riak4 написа:Когато напусна той каза, че е щял да подпише нов договор с клуба, ако не бяха успели да спечелят ШЛ.
Именно.
Кой смятате, че ще привлечем януари?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
riak4 написа:Когато напусна той каза, че е щял да подпише нов договор с клуба, ако не бяха успели да спечелят ШЛ.
drago911 написа:riak4 написа:Когато напусна той каза, че е щял да подпише нов договор с клуба, ако не бяха успели да спечелят ШЛ.
Именно.
Кой смятате, че ще привлечем януари?И на какви постове са ни нужни нови попълнения според вас?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

riak4 написа:Според мен ни е нужен само един нападател който да играе на мястото на Торес, когато не му върви играта и да имаме негова алтернатива. Аз много искам Демба Ба, но се съмнявам да го вземем. Няма да се изненадам, ако вземем животното Фалкао. Не се нуждаем чак толкова от ДХ според мен. Там имаме Микел,Рамиреш,Лампард,Оскар,Роуем (който е до края на сезона контузен) и вече Луиз. Един нападател и всички ще е так-так.
becks32milan написа:riak4 написа:Според мен ни е нужен само един нападател който да играе на мястото на Торес, когато не му върви играта и да имаме негова алтернатива. Аз много искам Демба Ба, но се съмнявам да го вземем. Няма да се изненадам, ако вземем животното Фалкао. Не се нуждаем чак толкова от ДХ според мен. Там имаме Микел,Рамиреш,Лампард,Оскар,Роуем (който е до края на сезона контузен) и вече Луиз. Един нападател и всички ще е так-так.
Роуем
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост