Съгласен съм с варненския колега, мечешка услуга му правят на момчето. Не може да ти дават награда след 2 мача в "А" група, а хора с по 15 мача на врата да си чоплят носа и да лапат мухите. И докато Карачанаков и Неделев донякъде са вече познати имена, то за Китанов не може да се каже това.
И само между другото, Кирил Десподов от Литекс също записа дебют тази година (вярно не вкара при 5:0 срещу Етър) и само между другото дебюта си записа на по-малка възраст от откритието Вутов - та и по този показател не отърва. Ако показателя е голове в "А" група, сигурен съм, че Китанов го бие тук по сухи мрежи, така че пак не върви. Ако показателя е игра с националните отбори, Десподов пък беше част от 2 години по-големия отбор дето би Испания
Мисълта ми е, окей, има талант момчето, това се вижда и от лаици като мене - само като му видиш стойката и може да кажеш, че е футболист. Добре, но не е това начина. Мечешка услуга му правят журналята, дай Боже да не съм прав
Отделен е въпроса доколко е морално спрямо хора дето са го заслужили тоя приз с ИГРИТЕ си, а не с ГОДИНИТЕ!!!
И това за отборите кой какъв бил са ала-бала. По света не е така, и в България не трябва да е така, друг е въпроса вие как ги мислите нещата.