po-dobre na4aloto da e HAOS , za da ima material za doodina.
Na koyto ne mu e po kefa , da si sedi u doma
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
xapdyep написа:Поздравления, че сте нападнали момчета от единия отбор на турнира! После вие никога не създавате напрежение?!!! Рицарите на бели коне! Поздравления - МЪЖЕ...
http://football24.bg/novina/96709-zamer ... r-v-burgas
k.dimitrov написа:xapdyep написа:Поздравления, че сте нападнали момчета от единия отбор на турнира! После вие никога не създавате напрежение?!!! Рицарите на бели коне! Поздравления - МЪЖЕ...
http://football24.bg/novina/96709-zamer ... r-v-burgas
Миро, това вярно ли е? Единият е твоят отбор. Каква връзка имат Върбан и Борис с това, те не са в твоя отбор. И как може Върбан да е бил пиян, след като той игра с отбора си до полуфинала (аз гледах този мач) и се държеше съвсем нормално на терена. Аз бях на другото поле и при мен идва полицай да пита за боя между два фена(футболисти) на Нефтохимик, единият от които попаднал в болница. Разбрах, че нападателят е задържан. Но това беше, след като отборът на Нефтохимик отпадна на моето поле след загуба с 1-3 от отбора "Акулеско", който достигна до финала. По време на двубоя им по нищо не личеше, че е имало спречкване преди това. Момчетата бяха спокойни, възпитани и въпреки че загубиха, оставиха добри впечатления.
Въпреки напрежението нашите момчета са премазали противника с 4:0.
ntodorov написа:Въпреки напрежението нашите момчета са премазали противника с 4:0.
Прочитайки това в статията ми става ясно пристрастието на източника. Преди да пишем глупости ( като тези на колегата "зелен Бургас", които изтрих) нека да разберем и другата истина.

Бургас е Зелен...!!! написа:ntodorov написа:Въпреки напрежението нашите момчета са премазали противника с 4:0.
Прочитайки това в статията ми става ясно пристрастието на източника. Преди да пишем глупости ( като тези на колегата "зелен Бургас", които изтрих) нека да разберем и другата истина.
Писах че ще дам курбан за мир и благоденствие и за двете страни в спора . "Върбан Неделчев и Борис Николов" споменати са и имена , ако смяташ че всичко е скалъпено съди медиите ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта