Сър Алекс Фъргюсън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Сър Алекс: Нюкасъл е малко отборче от североизтока
Хахаха с това ще си останете с победа над резервите на Ливърпул след решен изход от сблъсъка след първия мач.Всичко друго ви е на черно бели ленти и снимки.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:Хахаха с това ще си останете с победа над резервите на Ливърпул след решен изход от сблъсъка след първия мач.Всичко друго ви е на черно бели ленти и снимки.
Формата е временна, класата вечна а ? То вече 20+ години яка форма. Определено. Никой не ги бил задминал кой знае колко ХАХАХА. Смешен си човече. Колко искаш да ги задминат с 10 титли ? Ходи легай, че си смешен. Злобарче

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
Neron написа:Хахаха с това ще си останете с победа над резервите на Ливърпул след решен изход от сблъсъка след първия мач.Всичко друго ви е на черно бели ленти и снимки.
Ясно,ясно знам,че ти стана тъпо....но такава е съдбата ви.Отделно това с класата и формата не върви да излиза от устата(пръстите) на левскар защото никога не сте имали нието едното,нито другото,а съвсем,съвсем отделно това си го копнал от наше знаме.

- ralka_levskarka
- Контакти:
А Мичу ти показа, че е Голям

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Nerone ясно е че мразиш Ман Юнайтед (нормално след 99) ама какво се месиш където не ти е работа
МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД Е НАЙ-УСПЕШНИЯ КЛУБ В АНГЛИЯ
И ТОВА Е ФАКТ . Ливърпул са били успешни по времето на ония с мустаците и смешните гащи .. сега Юнайтед доминира и съм сигурен че е много по трудно да спечелиш титла сега ,отколкото преди години ..

И ТОВА Е ФАКТ . Ливърпул са били успешни по времето на ония с мустаците и смешните гащи .. сега Юнайтед доминира и съм сигурен че е много по трудно да спечелиш титла сега ,отколкото преди години ..
Ставаше дума за популярност... По този критерий бъдете сигурни, че Ман Юнайтед е далеч пред останалите английски, а може би и европейски отбори. Освен това, комплексните заслуги на този клуб също са неуспоримо повече от който и да било друг. Няма смисъл от спорове. Това е истината. Всеки трезвомислещ фен, а и не е задължително да е фен, би трябвало да е наясно с това.
Хаха,колко комплекси в тази тема 

[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]
Yashin написа:Хаха,колко комплекси в тази тема
[offtopic]Берба ли е човекът, който САФ хваща от подписа ти?[/offtopic]
ralka_levskarka написа:А Мичу ти показа, че е Голям![]()
А Бентеке какво ти показа ?

LevskiZavinagi написа:Rofles написа:nikogapak написа:"Всички винаги атакуват мен, защото съм мениджър на най-популярния клуб в света, а не на Нюкасъл - малко отборче от североизтока", избухна мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън на днешната си пресконференция.
Фъргюсън бе атакуван сериозно от пресата на Острова за поведението си към рефера Майк Дийн по време на победата на неговия тим над Нюкасъл с 4:3, но от Футболната асоциация не му наложиха наказание. В същото време медиите не споменаха нищо за скандалното поведение на мениджър на "свраките" Алан Пардю, който през целия мач се оплакваше яростно на асистентите на Дийн. "Да, аз бях доста експанзивен, но всичко бе в границите на нормалното. Медиите обаче не пропуснаха възможността. Единственият, с когото не говориха по въпроса, е Барак Обама, защото той е зает. Това се случва, защото аз съм мениджър на най-популярния клуб в света, а не на Нюкасъл - малко отборче от североизтока", коментира сър Алекс.
"Бях доста експанзивен, всички знаят, че съм емоционален човек. Но в никакъв случай не бях оскърбителен към реферите. Извиках Майк и си поговорихме. Влязох в терена само няколко метра. Всичко се преувеличава. Алан Пардю ме разкритикува - всъщност той е мениджърът, който най-много тормози съдиите. Той ги бута, а след това се опитва да го изкара като шега. Не мога да повярвам, че той има очите да ме критикува. Забравил е колко много съм му помогнал", допълни наставникът на "червените дяволи". В началото на сезона Пардю бе наказан за два мача и 20 хиляди паунда, след като бутна четвъртия съдия по време на мача с Тотнъм.
Как ще коментирате подобно изказване??? Фен съм на Джордита и не смятам, че е нормално мениджър на друг клуб да се изказва така! "Най- популярния клуб в света".....САФ с годините, явно много си е повярвал!
Ами най-популярния е Да. Откъм фенове, приходи, продажби и т.н. Така, че тихо
Хахаха, ще си мечтаете да стигнете "феновете, приходите и продажбите и т.н. " на отбори като Милан, Реал Мадрид, Барселона, Байерн, Ливърпул, Аякс...
Айде порови се малко в нета разгледай малко класации и ще видиш, че Юнайтед е в топ3 на най-много фенове по света. И че Манчестър Юнайтед е най-скъпият отбор в света. Има най-много приходи за сезон, повече от всеки друг. Не ти говоря за титли ?