Не е така! Циркът е бил на Гудисън парк! По-достоверно е! Сега остава да чуем, че в сайта на Евертън не е написано и за цирка!
Защо продължавате да се занимавате с двамата (единият) всезнайковци? Не им обръщайте внимание! Няма смисъл!
Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- mad forest
- Контакти:
Re: Домусчиев:Лудогорец ще играе в групите на Шампионската Лига
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
А ти да ми дадеш линк от сайта различен от БГ измислици в който пише че е имало такава контрола ?!
Защото аз направих труда да пусна търсачката в сайта на Everton FC и там няма и една думичка за Лудогорец !
Защото аз направих труда да пусна търсачката в сайта на Everton FC и там няма и една думичка за Лудогорец !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
iliyan написа:А ти да ми дадеш линк от сайта различен от БГ измислици в който пише че е имало такава контрола ?!
Сега трябва да ти обясним що е то търсачка и как да се борави с нея ли?
https://www.google.com/search?q=ludogor ... ss&ie=&oe=
[center]
[/center]

И нещо не виждам освен БГ линкове - нищо от сериозна британски медиа !!!
Дай линк от сериозна британска медия или за вас освен БГ смешни сайтчета всичко друго е боза ?!
Айде смешниците у десно , глупаците у лево и да останат тези които разбират футбол !!!
То май никой няма да остане в този подфорум
освен мен и още 1-2 
Дай линк от сериозна британска медия или за вас освен БГ смешни сайтчета всичко друго е боза ?!
Айде смешниците у десно , глупаците у лево и да останат тези които разбират футбол !!!
То май никой няма да остане в този подфорум

http://www.evertonfc.com/match/premier- ... =2012-2013
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
iliyan написа:И нещо не виждам освен БГ линкове - нищо от сериозна британски медиа !!!
То май никой няма да остане в този подфорум![]()
![]()
освен мен и още 1-2
Нещо пак се правиш на застрелян. Ето ти малко "смешни БГ сайтчета" от линка, който ти дадох на готово:
evertonfc.com
bluekipper.com
sportstats.com
soccervista.com
footballscores.com
soccerfame.com
futbol24.com
Навсякъде срещата е отразена с резултата си 1:1.
Организирана в последния момент и според желанието на домакините - без публика и ТВ излъчване. Но това не променя факта, че Лудогорец игра и то на нивото на съперника, който излезе с титулярите си.
[center]
[/center]

Нещо в горната картинка не ги виждам "великият" Лудогорец
Я ми дай линк от Evertonfc.com където го има като новина , а не да си бъбрят потребители в форума
Много сте жалки !!! Хората ви ползваха вместо резервите и дадоха малко да видите що е стадион и вие решихте , че сте голям отбор
Испания да не играете пак при закрити врати
И без никакво инфо в официалните сайтове на отборите 
И не знам докога Vaskonti ще ви защитава ?! Толкова ли не ви стиска да по спорим с факти ,а не с празни приказки и протекция от модератор ?!

Я ми дай линк от Evertonfc.com където го има като новина , а не да си бъбрят потребители в форума

Много сте жалки !!! Хората ви ползваха вместо резервите и дадоха малко да видите що е стадион и вие решихте , че сте голям отбор

Испания да не играете пак при закрити врати

И не знам докога Vaskonti ще ви защитава ?! Толкова ли не ви стиска да по спорим с факти ,а не с празни приказки и протекция от модератор ?!
iliyan написа:Нещо в горната картинка не ги виждам "великият" Лудогорец![]()
Я ми дай линк от Evertonfc.com където го има като новина , а не да си бъбрят потребители в форума![]()
Много сте жалки !!! Хората ви ползваха вместо резервите и дадоха малко да видите що е стадион и вие решихте , че сте голям отбор![]()
Испания да не играете пак при закрити вратиИ без никакво инфо в официалните сайтове на отборите
Трябва ли да го има в сайта на Евертън за да се е случило? Среща имаше и това е факт. Дали са ни ползвали вместо резерви или не няма значение. Важното е, че "великите" Левски и ЦСКА такива контроли не играят.
и кое е по добре за футбола. да играеш срещу резервите на евертън или срещу титулярите на с долно нанагорнище или бацова махала.за някой май е по важно жалките им отборчета да се обиграват с отборчета събирани по селските кръчмета .да ги бичт с по 10 гола и да се бият в гърдите колко сме велики
hijack1 написа:iliyan написа:Нещо в горната картинка не ги виждам "великият" Лудогорец![]()
Я ми дай линк от Evertonfc.com където го има като новина , а не да си бъбрят потребители в форума![]()
Много сте жалки !!! Хората ви ползваха вместо резервите и дадоха малко да видите що е стадион и вие решихте , че сте голям отбор![]()
Испания да не играете пак при закрити вратиИ без никакво инфо в официалните сайтове на отборите
Трябва ли да го има в сайта на Евертън за да се е случило? Среща имаше и това е факт. Дали са ни ползвали вместо резерви или не няма значение. Важното е, че "великите" Левски и ЦСКА такива контроли не играят.
Те когато играеха официални мачове с Ливърпул и Байер Леверкузен бяхте в В група пред изпадане !
И аз не помня да имало такава контрола според някой официален източник освен смешните БГ сайтове и още по смешният сайт на селско отборче от града на хапчетата !!!
За мачовете на ЦСКА с Ливърпул и Байер има достатъчно информация за разлика от вашто мачле което е отразено в само я яркожълтият спортен сайт sportal.bg !