Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Oфициална Тема: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот kambata » 27 дек 2012 17:13

Козирки на ъгловите секции винаги може да се изградят, когато клуба намери финансиране за това. Това е най-малкия проблем. Както беше отбелязано многократно на пресконференцията и не само, това е етапен проект.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 27 дек 2012 17:22

Пичове, може и държавата да не дава пари за стадион и на ЕВРО 2020 Герена да посрещне първенството! :twisted:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2012 17:24

kambata написа:Козирки на ъгловите секции винаги може да се изградят, когато клуба намери финансиране за това. Това е най-малкия проблем. Както беше отбелязано многократно на пресконференцията и не само, това е етапен проект.

Не е ли заложено технически проекта, няма как поставиш покрив просто ей така и то на стадион където става дума за големи мащаби ;)
Погледни в останалите сектори как носещите конструкции на покрива тръгват от земята, а в ъглите няма такива носещи колони и греди ;)
Без име написа:Пичове, може и държавата да не дава пари за стадион и на ЕВРО 2020 Герена да посрещне първенството! :twisted:

Стадион за да посрещне мач от Евро финали трябва да е с капацитет над 30 000 места, а настоящия проект е макс за 28000 като седящите ще са 26000
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 дек 2012 17:29

PFC Litex написа:
Без име написа:Пичове, може и държавата да не дава пари за стадион и на ЕВРО 2020 Герена да посрещне първенството! :twisted:

Стадион за да посрещне мач от Евро финали трябва да е с капацитет над 30 000 места, а настоящия проект е макс за 28000 като седящите ще са 26000

Казаха, че има възможност капацитетът да стане 30 000

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 дек 2012 17:31

PFC Litex написа:
kambata написа:Козирки на ъгловите секции винаги може да се изградят, когато клуба намери финансиране за това. Това е най-малкия проблем. Както беше отбелязано многократно на пресконференцията и не само, това е етапен проект.

Не е ли заложено технически проекта, няма как поставиш покрив просто ей така и то на стадион където става дума за големи мащаби ;)
Погледни в останалите сектори как носещите конструкции на покрива тръгват от земята, а в ъглите няма такива носещи колони и греди ;)

Ъгловите секции мога да бъдат покрити без никакъв проблем, стига пари да се намерят. И точно при този тип конструкция ще стане много лесно.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2012 17:34

По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.

Вероятно си чул ако се наложи да се увеличава капацитетът на стадиона, къде ще бъдат добавени тези места?
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 дек 2012 17:37

PFC Litex написа:По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.

Вероятно си чул ако се наложи да се увеличава капацитетът на стадиона, къде ще бъдат добавени тези места?

Какво да съм чул бе, те дори и на пресконференцията го казаха, че капацитета ще може да бъде увеличен, стига отбора да има нужда някой ден от това.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2012 17:42

Вече споделих, че е хубаво всеки един да изслуша пресконференцията поне по още един път защото всеки почва да интерпретира казаното през неговата призма.
Проектантът каза, че стига да се пълни стадиона и да започнат да не стига настоящия капацитет, то винаги може да се добавят около 2000 места пред секторите А и В.
Преди секунди отново мина по Дарик радио запис от пресконференцията на която бяха поставили, че седящите места са 26000, но за журналистите е 28000 имат в предвид правостоящи.
;)

Обръщението "БЕ" ще се направя, че не съм го прочел
Последна промяна от PFC Litex на 27 дек 2012 17:44, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 дек 2012 17:43

PFC Litex написа:По стечение на обстоятелствата съм учил в строително училище и малко или много имам елементарни познания, невъзможни неща няма, но завършат ли даден строеж, то много трудно се правят реконструкции и допълнения.

Не помня точно, но журналист каза, че за да получат най-високата оценка от УЕФА, капацитетът трябва да е поне 30 000 и архитектът отговори, че ако се налага няма проблем да го увеличат. Каза и как точно ще стане, но не помня.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2012 17:47

Някои колеги се тревожат за Сектор Г, абе момчета, трябва да има приоритизация някаква. Кое е по-важно: останалите сектори в които ние левскарите да се чувстваме комфортно, или да се пръснат няколко милиона за "многобройните" агитки от Варна, Ловеч и Бургас?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”