Отново тези цени на билетите !!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Отново тези цени на билетите !!!!
Е обяснете ми едно ,сега гледам мача Левски - Локо Сф ,което може да се приеме за дерби цените на билетите са 2-7 лева.Господин Балъков как си мисли ,че трезво мислещ човек ще даде 7-20 лева за мач на неговият Черноморец срещу гиганта Спортист Своге да речем (да не почна да ги изброявам ,че ще изредя цялата група без 3-4 ,които до някъде заслужават да се дадат тези пари)............
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Re: Отново тези цени на билетите !!!!
Стига сте се оплаквали от цени на билетите , тука в Пловдив ако показваха играта на Черноморец наще не 7 ми 17 щяхме да плащаме за вход.
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
maldin1 написа:Е обяснете ми едно ,сега гледам мача Левски - Локо Сф ,което може да се приеме за дерби цените на билетите са 2-7 лева.Господин Балъков как си мисли ,че трезво мислещ човек ще даде 7-20 лева за мач на неговият Черноморец срещу гиганта Спортист Своге да речем (да не почна да ги изброявам ,че ще изредя цялата група без 3-4 ,които до някъде заслужават да се дадат тези пари)............
Хората гледат на запад как стоят нещата.Все пак от тези пари хората правят ремонти по стадиона за да ни е конфортно на нас зрителите,ама никой не се досеща за това...
пък и те ходят по 100 човека на мач ходете по 10000 та да ви станат билетите 4-5 лева иначе как да избият тези рзходи балъка и събев ли беше
селски вземи си скункса не се сърди
- lionel_messi
- Контакти:
kishe написа:пък и те ходят по 100 човека на мач ходете по 10000 та да ви станат билетите 4-5 лева иначе как да избият тези рзходи балъка и събев ли беше
Боже мой ,че те нали точно заради прекалено високите цени на билетите ходят по-малко..
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- petrof
- Контакти:
Прав си е човека да недоволства от цените. Те някой хора се забравиха. Може би си мислят, че стандарта ни на живот е като на запад. Не виждат ли, че повечето хора работят за по 400-500 лева заплата. Е как да дадеш 15-20 лева за мач при това положение? Цени от 5 лева за мачовете от вътрешното първенство, това е нормалната цена.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- giallorosso boy
- Контакти:
lionel_messi написа:kishe написа:пък и те ходят по 100 човека на мач ходете по 10000 та да ви станат билетите 4-5 лева иначе как да избият тези рзходи балъка и събев ли беше
Боже мой ,че те нали точно заради прекалено високите цени на билетите ходят по-малко..
Да да,глупости

durex написа:maldin1 написа:Е обяснете ми едно ,сега гледам мача Левски - Локо Сф ,което може да се приеме за дерби цените на билетите са 2-7 лева.Господин Балъков как си мисли ,че трезво мислещ човек ще даде 7-20 лева за мач на неговият Черноморец срещу гиганта Спортист Своге да речем (да не почна да ги изброявам ,че ще изредя цялата група без 3-4 ,които до някъде заслужават да се дадат тези пари)............
Хората гледат на запад как стоят нещата.Все пак от тези пари хората правят ремонти по стадиона за да ни е конфортно на нас зрителите,ама никой не се досеща за това...
Да видят и заплащането на запад какво е!

Нормални са тези цени,но според мен грешката е ,че са същите за ученици и пенсионери.Иначе 14 лв. на месец не са много.Глупаво е обаче да взимат по 7 лв. и за деца над 7 години.На мен всеки мач ми излиза 21 лв. ,но си ги давам с удоволствие,защото виждам прогреса.
Хора научете се първо да давате после да искате това е основно правило в икономиката !