Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

anker1878
Контакти:

Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец

Мнениеот anker1878 » 29 дек 2012 03:18

Do godina do aminA,
po-dobre na4aloto da e HAOS , za da ima material za doodina.
Na koyto ne mu e po kefa , da si sedi u doma ;)

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 29 дек 2012 17:38

Здравейте и честити празници и от мен . След дълго митарстване по Немско и Гръцко , най - сетне съм си у дома . Хубаво е на вън , но по - хубаво от нашата кочинка си няма ....или както се казва : Home sweet home .
Чета позицията на Наско и отговора на Миро , т. е. прочетох ги още вчера и не са ми излезли от главата . Познавам и 2-мата и меко казано съм разочарован от това прехвърчане на искри ...
Това което е написал Наско , разбирам защо е представил информацията в тези краски , по - розовите . Така се прави ! С този турнир , гонихме да вдигнем рейтинга на фен клуба ... Ами нали градските ни опоненти процедират по същия начин ??? Погледнете колко сайта пишат хвалебствия за тях и дезинформират обществеността ! На всичкото отгоре се вижда , че е верен подход .
Да , имало е слабости в организацията , имало е и ядосани хора , имало е и такива , които са псували , но всичко това е поправимо ... Най - важното е , че се случи ! За следващия турнир , вече ще знаем !
Насе , благодаря за написаното ! Твоята сила е на върха на перото , журналистическо и все така я използвай за напред !
Миро , ти приятелю си страшен чешит , казвам го с най - добри помисли ! Критичен , няма лошо , ама не ставай като онзи тъпоглавец с голата тиква , ако чете , той сам ще се сети кого имам в пред вид , моля те ! Не се поставяй под един знаменател с него .
Ти , явно си свикнал да се бориш за правдата , нещо което безкрайно уважавам у теб ! Но какво означава , аз съм се разграничил ???? Означава ли това , че утре като се видим няма да изпием по бира и да си почешем езиците ??? Една организация я правят хората , а тук , знаеш по - добре от мен има страхотни хора и аз съм супер радостен , че точно такива хора са движеща сила във фен клуба .
Грешки , правим всички , важното е да се поучим от тях !
А между впрочем , коментарите за турнира са повече положителни отколкото негативни .... Нали знаете как е трябва да си изболедуваме грешките на растежа .
Весело посрещане на Новата Година !

xapdyep
Контакти:

Мнениеот xapdyep » 29 дек 2012 19:04

Поздравления, че сте нападнали момчета от единия отбор на турнира! После вие никога не създавате напрежение?!!! Рицарите на бели коне! Поздравления - МЪЖЕ...
http://football24.bg/novina/96709-zamer ... r-v-burgas

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 дек 2012 19:28

xapdyep написа:Поздравления, че сте нападнали момчета от единия отбор на турнира! После вие никога не създавате напрежение?!!! Рицарите на бели коне! Поздравления - МЪЖЕ...

Миро, това вярно ли е? Единият е твоят отбор. Каква връзка имат Върбан и Борис с това, те не са в твоя отбор. И как може Върбан да е бил пиян, след като той игра с отбора си до полуфинала (аз гледах този мач) и се държеше съвсем нормално на терена. Аз бях на другото поле и при мен идва полицай да пита за боя между два фена(футболисти) на Нефтохимик, единият от които попаднал в болница. Разбрах, че нападателят е задържан. Но това беше, след като отборът на Нефтохимик отпадна на моето поле след загуба с 1-3 от отбора "Акулеско", който достигна до финала. По време на двубоя им по нищо не личеше, че е имало спречкване преди това. Момчетата бяха спокойни, възпитани и въпреки че загубиха, оставиха добри впечатления.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 29 дек 2012 19:39

k.dimitrov написа:
xapdyep написа:Поздравления, че сте нападнали момчета от единия отбор на турнира! После вие никога не създавате напрежение?!!! Рицарите на бели коне! Поздравления - МЪЖЕ...

Миро, това вярно ли е? Единият е твоят отбор. Каква връзка имат Върбан и Борис с това, те не са в твоя отбор. И как може Върбан да е бил пиян, след като той игра с отбора си до полуфинала (аз гледах този мач) и се държеше съвсем нормално на терена. Аз бях на другото поле и при мен идва полицай да пита за боя между два фена(футболисти) на Нефтохимик, единият от които попаднал в болница. Разбрах, че нападателят е задържан. Но това беше, след като отборът на Нефтохимик отпадна на моето поле след загуба с 1-3 от отбора "Акулеско", който достигна до финала. По време на двубоя им по нищо не личеше, че е имало спречкване преди това. Момчетата бяха спокойни, възпитани и въпреки че загубиха, оставиха добри впечатления.

Точно Миро май е предотвратил по-големи инциденти.Той се е извинил заради постъпките на онези двамата(Вирбан и другия)...но най-добре той да каже
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 дек 2012 20:49

:shock:
Ново двадесет. Това за сефте го чувам...Бях в залата, когато играха тези момчета с екипи на Нефтохимик и с нищо не си пролича, че някой ги
дискриминира. Напротив. Направи ми впечатление добрата атмосфера и приятелските настроения по време и след мачовете на тези момчета.
...Странно ми е. Гледам, че е замесен отбора на Дърти кокали. Надали някой от тези момчета сред, които имаме и съфорумници е бил евентуалния инициатор на тези събития.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 29 дек 2012 20:57

Въпреки напрежението нашите момчета са премазали противника с 4:0.

Прочитайки това в статията ми става ясно пристрастието на източника. Преди да пишем глупости ( като тези на колегата "зелен Бургас", които изтрих) нека да разберем и другата истина.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 29 дек 2012 21:10

ntodorov написа:

Прочитайки това в статията ми става ясно пристрастието на източника. Преди да пишем глупости ( като тези на колегата "зелен Бургас", които изтрих) нека да разберем и другата истина.

Писах че ще дам курбан за мир и благоденствие и за двете страни в спора . "Върбан Неделчев и Борис Николов" споменати са и имена , ако смяташ че всичко е скалъпено съди медиите ..
Изображение

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 29 дек 2012 21:27

Бургас е Зелен...!!! написа:
ntodorov написа:

Писах че ще дам курбан за мир и благоденствие и за двете страни в спора . "Върбан Неделчев и Борис Николов" споменати са и имена , ако смяташ че всичко е скалъпено съди медиите ..

Статията явно е писана не от журналист, а от фен на Нефтохимик, който е присъствал на срещата при кмета Николов. По начина, по който е написана, е явно, че не е присъствал в залата и много от нещата не са точни. Прочети коментариите под статията и ще получиш повече информация.

nasko75

Мнениеот nasko75 » 29 дек 2012 21:46

по-ред на номерата и кратичко, за да не отегчавам аудиторията

Коце, добре дошъл у дома, надявам се, пътувал си добре. Не разбирам от какво си разочарован от мене. ПРи толкова години липса на фенове и активност тъкмо имаме малко от малко живване и разбира се, трябва да има и хейтъри, които ни вредят по-зле и от съгражданите от другия отбор (те поне ни сплотяват с омразата си). Опитвам се по всякакъв начин да пропагадирам нашата марка, не е /\и ясно?
Ами който не е фен на нашия отбор, да иде си при своя (който и да е той), и да прави каквото иска. А не тука да ми философства ВИНАГИ негативно.

Върни се в “Черноморец”