Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- south_division
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Аз пък не чух да казва нищо за селекцията...
- metodito
- Контакти:
PFC Litex написа:Дано шефовете на Левски не се полакомят защото най трудно се намира качествен вратар, всички останали постове може да правиш ротации, смени, но вратарския няма как.
Иначе Илиев снощи сподели, че Левски ще се подсили само с двама нови футболисти, какво има в предвид само той си знае, ест ако може да се вярва на това което каза де.
Весела Коледа
Чулек, т.нар. "шефове" на "Левски" биха продали и родните си майки за "добра трансферна сума"

Намерихме вратар-злато! Още е твърде рано да го сравнявам с Иванков като морал, но технически, той е по-добър от Митко в началото, който правеше безумни излизания и ни късаше нервите. Пламен може да стане ЛЕГЕНДА на този клуб! Това е лошо! Той трябва да бъде разкаран бързо, защото не искат да си имат работа с народния гняв. Но за разлика от заралии и пловдивчани, "Левски" е народен - за съжаление, в този случай. Организирането на такава маса не е като организирането на десетина хиляди. Тук говорим за нещо друго и Батков, Баждека и Тоньо май не разбират, че върви по много тънък лед...
Иначе "Литекс" и не само към теб, Весела Коледа! И нека това дето искаш, това да се случи, стига да не е свързано с нещо лошо с "Левски", де.

Ръководството на Левски иска да привлече халфа на Пасош де Ферейра Луис Карлош под наем, пише "Тема Спорт". Новината за интереса на "сините" към бразилеца съобщи първо Sportline.bg. Тя бе потвърдена от португалските издания "Record" и "A Bola".
Контрактът на 27-годишния играч с настоящия му тим изтича през лятото и след 31 декември той ще може да преговаря с всеки отбор. Според информациите от "Герена" "сините" са склонни да платят 100 хиляди евро на Пасош де Ферейра, за да имат полузащитника в редиците си до края на сезона. След това от Левски смятат да предложат дългосрочен договор на Карлош.
Контрактът на 27-годишния играч с настоящия му тим изтича през лятото и след 31 декември той ще може да преговаря с всеки отбор. Според информациите от "Герена" "сините" са склонни да платят 100 хиляди евро на Пасош де Ферейра, за да имат полузащитника в редиците си до края на сезона. След това от Левски смятат да предложат дългосрочен договор на Карлош.
- emilio
- Контакти:
todordk написа:Ръководството на Левски иска да привлече халфа на Пасош де Ферейра Луис Карлош под наем, пише "Тема Спорт". Новината за интереса на "сините" към бразилеца съобщи първо Sportline.bg. Тя бе потвърдена от португалските издания "Record" и "A Bola".
Поредната глупост (ако е истина де), не виждам смисъла да се взима футболист под наем за половин сезон

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
- emilio
- Контакти:
Ахахаха ...........ново 20
"Халфът на Пасош де Ферейра Луис Карлос най-вероятно няма да се озове нито в Левски, нито в ЦСКА, както прогнозира в последните дни португалската преса. Футболистът, който е роден в Бразилия и играе като полузащитник има по-примамливо предложение, което идва от румънски клуб, информираха за Гонг от Португалия.
Луис Карлос е един от най-качествените полузащитници в португалския елит, но кризата принуждава Пасош де Ферейра да се раздели с него през зимата.
„България е вариант за Карлос, но той е много по-близо до трансфер в клуб от Румъния“, коментира наш източник от страната на Еузебио, Роналдо и Жозе Моуриньо."
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=318435
нормално е все пак там разполагат с много повече пари а и едва ли го искат под наем
"Халфът на Пасош де Ферейра Луис Карлос най-вероятно няма да се озове нито в Левски, нито в ЦСКА, както прогнозира в последните дни португалската преса. Футболистът, който е роден в Бразилия и играе като полузащитник има по-примамливо предложение, което идва от румънски клуб, информираха за Гонг от Португалия.
Луис Карлос е един от най-качествените полузащитници в португалския елит, но кризата принуждава Пасош де Ферейра да се раздели с него през зимата.
„България е вариант за Карлос, но той е много по-близо до трансфер в клуб от Румъния“, коментира наш източник от страната на Еузебио, Роналдо и Жозе Моуриньо."
нормално е все пак там разполагат с много повече пари а и едва ли го искат под наем

ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
- blue avalanche
- Контакти:
emilio написа:Ахахаха ...........ново 20
А,пък,може и да е партенка...

-
- Контакти:
А аз само се чудя как тъй Онези които през Час Фалирахме вземат нови играчи а ние никаква яснота за нищо до тоз момент!!! а И все си мисля че тая работа с Газпром май май няма се получи или поне няма да е това за което мечтаем и се надяваме!!! Не съм Хейтър но ми писна да ни ми8слят за лапни-шарани!!
Съвсем случайно докато четях една статия в Гонг попаднах на профила на един много интересен футболист.Става въпрос за един нападател - Артурас Римкевичиус, национал на Литва, който през този сезон е изиграл 36 мача, в които има 38 гола и 7 асистенции.Ще кажете - този пич струва милиони, защо го споменава.Да, ама не, както се казва.Нападателчето е ... свободен агент от 1 месец насам - оказал да преподпише.Мисълта ми не е, че трябва да вземем този футболист, друго ми е на ума.Кога тези т. нар. "скаути" в нашия отбор в крайна сметка ще осигурят поне един подобен трансферен удар.Ако кажете, че подобни играчи не искат в България - вижте Лудогорец какъв удар направиха със защитника, който взеха при подобна ситуация.Нашите скаути само симулират дейност, ходят на екскурзиики, получават си заплатата и не вършат нищо...
Blue1914VMV написа:А аз само се чудя как тъй Онези които през Час Фалирахме вземат нови играчи а ние никаква яснота за нищо до тоз момент!!! а И все си мисля че тая работа с Газпром май май няма се получи или поне няма да е това за което мечтаем и се надяваме!!! Не съм Хейтър но ми писна да ни ми8слят за лапни-шарани!!
Надявам се да не се учудиш когато на първа пролет ги видиш на арбитраж.
СПУКАНОГЪРНЕ
- Santiago Munezz
- Контакти:
Blue1914VMV написа:А аз само се чудя как тъй Онези които през Час Фалирахме вземат нови играчи а ние никаква яснота за нищо до тоз момент!!! а И все си мисля че тая работа с Газпром май май няма се получи или поне няма да е това за което мечтаем и се надяваме!!! Не съм Хейтър но ми писна да ни ми8слят за лапни-шарани!!
На онези това си им е редовната практика...да взимат по 15-20 играчи на трансферен прозорец!После половината се чудят как да ги изгонят,другата половина ги съдят !
Не е важно количеството футболисти,които ще се вземат,нека са само 2-ма,но да са класни !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]