува.Още повече , че всеки човек си има право на мнение !

Не е нужно да се псувате , а просто да му обясните , че докато не се покажат тия и кажат какво става и не видим митко далеч от клуба ни и от Пловдив няма да се влиза на стадиона и ТОЧКА , ФИНИТО!!!

Честна дума вече всики полудяхме , включително и аз! :shock: :shock:
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 11 сеп 2009 21:20

Просто четя и не мога да повярвам какво става между нас си.... Пълен раздор , всеки е изнервен до краен предел и най-малката искра и буум...
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 11 сеп 2009 21:21

ПИЧОВЕ , СПАЗВАЙТЕ ДОБРИЯ ТОН !

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 11 сеп 2009 21:23

Съжалявам за острите думи , но много се ядосах на призива да се пълни стадиона с Миньоро. Днес един приятел ме пита на скайпа - кво правим ? /приятеля е на четерийсет и кусур години , не е от ТИ/ . Аз му викам - солидарни с феновете ! Бойкот !! ... После отварям Гонг ... и гледам фенове ,кои ще "пълнят стадиона" :shock: Ами нали има "тартори" , мама му стара ... :idea: Тропнете по масата и кажете - БОЙКОТ :!: Или пък кажете - "май ще има сделка" ! Не всички фенове могат да ходат на тренировки и да питат на място , аз например и днес работих . Разбирам какво става с Отбора едва вечер от форумите и от скайпа - с приятелите и един журналист... Кажете в крайна сметка - БОЙКОТ или НЕ ?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 сеп 2009 21:27

vhpvhp написа:Съжалявам за острите думи , но много се ядосах на призива да се пълни стадиона с Миньоро. Днес един приятел ме пита на скайпа - кво правим ? /приятеля е на четерийсет и кусур години , не е от ТИ/ . Аз му викам - солидарни с феновете ! Бойкот !! ... После отварям Гонг ... и гледам фенове ,кои ще "пълнят стадиона" :shock: Ами нали има "тартори" , мама му стара ... :idea: Тропнете по масата и кажете - БОЙКОТ :!: Или пък кажете - "май ще има сделка" ! Не всички фенове могат да ходат на тренировки и да питат на място , аз например и днес работих . Разбирам какво става с Отбора едва вечер от форумите и от скайпа - с приятелите и един журналист... Кажете в крайна сметка - БОЙКОТ или НЕ ?

Ако е платен входа - да, ако е безплатен - логично не.

Дори, аз отново отправям призива си, този път не само с убеждение, а директно седяща блокада. С убеждения ги видяхме колко "фенове" се направиха на велики...

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 11 сеп 2009 21:28

Аз до колкото знам , няма да се влиза.Виж ако до понеделник наистина е продаден отбора и новите се покажат и се ДОКАЖЕ , че нямат нищо общо с Христолов , тогава сигурно ще се влиза.
Katochimoto!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 сеп 2009 21:31

portokal написа:Аз до колкото знам , няма да се влиза.Виж ако до понеделник наистина е продаден отбора и новите се покажат и се ДОКАЖЕ , че нямат нищо общо с Христолов , тогава сигурно ще се влиза.

Ми нека си следим нещата, нека е ясно: ако едното - така, ако другото - така...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 11 сеп 2009 21:35

portokal написа:Аз до колкото знам , няма да се влиза.Виж ако до понеделник наистина е продаден отбора и новите се покажат и се ДОКАЖЕ , че нямат нищо общо с Христолов , тогава сигурно ще се влиза.

Това няма как да стане до понеделник ,така че за мен решението е ясно ! Ще агитирам всички познати ботевисти да не влизат на Миньор. /те не че са се засили много да влизат.../. Извинявам се още един път за острия тони се оттеглям от дискусията. Много исках в края на този период на "кредита на доверие" да бях сгрешил и да има истинска сделка. Щях да си посипя с радост главата с пепел. Но се оказах прав в песимизма си. Лека нощ.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 сеп 2009 21:37

Yellow major написа:Защо не искате да проумеете малоумници ,че Митьо си отива

Защото единствения човек, който не познавам, но на който мога да имам доверие за "вътрешна информация" каза с факти тук че цялата "сделка" е кьорфишек, а в опозиция на това си само ти и Atila, като и двамата никой не ви знае кви сте, що сте, дори къв пол сте, откъде да ви се има доверие при факта, че наистина сигурен източник каза че е лъжа всичко? В твоя "подкрепа" е и факта, че италианците тепърва ще се запознават с акциите на клуба, та сигурно на 13-14 септември пичката ще каже, че "до 1 ноември ще е официално всичко и новите ще се покажат". Сещаш се, че понамирисва, затва не им се вярва на хората. Пък дано си прав...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”