Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Еййй все недоволни, не стига че ви правят нов стадион в тая криза на фона на беднотията в България ами и мрънкат. спрете се малко. Стадиона си е съвсем нормален като за парите си.
PFC Litex написа:Стадиона изграден изцяло ще струва около 20 милиона евра, а може и повече защото пари се харчат не само за самото съоръжение, а и за площа около него.
Как ги сметна толкова? Тонев и Панталеев споделиха, че първият етап (А + Б) ще струва до 20 млн. лв. и не се наеха с прогноза за по-нататък, та откъде у теб тази информация за крайната стойност?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Avanti_Ragazzi, те хората за това продават името на стадионите за да може да си гарантират повече приходи и да направят по-модерни съоръжения, но вие искате да си се казва "Георги Аспарухов", но това не носи пари. 
Този стадион е с капацитет 31 600 http://img134.imageshack.us/img134/693/ ... scopie.jpg и ще струва около 70 милиона лева, като 40% са подсигурени от продажба на името на стадиона, а останалите 60% ще си ги подсигурява клуба.
Дреме им на Галатасарай, че стадиона им ще се казва Turk telekom arena при положение, че компанията дава по 10 милиона долара годишно за същото и договора е за срок от 10 години.

Половината стадион 20 милиона, целият колко според теб ще е? - елементарна математика, а и ако надвиши 20 милиона евра и отиде на 25, 26, то за този дизайн и вариант парите почват да стават прекалено много.
Една от спортните ми слабости е да чета постоянно за спортни съоръжения и доста съм си обогатил общата култура на тази тема.

Този стадион е с капацитет 31 600 http://img134.imageshack.us/img134/693/ ... scopie.jpg и ще струва около 70 милиона лева, като 40% са подсигурени от продажба на името на стадиона, а останалите 60% ще си ги подсигурява клуба.
Дреме им на Галатасарай, че стадиона им ще се казва Turk telekom arena при положение, че компанията дава по 10 милиона долара годишно за същото и договора е за срок от 10 години.

TristaNNN написа:PFC Litex написа:Стадиона изграден изцяло ще струва около 20 милиона евра, а може и повече защото пари се харчат не само за самото съоръжение, а и за площа около него.
Как ги сметна толкова? Тонев и Панталеев споделиха, че първият етап (А + Б) ще струва до 20 млн. лв. и не се наеха с прогноза за по-нататък, та откъде у теб тази информация за крайната стойност?
Половината стадион 20 милиона, целият колко според теб ще е? - елементарна математика, а и ако надвиши 20 милиона евра и отиде на 25, 26, то за този дизайн и вариант парите почват да стават прекалено много.
Една от спортните ми слабости е да чета постоянно за спортни съоръжения и доста съм си обогатил общата култура на тази тема.

Стамфорд бридж са го построили по същия начин сектор по сектор
отнело им е повече от 24 години , но са направили истински красавец! Защо не постъпят по същия начин? имат 20 милиона ок дайте ги само за сектор А например? след 5 години ще се изгради и друг сектор и така с времето , но поне да имаме нещо уникално и красиво , тоя квадрат не ме впечатлява въобще и не искам да сме винаги последна дупка на кавала сори за което !

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
- tzvetan_22
- Контакти:
Стадионът е перфектен. Да, не е покрит в ългите, но това може да позволи по-лесно да се раздухва пушека от факлите на сектор Б. Каквото и да си говорим може да си позволим само най-евтиното, поради тази причина и стадионът не е футуристичен и т.н. Ако трябва да чакаме такъв...май няма да го дочакаме. Каквото и да си говорим Левски е един средностатистически източноевропейски стадион и ще има един средностатистически стадион от английски тип. На мен лично много ми допада, дори да не пипат въобще сектор Г. Пак ще си е перфектен
)

PFC Litex написа:
Ами математиката би била елемтарна, ако всички стойности в задачата са ясни

Пък ти като си толкова начетен и с такава обща култура, дали да не те препоръчаме на ръководството

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Сериозно ти издишат аргументите в дискусията, като почнеш да дискутираш по темата, а не да дискутираш участниците в нея може и да те взема на сериозно.
В този ред на мисли, дано Тонев наистина знае какво иска да се прави, защото това може да му изиграе лоша шега и лично аз не желая да се случват издънки.
Когато един сектор лапа "Х" сума и в него са неща които гълтат сериозни средства, то срещуположният му в който тези неща няма да ги има няма как да струва повече, елементарно е.
Сектор А:
първи етаж: съблекални, стаи за треньори, музей, стаи за съдии, медицински център, стая за вземане на допинг проби и т.н.
втори етаж: VIP паркинг за 50 места, път (полумост) който ще свързва този паркинг директно с булеварда
трети етаж: мястото от което феновете ще влизат в стадион
четвърти етаж: ресторант и други VIP глезории
пети етаж: журналистически кабини които за да получи лиценз от УЕФА трябва да са 60 и други телевизионни условия и т.н.
Сектор Б:
фен магазин
заведения за бързо хранене.
Тези два сектора 16-20 милиона лева
В и Г Уотсън няма как да струват повече при положение, че Г е огледален на Б, а във В всичко което е в А няма да го има.
В този ред на мисли, дано Тонев наистина знае какво иска да се прави, защото това може да му изиграе лоша шега и лично аз не желая да се случват издънки.
Когато един сектор лапа "Х" сума и в него са неща които гълтат сериозни средства, то срещуположният му в който тези неща няма да ги има няма как да струва повече, елементарно е.
Сектор А:
първи етаж: съблекални, стаи за треньори, музей, стаи за съдии, медицински център, стая за вземане на допинг проби и т.н.
втори етаж: VIP паркинг за 50 места, път (полумост) който ще свързва този паркинг директно с булеварда
трети етаж: мястото от което феновете ще влизат в стадион
четвърти етаж: ресторант и други VIP глезории
пети етаж: журналистически кабини които за да получи лиценз от УЕФА трябва да са 60 и други телевизионни условия и т.н.
Сектор Б:
фен магазин
заведения за бързо хранене.
Тези два сектора 16-20 милиона лева
В и Г Уотсън няма как да струват повече при положение, че Г е огледален на Б, а във В всичко което е в А няма да го има.

Ако искате стадион бижу, тогава Левски трябва да смени името на стадиона.
Toва животно българина нема угодия...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
PFC Litex написа:Avanti_Ragazzi, те хората за това продават името на стадионите за да може да си гарантират повече приходи и да направят по-модерни съоръжения, но вие искате да си се казва "Георги Аспарухов", но това не носи пари.
Дреме им на Галатасарай, че стадиона им ще се казва Turk telekom arena при положение, че компанията дава по 10 милиона долара годишно за същото и договора е за срок от 10 години.TristaNNN написа:PFC Litex написа:Стадиона изграден изцяло ще струва около 20 милиона евра, а може и повече защото пари се харчат не само за самото съоръжение, а и за площа около него.
Това,че една от спортните ти слабости е да четеш за спортни съоръжения е чудесно.Тук обаче става дума за Макро икономика ,а това очевидно не ти е слабост като гледам какви тъпотии си написал.Turk Telecom operira с 80 милиона жители.М-тел и Глобул работят на пазар със 7 милиона.Респективно турците дават около 30 милиона на Галатасарай за името ,а нашите оператори,колко могат да дадат според теб при положение ,че оперативната им печалба на година е малко на 30 милиона?!?!?
2-3 може би 4 милиона?? И какво ще построиш за тези пари???
Хайде малко мисли защото строежа на един стадион не е само цифри и картинки които си видял/прочел в интернет

с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes