Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Мен ме кефи. Бих си го купил. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- t0bl3ro_bg
Кога ще слагаме на фланелката логото на Шевролет ? Като гледам яката и ми напомня на този на Сити. Едва ли ще е този 

Противно на вашето мнение, но тази година смятам, че екипа е по-добър.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- old_traff
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Кога ще слагаме на фланелката логото на Шевролет ?
2014-15
- old_traff
- Контакти:
На мен много ми харесва. Единствено копчетата не ме хефят. И на мен ми харесва тазгодишния ни домакински екип-дори ще я имам с име на играч отзад.
old_traff написа:На мен много ми харесва. Единствено копчетата не ме хефят. И на мен ми харесва тазгодишния ни домакински екип-дори ще я имам с име на играч отзад.
То освен копчетата друга разлика няма

Иначе логото на Шевролет и аз си мислех, че ще го виждаме другия сезон, но уви...
Евра: Ако Сити пак ни застигне, Фърги ще ни изгони всичкитеa
Капитанът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че този път тимът в никакъв случай не трябва да позволява на Манчестър Сити да стопи голямата преднина на върха на класирането.
Миналата година "Червените дяволи" позволиха на градския съперник да стопи разлика от 7 точки и да стане шампион.
Вчера Манчестър Юнайтед победи с 4:3 Нюкасъл, като именно Евра вкара един от головете, с което се изравни с Бранислав Иванович като най-резултатният защитник с 4 гола от началото на сезона.
С това преднината на върха на Юнайтед стана 7 точки. Това накара мнозина да отпишат Сити от борбата за титлата.
"Не забравяйте, че и миналия сезон имахме преднина от 7 точки и загубихме титлата по голова разлика. Ако го допуснем и този сезон, Фъргюсън ще ни уволни всичките", пошегува се Евра, цитиран от Скайспортс.
"Срещу Нюкасъл беше луд мач. За любителите на футбола беше страхотен мач. В края беше страхотно облекчение за нас".
"Никога не съм виждал играчите толкова щастливи в съблекалнята през този сезон. На полувремето Сър Алекс ни каза, че ако спечелим мача имаме голям шанс да се борим за титлата отново".
Капитанът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че този път тимът в никакъв случай не трябва да позволява на Манчестър Сити да стопи голямата преднина на върха на класирането.
Миналата година "Червените дяволи" позволиха на градския съперник да стопи разлика от 7 точки и да стане шампион.
Вчера Манчестър Юнайтед победи с 4:3 Нюкасъл, като именно Евра вкара един от головете, с което се изравни с Бранислав Иванович като най-резултатният защитник с 4 гола от началото на сезона.
С това преднината на върха на Юнайтед стана 7 точки. Това накара мнозина да отпишат Сити от борбата за титлата.
"Не забравяйте, че и миналия сезон имахме преднина от 7 точки и загубихме титлата по голова разлика. Ако го допуснем и този сезон, Фъргюсън ще ни уволни всичките", пошегува се Евра, цитиран от Скайспортс.
"Срещу Нюкасъл беше луд мач. За любителите на футбола беше страхотен мач. В края беше страхотно облекчение за нас".
"Никога не съм виждал играчите толкова щастливи в съблекалнята през този сезон. На полувремето Сър Алекс ни каза, че ако спечелим мача имаме голям шанс да се борим за титлата отново".

vasilnv написа::lol: Евра си е Евра. Друг е въпроса дали се шегува
Абе незнам дали ще ги изгони, но със сигурност ще има счупени носове и избити зъбки

Бебе май щял да ходи под наем в Рио Аве