christian825 написа:Офф..., сега чета в Скай, че Феруз може да напусне отбора.![]()
Тоя е много голям талант, не трябва да напуска!
Може ли малко инфо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
christian825 написа:Офф..., сега чета в Скай, че Феруз може да напусне отбора.![]()
Тоя е много голям талант, не трябва да напуска!
Sardukar написа:Аз искам биче, което да обира високите топки и да може да подава точно.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Sardukar написа:Аз искам биче, което да обира високите топки и да може да подава точно.
Малко са такивата - високи, здрави, че и с пас....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Sardukar написа:Е, ти какъв искаш? Още некав техничар ли? Трябва диване, което да бута, ръчка и тормози физически лошите в защитаНай-вече, ако играта не върви и сме принудени да я боцим напред. Поне за мен ЧЕЛСИ има нужда от човек, който да внася физическа мощ в атака, да печели високите топки, да пресира, да може да гардира топката и да комбинира сполучливо. Поне 2-3 от изброените неща да изпълнява на много добро ниво. Не става само с техника
Трябва и малко груба сила
От километри си личи, че ако имахме по-силно физическо присъствие в центъра на атаката щяхме да довършваме съперниците доста по-леко.
ПП Както и да го мисля... трябва ни някакъв слон с качествата на Кавани. Другият вариант е да е куцо пиле, което топката удари ли го в наказателното поле и влиза
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта