БЪЛГАРИЯ - Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: БЪЛГАРИЯ - Полша
marmi52, нали вече веднъж ти казах, като не разбираш от волейбол недей да се изказваш. Не я вдяваш тази игра, просто замълчи! Ти не си нищо повече от един хейтър, който обича да омаловажава постиженията.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:marmi52, нали вече веднъж ти казах, като не разбираш от волейбол недей да се изказваш. Не я вдяваш тази игра, просто замълчи! Ти не си нищо повече от един хейтър, който обича да омаловажава постиженията.

Аз съм човек, който е живял и по онова време, когато изпращахме спортисти на Олимпиада (най-големия спортен форум !) с пожелания не за златен олимпийски медал (защото той не подлежеше на съмнение !), а за олимпийски и световни рекорди ... Да, имахме такива шампиони като Стефка Костадинова, Йорданка Донкова и др.
Аз за разлика от повечето от вас, помня българския спорт и по друг начин - с много шампиони и медали, нямащ страх от никоя световна сила (просто, защото световна сила, особено в някой от спортовете БЯХМЕ НИЕ !) ...
Точно тук драги е разминаването между мен и теб ! За разлика от теб, аз не умирам от радост от това, че сме били Италия на волейбол просто, защото помня времето, когато ние учехме италианците на волейбол !
Разлика в поколенията, в нивото, в стандартите и така нататък ...
Волейболът не ми е силата, но това не ми пречи да ти кажа, че срещу Полша шансовете ни са малки, а срещу руснаците се видя вчера

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа:mistreated написа:marmi52, нали вече веднъж ти казах, като не разбираш от волейбол недей да се изказваш. Не я вдяваш тази игра, просто замълчи! Ти не си нищо повече от един хейтър, който обича да омаловажава постиженията.
![]()
Аз съм човек, който е живял и по онова време, когато изпращахме спортисти на Олимпиада (най-големия спортен форум !) с пожелания не за златен олимпийски медал (защото той не подлежеше на съмнение !), а за олимпийски и световни рекорди ... Да, имахме такива шампиони като Стефка Костадинова, Йорданка Донкова и др.
Аз за разлика от повечето от вас, помня българския спорт и по друг начин - с много шампиони и медали, нямащ страх от никоя световна сила (просто, защото световна сила, особено в някой от спортовете БЯХМЕ НИЕ !) ...
Точно тук драги е разминаването между мен и теб ! За разлика от теб, аз не умирам от радост от това, че сме били Италия на волейбол просто, защото помня времето, когато ние учехме италианците на волейбол !
Волейболът не ми е силата, но това не ми пречи да ти кажа, че срещу Полша шансовете ни са малки, а срещу руснаците се видя вчера![]()
Ти си смешен и жалък. И наистина не разбираш от волейбол, едва ли някога си играл красивата игра.Аз пък ти казвам че срещу Полша шансовете са поне равни(ако не и в наша полза). И свали тези черни очила, ако ти се плюе - плюй баскетболистите, футболистите. Но нямаш право да го правиш с волейболистите ни!!!
- Lord of memory
- Контакти:
Полша е слаб отбор, с триста зора бие средни отбори, Сърбия са даже малко по-добре от тях в момента, 70-30% в наша полза.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- mistreated
- Контакти:
Имахме да, имахме шампиони, защото имахме държава, която се грижеше за тях. Не виждам какво общо има това дето ми го говориш с темата. Сега не трябва да се радваме, че сме на ПОЛУФИНАЛ на ЕВРОПЕЙСКО първенство ли? Трябва да наведем глави и да казваме, че сме по-слаби от отбор, който за всички освен теб е видно, че с нищо не превъзхожда нашите момчета. Стой си там долу в "МРАКОЛЕС"-а и мълчи. Ние ще се радваме, защото имаме повод за това!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
European Championships 2009 - Poland vs Bulgaria Book Closes 12 Sep 15:30
Poland 2.15
Bulgaria 1.65
Фаворити сме и според букмейкърите!
Poland 2.15
Bulgaria 1.65
Фаворити сме и според букмейкърите!
mistreated написа:marmi52, нали вече веднъж ти казах, като не разбираш от волейбол недей да се изказваш. Не я вдяваш тази игра, просто замълчи! Ти не си нищо повече от един хейтър, който обича да омаловажава постиженията.
И аз не съм спец във волеибола , но не виждам какво толкова е сложното на повечето спортове ! Ако беше прекалено сложно ,нямаше да има толкова запалянковци

Марми52 може и да не е спец във волейбола , но явно е наясно с психиката на нашите играчи , тя е непредвидима

Поне от 15 годи редовно като потенциал сме в световната тройка ,а резултата не отговаря на това

- Middlesbrough
- Контакти:
Код: Избери всички
Над хиляда души от българска общност в Турция ще присъстват на утрешния мач на националния отбор по волейбол. В събота от 17,30 часа момчетата на Силвано Пранди ще се изправят на полуфинала на Европейското първенство срещу тима на Полша.
Българската федерация по волейбол прави всичко възможно, за да осигури многобройна публика в залата в Измир, за да изненада съперника ни.
Десетки фенове се очаква да пристигнат от България с организирана транспорт. Въпреки наводненията, времето в съседна Турция позволява да се пътува нормално с автомобили и автобуси.
шшшшшшшшшш айдеееееееее трябва да победим поляците искаме финал

[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
comandosa1 написа:Аз не разбирам много от волейбол, но по мои наблюдения и по мнения на приятели като обсъждаме, мисля че Полша е по-лошия вариант за нас. Дано да греша, ама силно се съмнявам.
Първата част от първото ти изречение е много точна.
marmi52 написа:mistreated написа:marmi52, нали вече веднъж ти казах, като не разбираш от волейбол недей да се изказваш. Не я вдяваш тази игра, просто замълчи! Ти не си нищо повече от един хейтър, който обича да омаловажава постиженията.
![]()
Волейболът не ми е силата, но това не ми пречи да ти кажа, че срещу Полша шансовете ни са малки, а срещу руснаците се видя вчера![]()
Искам утре след мача пак да напишеш същото мнение, много държа. Тоя филм вече го гледахме няколко пъти. Всички плюят преди мача, после бием и същите се кефят сякаш те са забили в третия метър.
Да, очевидно е, че не разбираш от волейбол. Най-големите успехи на България в този спорт са: Сребро от Световно и Сребро от Европейско. На път сме да ги изравним, и това ли не е постижение?
Не си мисли, че тука всички падат от космоса и не знаят за Стефка Костадинова или за това, че щангите и борбата са български спортове и т.н.
Просто сме на път да изравним нашите рекорди в този успешен колективен спорт и това е голям успех. ФАКТ.
А един финал във волейбола не може да се сравни и с 10 световни титли в борбата. Ако не ти е ясно защо питай, ще ти обясня.