Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Лечков иска Любо Пенев да смени Мъри Стоилов в националния!

Мнениеот soilwork » 11 сеп 2009 16:43

yasen написа:Странно НЕЩО са чорбарите. Досега искаха чужденец и всички дружно като стадо ореваха форумите: чужденец, та чужденец. А сега Любо Пенев да сменял Мъри. Долни същества обитават този форум, независимо от клубната принадлежност. Просто хората, които пишат и изказват мнения нямат достойнство и не застават зад думите си. А иначе само и единствено много известен и успял треньор би направил нещо в националния. Просто примерите за провалили се чужденци начело на национални отбори са много, ето Лео Беенхакер е най-пресния пример.
Така, че твърдо Мъри Стоилов до Евро 2012.
Долавяме наченки на разум при колегите от Подуене :lol: Абе лесно ти е сега да говориш-нали оттървахте Левски от Мъри....2012 казваш...сам не си вярваш! Пак си искаме чужденец-къде видя цесекар да иска Любо начело? Това си е ваш патент -да пробутвате своите хора

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 11 сеп 2009 16:47

Журналята съвсем откачи. Те не знаят ли, че Чичовото си има работа- да духа супата като треньор на четирибуквието :!:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 сеп 2009 16:59

Ако някой ще сменя Стоилов - да е класен чужденец,иначе няма смисъл.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 сеп 2009 17:02

yasen на 11 Сеп 2009 16:33

Странно НЕЩО са чорбарите. Досега искаха чужденец и всички дружно като стадо ореваха форумите: чужденец, та чужденец. А сега Любо Пенев да сменял Мъри. Долни същества обитават този форум, независимо от клубната принадлежност. Просто хората, които пишат и изказват мнения нямат достойнство и не застават зад думите си. А иначе само и единствено много известен и успял треньор би направил нещо в националния. Просто примерите за провалили се чужденци начело на национални отбори са много, ето Лео Беенхакер е най-пресния пример.
Така, че твърдо Мъри Стоилов до Евро 2012.

Я ми покажи един пост,в който фен на ЦСКА иска Любо в национала,или си мучиш първосигнално по подуенски!Напротив,вие оревахте орталъка да браните Кауна и хората зад него!Аз съм поредния червен фен,който казва че трябва да се намери чуждестранен специалист да поведе националите.Ще допълня,че триото Перуци и СС трябва да бъдат изметени от българския футбол.Любо си има клуб а е и все още няма необходимия опит да стане треньор на националния.След 10-15 години,може би,но сега му е твърде рано!Имам достатъчно достойнство и заставам зад думите си.Можеш да видиш всичките ми мнения относно хасковския Синоптик ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 11 сеп 2009 17:07

Авраам Гранд е навит за 500 хилки да поеме нац. отбор
Не е ли разумно перуци да ги даде и да имаме тренер с авторитет?
Това е най-важното, си мисля аз......а вие?

http://7sport.net/7sport/index.htm
Последна промяна от ivanpg на 11 сеп 2009 17:20, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 11 сеп 2009 17:09

хахахаах И от къде е тази новина???
то всеки иска нещо, въпроса е какво искат хората които имат властта !
как изведнъж хора, които плюеха по Любо Пенев сега го хвалят и наричат суперлюбо??? как имаше гласове, които искаха да се разкара от цска, а сега не го дават за националния :lol: :lol: :lol:
моето мнение е - чужданец, ако не - Мъри

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 11 сеп 2009 17:12

Я ми покажи един пост,в който фен на ЦСКА иска Любо в национала,или си мучиш първосигнално по подуенски!Напротив,вие оревахте орталъка да браните Кауна и хората зад него!Аз съм поредния червен фен,който казва че трябва да се намери чуждестранен специалист да поведе националите.Ще допълня,че триото Перуци и СС трябва да бъдат изметени от българския футбол.Любо си има клуб а е и все още няма необходимия опит да стане треньор на националния.След 10-15 години,може би,но сега му е твърде рано!Имам достатъчно достойнство и заставам зад думите си.Можеш да видиш всичките ми мнения относно хасковския Синоптик ;)

Подкрепям врагО :!:
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 11 сеп 2009 17:25

ivanpg написа:Авраам Гранд е навит за 500 хилки да поеме нац. отбор
Не е ли разумно перуци да ги даде и да имаме тренер с авторитет?
Това е най-важното, си мисля аз......а вие?

http://7sport.net/7sport/index.htm

+1 :P :P
tifozi rossoneri

Върни се в “Национален отбор”