Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот siniq_fen » 27 дек 2012 18:48

Santiago Munezz написа:
Blue1914VMV написа:А аз само се чудя как тъй Онези които през Час Фалирахме вземат нови играчи а ние никаква яснота за нищо до тоз момент!!! а И все си мисля че тая работа с Газпром май май няма се получи или поне няма да е това за което мечтаем и се надяваме!!! Не съм Хейтър но ми писна да ни ми8слят за лапни-шарани!!

На онези това си им е редовната практика...да взимат по 15-20 играчи на трансферен прозорец!После половината се чудят как да ги изгонят,другата половина ги съдят !
Не е важно количеството футболисти,които ще се вземат,нека са само 2-ма,но да са класни !

Ама те при нас не са и класни :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 дек 2012 19:55

Blue1914VMV написа:А аз само се чудя как тъй Онези които през Час Фалирахме вземат нови играчи а ние никаква яснота за нищо до тоз момент!!! а И все си мисля че тая работа с Газпром май май няма се получи или поне няма да е това за което мечтаем и се надяваме!!! Не съм Хейтър но ми писна да ни ми8слят за лапни-шарани!!

Значи,ако ние бяхме подписали с "великия защитник" Василев от Миньор,някои тука щяха да вият на умряло...Ако ще е за ТАКИВА "трансфери",по-добре Милиев!!!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 27 дек 2012 22:23

futbolqga написа:Съвсем случайно докато четях една статия в Гонг попаднах на профила на един много интересен футболист.Става въпрос за един нападател - Артурас Римкевичиус, национал на Литва, който през този сезон е изиграл 36 мача, в които има 38 гола и 7 асистенции.Ще кажете - този пич струва милиони, защо го споменава.Да, ама не, както се казва.Нападателчето е ... свободен агент от 1 месец насам - оказал да преподпише.Мисълта ми не е, че трябва да вземем този футболист, друго ми е на ума.Кога тези т. нар. "скаути" в нашия отбор в крайна сметка ще осигурят поне един подобен трансферен удар.Ако кажете, че подобни играчи не искат в България - вижте Лудогорец какъв удар направиха със защитника, който взеха при подобна ситуация.Нашите скаути само симулират дейност, ходят на екскурзиики, получават си заплатата и не вършат нищо...

Ама ти сериозно ли? :shock: Те тия литовските футболисти едни гиганти... Жалко, че нито един от огромните спецове в този форум не се е реализирал я като скаут, я като мениджър-сигурно щяха да са милиардери ;) Че някои даже се смятат за лапни-шарани, все едно трябва да очакваме трансфери от ранга поне на Пато и Робиньо :lol: А Лудогорец един удар са направили-сигурно са взели новият Роберто Карлуш или Фабио Канаваро-дори не знам за кой защитник става дума-сигурно е защитникът на десетилетието, но не ми е направил никакво впечатление... ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

adamschoo
Контакти:

Мнениеот adamschoo » 27 дек 2012 23:42

nz kolko i kakvi futbolista shte priwli4ame .. no ako do data-ta na subiraneto na otbora ne sa wsi4ki nowi na lice.. sopred men pak ni 4aka mu4enie

Blue1914VMV
Контакти:

Мнениеот Blue1914VMV » 28 дек 2012 00:00

Parvanoff,Колега споделям мнението ти и го уважавам!! но ...кажи честно тебе лично не те ли дразни поведението на т.н скаути наши?? и въобше начина по който се ръководи и се действа в нашият клуб?? Докога ше ни се водят разни куци магарета кога отново ще изиграем истински МАЧ с онези??!! скромното ми мнение последното Истинско дерби бе на...08.05.1993!!много въпроси плачат за отговор а ОТГОВОР "нийде взора не види"!!! :oops: :oops: :oops:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 28 дек 2012 00:17

Blue1914VMV написа:Parvanoff,Колега споделям мнението ти и го уважавам!! но ...кажи честно тебе лично не те ли дразни поведението на т.н скаути наши?? и въобше начина по който се ръководи и се действа в нашият клуб?? Докога ше ни се водят разни куци магарета кога отново ще изиграем истински МАЧ с онези??!! скромното ми мнение последното Истинско дерби бе на...08.05.1993!!много въпроси плачат за отговор а ОТГОВОР "нийде взора не види"!!! :oops: :oops: :oops:

От скоро си във форума и не си видял мненията ми, но в общи линии съм на мнение, че Левски е най-добре управляваният клуб в България. Да, винаги може повече, но с оглед на конкуренцията тук сме на светлинни години напред. И освен всичко сме и последният клуб успял да постигне нещо в Европа и единственият след промените. Ако пък и построим стадион-не бързам да кажа, че ще стане със сигурност-то вече ще надскочим двойно мащабите на страната си, защото едва ли скоро някой друг клуб ще има финансите да направи нещо подобно-мое мнение. ;) Имаме и доста попадения в трансферите, но факторите българските отбори да не могат да направят нещо запомнящо се в Европа са комплексни. Вероятно футболистите трудно се адаптират тук и дори и да го направят бързо тръгват надолу и стават провали-типичният пример Рабех... От младото поколение трудно ще се намери нещо свястно, въпреки всички вложения в школата, тъй като в главата на повечето са само пари, чалготеки и Златки, а дори не могат и да помислят, че пътят към големите пари и успехи минава именно през желязна дисциплина и пълно отдаване на тази професия. Да не говорим, че и приходите от публика са сравнително ниски, като Левски вероятно е най-напред и по този показател. Напоследък секнаха и приходите от евротурнирите, което разбива на пух и прах теориите на някои "разбирачи", че някой цицал от Левски, а работата на ръководителите все пак носи и известни успехи-най-вече говоря за финансова стабилност и едно постоянно добро ниво в шампионата-дори и да не печелим напоследък титли, все пак редовно се класираме за евротурнирите. Успяха да се привлекат и някои добри нови спонсори, а се запазиха основните досегашни такива. Така че моето мнение е, че нашият клуб наистина е най-добре управляваният в България и да, може би ръководството трябва да работи под някакъв натиск от привържениците на отбора, за да може това да е допълнителен стимул за тях, но много хора не могат да осъзнаят, че за хората, които си вършат работата стимул може да бъде и признанието за нещата, които са свършили, а те не са малко! ;)
П.П. Поздравления за прекрасния цитат, но има малко за дооправяне ;) "...никъде взорът надежда не види..." ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 28 дек 2012 12:47

parvanoff написа:
Blue1914VMV написа:Parvanoff,Колега споделям мнението ти и го уважавам!! но ...кажи честно тебе лично не те ли дразни поведението на т.н скаути наши?? и въобше начина по който се ръководи и се действа в нашият клуб?? Докога ше ни се водят разни куци магарета кога отново ще изиграем истински МАЧ с онези??!! скромното ми мнение последното Истинско дерби бе на...08.05.1993!!много въпроси плачат за отговор а ОТГОВОР "нийде взора не види"!!! :oops: :oops: :oops:

От скоро си във форума и не си видял мненията ми, но в общи линии съм на мнение, че Левски е най-добре управляваният клуб в България. Да, винаги може повече, но с оглед на конкуренцията тук сме на светлинни години напред. И освен всичко сме и последният клуб успял да постигне нещо в Европа и единственият след промените. Ако пък и построим стадион-не бързам да кажа, че ще стане със сигурност-то вече ще надскочим двойно мащабите на страната си, защото едва ли скоро някой друг клуб ще има финансите да направи нещо подобно-мое мнение. ;) Имаме и доста попадения в трансферите, но факторите българските отбори да не могат да направят нещо запомнящо се в Европа са комплексни. Вероятно футболистите трудно се адаптират тук и дори и да го направят бързо тръгват надолу и стават провали-типичният пример Рабех... От младото поколение трудно ще се намери нещо свястно, въпреки всички вложения в школата, тъй като в главата на повечето са само пари, чалготеки и Златки, а дори не могат и да помислят, че пътят към големите пари и успехи минава именно през желязна дисциплина и пълно отдаване на тази професия. Да не говорим, че и приходите от публика са сравнително ниски, като Левски вероятно е най-напред и по този показател. Напоследък секнаха и приходите от евротурнирите, което разбива на пух и прах теориите на някои "разбирачи", че някой цицал от Левски, а работата на ръководителите все пак носи и известни успехи-най-вече говоря за финансова стабилност и едно постоянно добро ниво в шампионата-дори и да не печелим напоследък титли, все пак редовно се класираме за евротурнирите. Успяха да се привлекат и някои добри нови спонсори, а се запазиха основните досегашни такива. Така че моето мнение е, че нашият клуб наистина е най-добре управляваният в България и да, може би ръководството трябва да работи под някакъв натиск от привържениците на отбора, за да може това да е допълнителен стимул за тях, но много хора не могат да осъзнаят, че за хората, които си вършат работата стимул може да бъде и признанието за нещата, които са свършили, а те не са малко! ;)
П.П. Поздравления за прекрасния цитат, но има малко за дооправяне ;) "...никъде взорът надежда не види..." ;)

+1914

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 29 дек 2012 00:00

от пълната неизвестност около селекцията ме навяват 2 мисли. 1-вата (лошия вариант) - пълен хаос. Никой няма идея кой да купим или как да го привлечем. Накрая ще се взима "на кило". 2рата (надявам се да е това) - за 1ви път от много време се работи качествено. Информацията не изтича от "сигурни източници" и няма спекула и изкуствено завишаване на цени. Няма "доброжелатели" да говорят на ухото на футболистите и мениджърите им . Малко ме притеснява,че засега нямаме информация,но може да е умишлено . Дано този прозорец да се купят 2-3 качествени футболиста и с добра подготовка да мачкаме напролет.
110 години любов!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 дек 2012 00:37

groti написа:от пълната неизвестност около селекцията ме навяват 2 мисли. 1-вата (лошия вариант) - пълен хаос. Никой няма идея кой да купим или как да го привлечем. Накрая ще се взима "на кило". 2рата (надявам се да е това) - за 1ви път от много време се работи качествено. Информацията не изтича от "сигурни източници" и няма спекула и изкуствено завишаване на цени. Няма "доброжелатели" да говорят на ухото на футболистите и мениджърите им . Малко ме притеснява,че засега нямаме информация,но може да е умишлено . Дано този прозорец да се купят 2-3 качествени футболиста и с добра подготовка да мачкаме напролет.

Нали се сещаш, че и лятото нямахме почти никаква информация за селекцията ? Медиите познаха само за Марсиньо. Ръководството нарочно крие информация за селекцията.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 дек 2012 10:06

„Левски" се споразумя с македонеца Даниел Мойсов за договор, твърди „Труд”. Уточнена е заплатата на централния защитник по контракт за 2 години и половина - вероятно 15 000 евро. Футболистът ще получи и т. нар. пари „на ръка" за подписа, които ще бъдат 50 000 евро. Но официалният договор още не е парафиран, като без потвърждение вървят твърдения само за предварителен рамков контракт.

Мойсов е обвързан с „Войводина"(Нови Сад) до края на 2012-а. футболистът предпочита клуб от Западна Европа, но оферта няма. И ако в близките няколко дни не се появи сериозно предложение, ще дойде в „Левски".

Даниел дори бе готов да тръгне веднага след нашата Коледа да подава отрано документи за работна виза, но от „Георги Аспарухов" го спряха - между празниците нищо не става бързо в родната администрация. Все пак всичко необходимо е „заредено" и е напълно възможно веднага след Нова година да бъде обявен договор със сериозното попълнение.

За разлика от неубедителните и дори трагикомични летни трансфери сега, изглежда, „сините" правят удар. 190-сантиметровият Мойсов е име и половина в Македония и Сърбия, млад е - на 25 декември навърши 25 г., играл е 18 мача за националния. Към Даниел има интерес от „Цървена звезда", а с „Партизан" дори се споразумя принципно. УЕФА обаче извади „гробарите" от евротурнирите. И закъсалият финансово белградски тим сви още бюджета и не може да си позволи силна оферта. Мойсов има българска жилка и ще кандидатства за наш паспорт.

Дано...

Върни се в “Архив”