Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов
Козирки на ъгловите секции винаги може да се изградят, когато клуба намери финансиране за това. Това е най-малкия проблем. Както беше отбелязано многократно на пресконференцията и не само, това е етапен проект.
Пичове, може и държавата да не дава пари за стадион и на ЕВРО 2020 Герена да посрещне първенството! 

[center]1914[/center]
kambata написа:Козирки на ъгловите секции винаги може да се изградят, когато клуба намери финансиране за това. Това е най-малкия проблем. Както беше отбелязано многократно на пресконференцията и не само, това е етапен проект.
Не е ли заложено технически проекта, няма как поставиш покрив просто ей така и то на стадион където става дума за големи мащаби

Погледни в останалите сектори как носещите конструкции на покрива тръгват от земята, а в ъглите няма такива носещи колони и греди

Без име написа:Пичове, може и държавата да не дава пари за стадион и на ЕВРО 2020 Герена да посрещне първенството!
Стадион за да посрещне мач от Евро финали трябва да е с капацитет над 30 000 места, а настоящия проект е макс за 28000 като седящите ще са 26000

PFC Litex написа:Без име написа:Пичове, може и държавата да не дава пари за стадион и на ЕВРО 2020 Герена да посрещне първенството!
Стадион за да посрещне мач от Евро финали трябва да е с капацитет над 30 000 места, а настоящия проект е макс за 28000 като седящите ще са 26000
Казаха, че има възможност капацитетът да стане 30 000
PFC Litex написа:kambata написа:Козирки на ъгловите секции винаги може да се изградят, когато клуба намери финансиране за това. Това е най-малкия проблем. Както беше отбелязано многократно на пресконференцията и не само, това е етапен проект.
Не е ли заложено технически проекта, няма как поставиш покрив просто ей така и то на стадион където става дума за големи мащаби
Погледни в останалите сектори как носещите конструкции на покрива тръгват от земята, а в ъглите няма такива носещи колони и гредиБез име написа:Пичове, може и държавата да не дава пари за стадион и на ЕВРО 2020 Герена да посрещне първенството!
Ъгловите секции мога да бъдат покрити без никакъв проблем, стига пари да се намерят. И точно при този тип конструкция ще стане много лесно.
По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.
Вероятно си чул ако се наложи да се увеличава капацитетът на стадиона, къде ще бъдат добавени тези места?
Вероятно си чул ако се наложи да се увеличава капацитетът на стадиона, къде ще бъдат добавени тези места?

PFC Litex написа:По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.
Какво да съм чул бе, те дори и на пресконференцията го казаха, че капацитета ще може да бъде увеличен, стига отбора да има нужда някой ден от това.
Вече споделих, че е хубаво всеки един да изслуша пресконференцията поне по още един път защото всеки почва да интерпретира казаното през неговата призма.
Проектантът каза, че стига да се пълни стадиона и да започнат да не стига настоящия капацитет, то винаги може да се добавят около 2000 места пред секторите А и В.
Преди секунди отново мина по Дарик радио запис от пресконференцията на която бяха поставили, че седящите места са 26000, но за журналистите е 28000 имат в предвид правостоящи.

Обръщението "БЕ" ще се направя, че не съм го прочел
Проектантът каза, че стига да се пълни стадиона и да започнат да не стига настоящия капацитет, то винаги може да се добавят около 2000 места пред секторите А и В.
Преди секунди отново мина по Дарик радио запис от пресконференцията на която бяха поставили, че седящите места са 26000, но за журналистите е 28000 имат в предвид правостоящи.

Обръщението "БЕ" ще се направя, че не съм го прочел
Последна промяна от PFC Litex на 27 дек 2012 17:44, променено общо 1 път.

PFC Litex написа:По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.
Не помня точно, но журналист каза, че за да получат най-високата оценка от УЕФА, капацитетът трябва да е поне 30 000 и архитектът отговори, че ако се налага няма проблем да го увеличат. Каза и как точно ще стане, но не помня.
Някои колеги се тревожат за Сектор Г, абе момчета, трябва да има приоритизация някаква. Кое е по-важно: останалите сектори в които ние левскарите да се чувстваме комфортно, или да се пръснат няколко милиона за "многобройните" агитки от Варна, Ловеч и Бургас?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс