Един от палачите на "сините" каза "да" на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Саид Хюсеинович-фен тема

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 17:56

Хайде да наблегнем на Хюсеинович :idea:
Ясно е, че едни го гледат, като лисицата гроздето, но все пак това е тема за Саид Хюсеинович и, като такава заслужава да го споменаваме в коментарите си ;)
Хайде да му оценим качествата по десетобалната, като аз ще усреднявам резултатите!
Ето и моите оценки
Поглед върху играта-8
Скорост-8.5
Техника-8
Удар-8
Издръжливост-7.5
Борбеност-8
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 дек 2012 17:57

Вие тука сте уникални бе. Оценявате ми играч, който сте гледали в един или два мача? :shock: В България се е родил новия сър Алекс Фъргюсън. Аз ако съм модератор тая тема отдавна да е в коша. Рибата още е в морето, вие слагате тигана. Ако нещо се обърка и не дойде в ЦСКА ще има рев, некадърници, мърши, боклуци и целия речник ще си изревете.
Последна промяна от Червени_шампиони на 27 дек 2012 17:59, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 27 дек 2012 17:58

Вий и на шеридан се радвахте като идваше голяма сага беше и сега ще видим какво ще стане накрая.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 дек 2012 17:58

За нашите умрели отбори, с умрело темпо на игра си е добре. Рано е за фен-тема още. Саиде ще е бела лястовица ми се струва, а и какво му е на Присо не мога да ви разбера критериите, но примерно той си навръзваше левскари както си му е кеф в дербито. За мен това е по-ценно от всякакви титли примерно! :)
Присо си е свестен играч, раздава се колкото може и който го вземе след нас нема да сбърка хич. Само да си имат голмайстор, че това му куца, ама той ако можеше да вкарва и голове, дали щеше да играе някога в България? :lol: Да речем, че не ми се ще да остава в български отбор, ако не е в ЦСКА, ще наказва!
От Сараево все още никой не потвърждава за трансфера... затва е рано за фен тема. Факта обаче, че са си взели заместник, може да значи, че е разтрогнал. ;)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dervisev ... ijom/94965
Ето, наистина не е подписал още. Потвърждава се инфото на гонг и лайвспорт.
Последна промяна от dreben23 на 27 дек 2012 18:02, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 дек 2012 18:00

Рано е за фен-тема още.
Въпреки това Саиде ще е бела лястовица ми се струва, а и какво му е на Присо не мога да ви разбера критериите, но примерно той си навръзваше левскари както си му е кеф в дербито. За мен това е по-ценно от всякакви титли примерно! :)
Присо си е свестен играч, раздава се колкото може и който го вземе след нас нема да сбърка хич. Само да си имат голмайстор, че това му куца, ама той ако можеше да вкарва и голове, дали щеше да играе някога в България? :lol: Да речем, че не ми се ще да остава в български отбор, ако не е в ЦСКА, ще наказва!
От Сараево все още никой не потвърждава за трансфера... затва е рано за фен тема. Факта обаче, че са си взели заместник, може да значи, че е разтрогнал. ;)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dervisev ... ijom/94965
Ето, наистина не е подписал още. Потвърждава се инфото на гонг и лайвспорт.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 дек 2012 18:02

Абе с това хвалете на играчите не бързайте ! И миналият сезон и ЦСКА и Левски много се хвалеха ама нищо не излезе от играчите им , така че малко по-спокойно !

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 18:03

Червени_шампиони написа:Вие тука сте уникални бе. Оценявате ми играч, който сте гледали в един или два мача? :shock: В България се е родил новия сър Алекс Фъргюсън. Аз ако съм модератор тая тема отдавна да е в коша. Рибата още е в морето, вие слагате тигана. Ако нещо се обърка и не дойде в ЦСКА ще има рев, некадърници, мърши, боклуци и целия речник ще си изревете.

Ами, колега-не пиши, за да не ревеш после!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 27 дек 2012 18:08

тук не е важно дали взимаме босната или не, важното е в отбора да се работи, да бъдем винаги една крачка пред конкуренцията, и да се взима единствено качествен материал, а плода от този материал да бъде обран на пролет. имената тук не са фактор. иначе майна верно си за ебане за пребързаното пускане на темата
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 27 дек 2012 18:09

Кировец написа:КЛЮЧ,КЛЮЧ,КЛЮЧ! :idea:

Спас Делев е отКЛЮЧ, този е от Зворник!

Върни се в “Архив”