Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Много добре,ще е ако го вземем.Ще пренесе класа в състава .. 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
„Тема Спорт”: Левски пробва бартер с Черноморец
Ръководството на Левски ще предложи бартер с доплащане на колегите си от Черноморец за да си осигури услугите на Пламен Димов. Защитникът е в плановете за селекция на Илиан Илиев и дори сините вече отправиха официално запитване за цената на Димов. През този сезон 22-годишният бранител е несменяем титуляр в състава на Димитър Димитров -Херо. Той изигра 14 мача в А група. Със силните си изяви Димов измести от отбора опитния Николай Николов. Това е и причината от Черноморец да искат сериозна сума за правата на футболиста, а и интерес към него от чужбина не липсва. Сините се опитват да намалят цената на трансфера. Затова са склонни да пратят на „Лазур" Александър Башлиев. Той е универсален бранител, но на „Герена" най-често го ползват като десен бек. Башлиев дойде в Левски от Пирин Благоевград преди началото на сезон 2011/2012. Той обаче така и не може да се утвърди в основния състав. През първия си шампионат със син екип той записа 6 двубоя - 5 за първенство и един за купата. През този сезон 23-годиш-ният Башлиев има също толкова на брой двубои - по три за А група и купата.
Димитър Димитров - Херо обаче може да привлече защитника дори без Димов да отиде на „Герена". Черноморец се нуждае от подсилване на отбраната, тъй като най-вероятно клубът ще продаде фо-Поре. Сериозен интерес от чуждестранни клубове има и към национала Георги Терзиев.
Едва ли Херо ще го пусне, ако е вярно де.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- santiliana
в паузата между двата полусезона, различните медии и сайтове ще пращат в отбора ни знайни и незнайни ритнитопковци. Само може би Меси и Роналдо няма да напишат, че взимаме- и то не защото не можем, ами на техните постове си имаме "звезди" и ще трябва да търкат пейката... Това в кръга на шегата. Според мен не трябва и да се залита кой знае колко по привличане на много нови, а само за постове, в които имаме крещяща нужда от чувствително усилване на отбора. Македонецът или който и да е (не съм го гледал и не мога да изкажа коментар за качествата му) е напълно достатъчен за централен защитник. Живот и здраве- Везалов като си "стъпи здраво на краката" е прекрасен ЦЗ и с макето очаквам да направят доста добър тандем. В същото време- Ели се превръща в сериозна алтернатива на Пинто за левия фланг на защитата и халфовата линия. Много хора го оплюват, но лично за мен франсето си е класен играч, друг е въпроса, че го мъчехме цяла есен на непривичен за него пост. От дясно, ако Мулдер се придума да поднови договора си, може да му търсят някакъв конкурент- но не на всяка цена. Башлиев е пътник, това е ясно, но все си мисля, че от школата ще излезе някое кадърно момче за десен бек. В средата на терена е задължително взимането на двама качествени играчи, още повече, че вече почти на 100% става ясно, че Марсиньо си заминава. Ако Влади остане, на него ще му е нужен "партньор", с който да "мачкат" съперника още в неговата половина и да създават ситуации. Нападатели си имаме достатъчно. Като цяло- не повече от 3, максимум 4 играчи (и то при положение, че се търси и нов вратар). Важното е този път да се попадне на точните хора. И сме готови.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Това за Мойсов щом го има в Спортал значи трябва да го очакваме и в Гонга 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
santi,ти си го написал добре.Няма да те цитирам само ще допълня че ще видим отново един класен Милиев какъвто го взехме от Локото и отзад вече алтернативата на централните ще е по-добра,за средата си прав там куцаме,колкото и да уважавам Пелето личи си че вече е по-бавен от преди,трудно му е но да закърпи някоя дупка в даден момент става.Ако спрем да плюем по Владо-момчето ще заиграе с още по-голям хъс.
По крилата сме добре там според мен няма нужда,но отпред аз искам или класен ,,лек нападател,, или още един нападател,но тип таран стават много Арс,Силва,Базил само последния е малко по-раздвижен ,но пък е на годинки другите двама са типични консуматори.
Та според мен 3 са достатъчно вратари имаме само да попитам Димитър Илиев (дано не съм го збъркал вратарчето)къде отиде под-наем ли е или си е в Левски.
Последно-централен,халф,плеймейкър и за десерт знам ли нещо класно да бележи-двамата са малко.Чаворски според мен в този момент не е алтернатива-мое мнение.
По крилата сме добре там според мен няма нужда,но отпред аз искам или класен ,,лек нападател,, или още един нападател,но тип таран стават много Арс,Силва,Базил само последния е малко по-раздвижен ,но пък е на годинки другите двама са типични консуматори.
Та според мен 3 са достатъчно вратари имаме само да попитам Димитър Илиев (дано не съм го збъркал вратарчето)къде отиде под-наем ли е или си е в Левски.
Последно-централен,халф,плеймейкър и за десерт знам ли нещо класно да бележи-двамата са малко.Чаворски според мен в този момент не е алтернатива-мое мнение.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Та според мен 3 са достатъчно вратари имаме само да попитам Димитър Илиев (дано не съм го збъркал вратарчето)къде отиде под-наем ли е или си е в Левски.
Съгласен съм с теб!Митко Илиев е перфектен вратар, а този сезон ще понатрупа и доста игрова практика.Под наем е в Калиакра, където е твърд титуляр.Не знам дали няма да прозвучи пресилено, но мисля, че това момче е поне от класата на Пламен Илиев (Пламен има доста на къде да подобрява играта си, особено при центрирания и удари от далеч).
- santiliana
zlatan написа:Ако спрем да плюем по Владо-момчето ще заиграе с още по-голям хъс.
лично на мен Владо ми е любимец и не съм го "плюл" досега. За мен момчето играе с повече хъс и гори в играта, просто защото е левскар и го боли когато играта не върви. Навремето аз бях същия (вярно- в непрофесионалния футбол), но когато влагаш емоция е нормално да правиш и грешки като си изкарваш картони. Но Владо си е играч откъдето и да се погледне. Поне за мен. Като прибавим и факта, че той остана ЕДИНСТВЕНИЯТ, закърмен със синята идея (Йовов вече не го броя) от титулярните 11- става ясно, че се превръща в постоянна величина за Левски. Милиев наистина беше доста кадърно и перспективно момче когато дойде при нас от Локо Пд, но един спец му разгони фамилията...За нападението какво да ти кажа- склонен съм да се съглася с теб. За там моят избор е един- единствен. Мисля, че Гарра Дембеле е човекът. Едва ли обаче ще доживеем да го видим отново със свещената синя фланелка... Но честно казано, ще ми се да се даде повечко шанс и на Силва и на Тото Чаворски.
-
- Контакти:
ralka_levskarka написа:„Тема Спорт”: Левски пробва бартер с Черноморец
Ръководството на Левски ще предложи бартер с доплащане на колегите си от Черноморец за да си осигури услугите на Пламен Димов. Защитникът е в плановете за селекция на Илиан Илиев и дори сините вече отправиха официално запитване за цената на Димов. През този сезон 22-годишният бранител е несменяем титуляр в състава на Димитър Димитров -Херо. Той изигра 14 мача в А група. Със силните си изяви Димов измести от отбора опитния Николай Николов. Това е и причината от Черноморец да искат сериозна сума за правата на футболиста, а и интерес към него от чужбина не липсва. Сините се опитват да намалят цената на трансфера. Затова са склонни да пратят на „Лазур" Александър Башлиев. Той е универсален бранител, но на „Герена" най-често го ползват като десен бек. Башлиев дойде в Левски от Пирин Благоевград преди началото на сезон 2011/2012. Той обаче така и не може да се утвърди в основния състав. През първия си шампионат със син екип той записа 6 двубоя - 5 за първенство и един за купата. През този сезон 23-годиш-ният Башлиев има също толкова на брой двубои - по три за А група и купата.
Димитър Димитров - Херо обаче може да привлече защитника дори без Димов да отиде на „Герена". Черноморец се нуждае от подсилване на отбраната, тъй като най-вероятно клубът ще продаде фо-Поре. Сериозен интерес от чуждестранни клубове има и към национала Георги Терзиев.
Едва ли Херо ще го пусне, ако е вярно де.
Никакъв шанс според мен .....

- south_division
- Контакти:
От края на май до сега Мойсов има 120мин от които 90 в приятелски мач. Ако наистина идва пак е по преценка на мениджъри, иначе не виждам как биха могли да го харесат. Вярно, че ходиха да гледат сръбското първенство, ако са гледали тренировки нещо, не знам. Естествено, като го представят или ако го представят ще кажат, че е първи избор, следен е над шест месеца, а лично Илиан го е гледал поне в 5-6 пъти на живо и още толкова на касети.
- santiliana
определено е притеснително това, което четем откъм игрови минути за макето. И наистина ще се окаже, че отново е по настояване на мениджъри (Заберски и Жейнов са лешоядите около Герена), а не по преценка от лични впечатления на Илиан. Но пък, понякога е нужно да се поеме и риск. Каква гаранция има, ако вземем някой с пълен брой изиграни мачове от есента, че няма да се случи някой сакатлък и да получи някоя нелепа контузия още в подготовката?! Така че, нека и този път да се доверим на нюха на наш`те пък, ако пак се оакат, в края на първенството никой няма да ги търпи. Още повече, братушките от Газпром. Там няма "шест-пет"...