Манчестър Юнайтед - УБА
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - УБА
Имам някакво чувство,че Норич няма да загуби от Сити 
Сега видях, че сме На 9 гола от Барса (в Премиера е 17 кръг) Много добро постижение
Че постижението е страхотно,няма спор....но пък да го сравняваш с Барселона,според мен не е правилно:
1.Защото защитите в Испания са много по-слаби от тези в Англия.
2.Мач между 1v6-я в Испания е все едно,мач между 1v13-я в Англия.
3.Конкуренцията в Англия е на много по-високо ниво,от тази в Испания(която реално,почти липсва
smoothc написа:Сега видях, че сме На 9 гола от Барса (в Премиера е 17 кръг) Много добро постижение
Че постижението е страхотно,няма спор....но пък да го сравняваш с Барселона,според мен не е правилно:
3.Конкуренцията в Англия е на много по-високо ниво,от тази в Испания(която реално,почти липсва)
И Мегъна ми обяснява, че Испанското е по-доброто първенство
Ще смачкаме ли УБА днес
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- t0bl3ro_bg
vasilnv написа:smoothc написа:Сега видях, че сме На 9 гола от Барса (в Премиера е 17 кръг) Много добро постижение
3.Конкуренцията в Англия е на много по-високо ниво,от тази в Испания(която реално,почти липсва)
И Мегъна ми обяснява, че Испанското е по-доброто първенствоВсички знаем кое е най-доброто
![]()
Ще смачкаме ли УБА днес
За силно - по-силно е, ама за интересно - Английското го превъзхожда. Доказателството можем да открием по преминаването на испанските/английските отбори напред в Евопейските Турнири и инфарктните мачове, които се получават във ВЛ.
Време е и защитата да покаже ниво (без автоголове и без допуснат гол) 
Предлагам да врътнете един Х и да си стисним ръцете 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- t0bl3ro_bg
CTAHKO написа:Предлагам да врътнете един Х и да си стисним ръцете
Е ти пък нагъл .. ;д След това 4-3 и 0-3 да пада отбора пак ще обърне ;д Само късмет ще ги спаси от загуба с 2+ гола УБА-то. Три на един ми се вижда справедливо ;д
smoothc написа:Сега видях, че сме На 9 гола от Барса (в Премиера е 17 кръг) Много добро постижение
Alexx написа:Goals scored in top 5 leagues so far:
1. EPL - 501
2. Serie A - 496
3. La liga - 485
4. Lig1 - 459
5. Bundesliga - 444
MCMXIII написа:Средно вкарани голове на мач в топ 5 досега:
1. Бундеслига- 2.9
2. Примера- 2.85
3. Висша лига- 2.8
4. Серия А- 2.76
5. Лига 1- 2.42
Мисля, че ти опровергах мнението за слаба защита в Испания.
[center]1914[/center]
Без име написа:smoothc написа:Сега видях, че сме На 9 гола от Барса (в Премиера е 17 кръг) Много добро постижение
Alexx написа:Goals scored in top 5 leagues so far:
1. EPL - 501
2. Serie A - 496
3. La liga - 485
4. Lig1 - 459
5. Bundesliga - 444
MCMXIII написа:Средно вкарани голове на мач в топ 5 досега:
1. Бундеслига- 2.9
2. Примера- 2.85
3. Висша лига- 2.8
4. Серия А- 2.76
5. Лига 1- 2.42
Мисля, че ти опровергах мнението за слаба защита в Испания.
Нормално е между два слаби отбора да няма много голове , А повечето мачове във Испания са такива
След множеството дискусии и съпоставки между Висшата лига и Примера,мисля че генералният извод е повече от ясен,а това че феновете на испанския футбол,така и не могат да се примирят с истината....е изцяло техен проблем
Факт е,че Примера се "крепи" изцяло на Реал и Барселона-на тяхната класа и сила като доминанти,докато във Висшата лига-конкуренцията,освен че е на много по-високо ниво,но по-същественото е,че въпреки т.нар топ 3-Юнайтед,Сити,Челси- най-силните отбори,то динамиката и усъвършенстването т.е "движещата сила"-са отборите от златната среда,които с всяка изминала година стават все по-силни и по-конкурентоспособни на грандовете(УБА,Евертън,Суонси,Нюкасъл)!
Там във всеки един момент има интрига,спадовете и възходите на отделните отбори-изобщо не влияят върху качеството на футбола!...Само във ВЛ е на лице традицията-последния да побеждава първия,само във ВЛ-точковата разлика не е фактор и не влияе върху зрелището и очакванията на феновете.(тя дори е основен мотиватор)
ВЛ е първенството,в което се правят най-много обрати(изключвам абсолютният рекордьор в това отношение-Юнайтед),отборите преди всичко играят за своята чест и фенове
Приемествеността и традициите във Висшата лига са от друго измерение-несравними с нито едно друго първенство!
Факт е,че Примера се "крепи" изцяло на Реал и Барселона-на тяхната класа и сила като доминанти,докато във Висшата лига-конкуренцията,освен че е на много по-високо ниво,но по-същественото е,че въпреки т.нар топ 3-Юнайтед,Сити,Челси- най-силните отбори,то динамиката и усъвършенстването т.е "движещата сила"-са отборите от златната среда,които с всяка изминала година стават все по-силни и по-конкурентоспособни на грандовете(УБА,Евертън,Суонси,Нюкасъл)!
Там във всеки един момент има интрига,спадовете и възходите на отделните отбори-изобщо не влияят върху качеството на футбола!...Само във ВЛ е на лице традицията-последния да побеждава първия,само във ВЛ-точковата разлика не е фактор и не влияе върху зрелището и очакванията на феновете.(тя дори е основен мотиватор)
ВЛ е първенството,в което се правят най-много обрати(изключвам абсолютният рекордьор в това отношение-Юнайтед),отборите преди всичко играят за своята чест и фенове
Приемествеността и традициите във Висшата лига са от друго измерение-несравними с нито едно друго първенство!