ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
нямам против да се огледа и за собственик
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
dreben23 написа:rsk написа:Tия наглеци не разбраха, че е чест да подаряваш на ЦСКА, защото ЦСКА е марка и харизма. Нагло е да искаш пари от марка и харизма.
Яд ли те е?Ами нагло е разбира се, те му казват, че свиват бюджета той иска 12 000 евро заплата според "босненските медии", които цитират труд и спортал
, които евентуално разговаряли с мениджъра му!
Има обаче друго интервю, за което никой не споменава и дума- шефът на Сараево си е изключил телефона и не го вдига.
Нека ви е гадно да не знаете дали ще го има, или нема екзекуторът.
Ясно, човека е имал насрочена среща с ръководството на Сараево за днес да уточнят дали ще остане при тях до лятото или не.
Треньорът на ФК Сараево: Очаквам Хюсеинович на първия сбор на 10 януари
http://www.novsport.com/news421541_1003.html
- cska - maina
OOP написа:dreben23 написа:rsk написа:Tия наглеци не разбраха, че е чест да подаряваш на ЦСКА, защото ЦСКА е марка и харизма. Нагло е да искаш пари от марка и харизма.
Яд ли те е?Ами нагло е разбира се, те му казват, че свиват бюджета той иска 12 000 евро заплата според "босненските медии", които цитират труд и спортал
, които евентуално разговаряли с мениджъра му!
Има обаче друго интервю, за което никой не споменава и дума- шефът на Сараево си е изключил телефона и не го вдига.
Нека ви е гадно да не знаете дали ще го има, или нема екзекуторът.
Ясно, човека е имал насрочена среща с ръководството на Сараево за днес да уточнят дали ще остане при тях до лятото или не.
Треньорът на ФК Сараево: Очаквам Хюсеинович на първия сбор на 10 януари
http://www.novsport.com/news421541_1003.html
Саиииде има договор с нас, това е сто процента сигурно.друг е въпроса, че нашите ще опитат да го вземат срещу минимална сума, щото договорът му е до средата на февруари и тогава ще дойде без пари..просто боклуците им извиват ръцете, но е 1000% сигурно, че ще дойде при нас
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Саид няма договор с нас! Има устна договорка, че ще е при нас, която той е дал, първо е поискал 250 хиляди евро на ръка, защото идва като свободен агент, но Майкъла каза, че се е оказал разбран и е клекнал, защото разбрал, че бюджетът е свит и максималната заплата, която може да получи е 7500 хиляди евро.
-
гражданин от село
Нищо не сте разбрали!Хюсеинович е давал 250 хил. евро да играе при нас,но Титаните като хора ценящи човешките качества и достоинства в една личност,а не парите са отказали да ги вземат. 
ама братчедите как живо се интересуват от трансфера на босненеца не е истина ...... сигурно яко им пари под говеждите опашчици ........... споко колеги ... ако не е той камбуров ще ви пори също и платини .......
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
истината е че сделката се бави защото изчакваме саид да набави необходимата кола
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
гражданин от село
Може и да са му казали:земи си ги тез 250 хилки и купи най-якия голф за тях. 
- Червени_шампиони
- Контакти:
Najbolji fudbaler Sarajeva, Said Husejinović izazvao je puno pažnje i polemike u posljednja dva dana.
Gotovo je sigurno da će ovaj ofanzivac napustiti Koševo i skrasiti se najvjerovatnije u Sofiji.
"Zvanično nisam potpisao ugovor, niti je bila pres-konferencija. Zadovoljan sam uslovima. Sve što sam tražio od CSKA, dobio sam. Uslovi su super. Trebao bih obaviti ljekarske preglede 5. i 6. januara naredne godine u sofijskom klubu, koji će početi pripreme dan kasnije. Dok ne potpišem ugovor, ne mogu reći da je transfer siguran jer može propasti. Još ću razmisliti o svemu", izjavio je Husejinović za Oslobođenje i dodao:
"Za godinu dana dobiću više od 250.000 eura. Ne znam da li će Sarajevo imati pravo na obeštećenje. S obzirom na to da su preostala dva mjeseca do isteka ugovorne obaveze, teško je očekivati da bilo koji klub plati odštetu pošto može sačekati kraj ovog perioda. Ne bi mi odgovaralo da treniram sa CSKA, dok ne potpišem ugovor jer u tom slučaju ne bih igrao utakmice. Volio bih da postignem dogovor sa bordo klubom, te da rastanak bude korektan kao što je bio i dolazak. Ne želim zatezanja ni sa jedne strane", riječi su Husejinovića.
http://scsport.ba/vijest/48289
Най-добрият футболист на Сараево Husejinovic предизвика много интерес и противоречия в последните два дни.
Почти сигурно е, че офанзивния футболист напуска Кошево и отива в София.
"Официално не съм подписал договор, нито е имало пресконференция. Доволен съм от предложените ми условия. Всичко което се разбрахме с ЦСКА, доволен съм. Условията са супер. Трябва да мина медицински прегледи на 5 или 6 на януари следващата година в софийския отбор, който ще започне подготовка ден по-късно. Макар, че аз не съм подписал договор, не мога да кажа, че трансферът е сигурен, защото може да се провали, но аз мисля, че всичко ще стане." каза Husejinovic и допълни:
"За една година ще получа повече от 250,000 евро. Не знам дали Сараево има право на обезщетение. Като се има предвид, че остават два месеца до изтичането на договора, но е малко вероятно, някой клуб да плати обезщетение като той може да изчака до края на този период. Не би ми позволило да тренирам с ЦСКА, докато не подпишем договора, защото в този случай аз не мога да играя. Моето желание е да постигна договорка с шефовете в клуба и раздялата да бъде коректна, както беше и при пристигането ми. Не искам да има напрежение от нито една страна.", каза Husejinovic.
Само за това "За една година ще получа повече от 250,000 евро." не съм много сигурен, че е правилно преведено, за по-добър превод търсете босненец.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Не вярвам Майкъла да е излъгал. По-скоро ни лъже жълтият парцал Меридиан мач.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост