Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: Коледен турнир по футбол за фенове на Черноморец
Моето мнение съм го казал на когото трябва ... Тук искам само да поздравя всички заети около организацията за положените усилия .
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
И кой отбор спечели в крайна сметка?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
до колкото разбрах победители в турнира са Аматиорите ... момчетата от които ние паднахме 3:0 на 1/8 .... поздравления .. и така по малко ще на е яд , макар че като разбрах кои др отбори продължиха и стигнаха по напред но .. малшанс при жребия и малко слабо съдийство ( при 0:0 игра с ръка чак се чу как изпляска топката в нак.поле ) ама нямаше кои да свирне дузпата.. тогава можеше и др резултат да се получи.. караи др път повече 
- Искам си Акаунта
Аматьорите ФК спечели първия турнир на феновете на Черномроец
Отборът Аматьорите ФК спечели първия турнир по минифутбол, организиран от Обединения клуб на привържениците на Черноморец - "Сините акули". На финала Аматьорите ФК разбиха със 7:2 Акулеско и получиха купата, връчена им от президента на фенклуба арх.Събин Попов.
44 отбора се включиха във фенския турнир, който протече в рамките на два дни в залата на стадион Лазур. Третото място остана за отбора на Синята бригада, водени от вдъхновяващия си капитан и непробиваем защитник Върбан Неделчев.
Всъщност Синята бригада станаха и най-предно класирал се отбор, представляващ официална фракция на фенклуба.
Организаторите останаха шокирани от огромния интерес към състезанието, но въпреки това успяха да се справят на много добро ниво. Включи се и женски отбор, който носеше името Так-так, но дамите се представиха много достойно.
Мачовете минаха коректно без нито един червен картон за всичките 44 срещи от турнира, а накрая лидерът на Сините акули Събин Попов, както и помощниците му Тошко Тодоров и Владо Иванов връчиха наградите на първите три отбора.
"Доволни сме, че толкова много млади хора от града и региона дойдоха да спортуват на нашето събитие в дните преди Коледа. Планираме организирането и на Великденски турнир и се надяваме, че тези които играха в залата ще подкрепят отбора в мачовете му през пролетта, каза Събин Попов.
Това някаква шега ли е ??? Надявам се , че тази информация е поредното упражнение на някой пишман-журналист и НЕ Е официалната позиция на ръководството на фенклуба относно организацията на турнира ... особено след като в разговори с членове на Управителния Съвет на коментирахме съвсем различни изявления в пресата
Браво за турнира!Браво на момчетата,които го организираха!Догодина ще е още по-добре!
Искам си Акаунта написа:Аматьорите ФК спечели първия турнир на феновете на Черномроец
Отборът Аматьорите ФК спечели първия турнир по минифутбол, организиран от Обединения клуб на привържениците на Черноморец - "Сините акули". На финала Аматьорите ФК разбиха със 7:2 Акулеско и получиха купата, връчена им от президента на фенклуба арх.Събин Попов.
44 отбора се включиха във фенския турнир, който протече в рамките на два дни в залата на стадион Лазур. Третото място остана за отбора на Синята бригада, водени от вдъхновяващия си капитан и непробиваем защитник Върбан Неделчев.
Всъщност Синята бригада станаха и най-предно класирал се отбор, представляващ официална фракция на фенклуба.
Организаторите останаха шокирани от огромния интерес към състезанието, но въпреки това успяха да се справят на много добро ниво. Включи се и женски отбор, който носеше името Так-так, но дамите се представиха много достойно.
Мачовете минаха коректно без нито един червен картон за всичките 44 срещи от турнира, а накрая лидерът на Сините акули Събин Попов, както и помощниците му Тошко Тодоров и Владо Иванов връчиха наградите на първите три отбора.
"Доволни сме, че толкова много млади хора от града и региона дойдоха да спортуват на нашето събитие в дните преди Коледа. Планираме организирането и на Великденски турнир и се надяваме, че тези които играха в залата ще подкрепят отбора в мачовете му през пролетта, каза Събин Попов.
Това някаква шега ли е ??? Надявам се , че тази информация е поредното упражнение на някой пишман-журналист и НЕ Е официалната позиция на ръководството на фенклуба относно организацията на турнира ... особено след като в разговори с членове на Управителния Съвет на коментирахме съвсем различни изявления в пресата
Аз съм пишман-журналистът, който е написал информацията...завършил съм журналистика в СУ през 1999, а работя още от 1993
имал съм курсове по спортна журналистика във филиала на Шефилд Уни в Солун, при Фернандо Сантош съм имал лекции
това относно образованието ми
а ти като какъв се изказваш и какво искаш да ми кажеш, обади ми се по телефона
М/у другото, нали щеше да напускаш след събранието през ноември, какво стана с тази ти идея? що се отказа?
всъщност, за последен път ти обръщам внимание. Ти не го заслужаваш..
ти с какво помогна за турнира - що не изкара 400 лева да платим залата, охрана и още 3 съдии?? въпросът ми е съвсем сериозен...иначе обсъждал бил с хора от УС
Искам си Акаунта, аз съм пишман-журналиста...а ти пишман какво си??? за какво се смяташ
- калпазанчо
- Контакти:
Добър ден, включвам се с огромно закъснение по темата. Трябва да направя няколко уточнения:
1. Огромна грешка, че не спряхме записванията по-рано. Всякаква бройка отбори над 32 е прекалена, дори за организатори на профи турнири...А ние изскочихме с 44 броя!
2. Огромна грешка, че се предоверихме за залата и за наличието на 4 нормални врати. Оттам тръгнаха всички проблеми с организацията и нормалното провеждане на мачовете на 2 терена, както беше по план.
3. След края на турнира трябваше да излезем с някаква информация относно турнира. Тук е нашата поредна грешка, която виждам води до безсмислени спорове и дразги. Говорихме си с Миро (Искам си акаунта), че трябва да официално да се извиним на хората за проблемите с организацията. Виждам, че Наско е излязъл със статия в по-различен стил. Нито Наско е пишман журналист, нито Миро е пишман нещо си. Просто след края на турнира всички бяхме мнооооооого изморени и искахме само да се приберем вкъщи...
Моя извод за турнира е следния: Въпреки многото грешки от организационно естество успяхме да измъкнем хората от домовете им и да дойдат да изпитат емоции с нас. 44 отбора, над 300 състезатели по списък, над 200 души публика, мажоретки, 250 бири, 20 чувала Зайо Байо, над 800 минерални води, музика. Можеше и много по-добре, но можеше и по-зле. Все пак лично се извинихме на повечето отбори за огромното закъснение и голямото чакане. Дори втория ден имаше доста хора, непшознати за мен които дойдоха и питаха кога ще е следващия турнир. Имаше и няколко души от отборите, които си оставиха телефоните и поискаха да помагат лично с организацията на следващия турнир.
п.п. Атракцията на турнира - националнките отпаднаха рано-рано на първия си мач след челен сблъсък с отбора Дърти кокал воден от тъмния джедай Миро.
п.п. Моя отбор, за който така и не играх - Само Пичове отпадна също на първия си двубой.
п.п.Отбора на ФК Аматжорите помете всичко живо по пътя си и заслужено стана шампион! Победиха и отбора на Тиранта, както и на спонсорите от Красиви тела - които ги превъзхождаха по тленна маса около 2-3 пъти!
1. Огромна грешка, че не спряхме записванията по-рано. Всякаква бройка отбори над 32 е прекалена, дори за организатори на профи турнири...А ние изскочихме с 44 броя!
2. Огромна грешка, че се предоверихме за залата и за наличието на 4 нормални врати. Оттам тръгнаха всички проблеми с организацията и нормалното провеждане на мачовете на 2 терена, както беше по план.
3. След края на турнира трябваше да излезем с някаква информация относно турнира. Тук е нашата поредна грешка, която виждам води до безсмислени спорове и дразги. Говорихме си с Миро (Искам си акаунта), че трябва да официално да се извиним на хората за проблемите с организацията. Виждам, че Наско е излязъл със статия в по-различен стил. Нито Наско е пишман журналист, нито Миро е пишман нещо си. Просто след края на турнира всички бяхме мнооооооого изморени и искахме само да се приберем вкъщи...
Моя извод за турнира е следния: Въпреки многото грешки от организационно естество успяхме да измъкнем хората от домовете им и да дойдат да изпитат емоции с нас. 44 отбора, над 300 състезатели по списък, над 200 души публика, мажоретки, 250 бири, 20 чувала Зайо Байо, над 800 минерални води, музика. Можеше и много по-добре, но можеше и по-зле. Все пак лично се извинихме на повечето отбори за огромното закъснение и голямото чакане. Дори втория ден имаше доста хора, непшознати за мен които дойдоха и питаха кога ще е следващия турнир. Имаше и няколко души от отборите, които си оставиха телефоните и поискаха да помагат лично с организацията на следващия турнир.
п.п. Атракцията на турнира - националнките отпаднаха рано-рано на първия си мач след челен сблъсък с отбора Дърти кокал воден от тъмния джедай Миро.
п.п. Моя отбор, за който така и не играх - Само Пичове отпадна също на първия си двубой.
п.п.Отбора на ФК Аматжорите помете всичко живо по пътя си и заслужено стана шампион! Победиха и отбора на Тиранта, както и на спонсорите от Красиви тела - които ги превъзхождаха по тленна маса около 2-3 пъти!
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
И да не пропусна "Операция Мега структури"
достойна за излъчване по Нешънъл Джиографик, на втората и част присъстваха и дейно помогнаха колегите Миро Искам си акаунта, Вальо BRF, Нейчо ntodorov, Ники Kdimitrov, Тошко Bourgas, vladu Адаша, неговия авер, колегата Калоян, управителя на залата и да не пропусна още някой.........Ааааааа, да Върбан! 2 дни въртене, сукане, вкарахме ги тия врати, ейййййй.
п.п. Днес трябва да ги разглобяваме и да ги връщаме
п.п. Днес трябва да ги разглобяваме и да ги връщаме
- калпазанчо
- Контакти:
Благодаря на всички че се включиха в турнира, надяваме се следващия турнир да е по-добър и по-забавен.
- Искам си Акаунта
nasko75 написа:Искам си Акаунта написа:Аматьорите ФК спечели първия турнир на феновете на Черномроец
Аз съм пишман-журналистът, който е написал информацията...завършил съм журналистика в СУ през 1999, а работя още от 1993
имал съм курсове по спортна журналистика във филиала на Шефилд Уни в Солун, при Фернандо Сантош съм имал лекции
това относно образованието ми
а ти като какъв се изказваш и какво искаш да ми кажеш, обади ми се по телефона
М/у другото, нали щеше да напускаш след събранието през ноември, какво стана с тази ти идея? що се отказа?
всъщност, за последен път ти обръщам внимание. Ти не го заслужаваш..
ти с какво помогна за турнира - що не изкара 400 лева да платим залата, охрана и още 3 съдии?? въпросът ми е съвсем сериозен...иначе обсъждал бил с хора от УС
Искам си Акаунта, аз съм пишман-журналиста...а ти пишман какво си??? за какво се смяташ
1. Най-малкото се изказвам като участник в турнира ... повече от достатъчно е . А това което искам да кажа е , че написаното в статията и фактическата обстановка сериозно се разминават . Аз бях там и двата дни , но теб не те видях ... Значи излиза , че или си публикувал непроверена ( и невярна ) информация , или умишлено си изопачил фактите . Изводите можеш да си ги направиш сам .
2. Между другото - АЗ СЪМ НАПУСНАЛ . Защото такова е моето желание . Ако въпреки всичко се налага да уведомя за това в писмен вид , няма проблем . Само че ще ми е нужна малко информация - КАК трябва да е оформено уведомлението , до КОГО да бъде адресирано , КЪДЕ да го занеса и към КОГО да се обърна ? Все неща които предполагам са регламентирани още на първото заседание на Управителния съвет ...
3. Признавам си , с нищо не съм допринесъл ... но от чисто любопитство - къде беше публикувано че се събират средства за провеждане на турнира ? По една случайност , можех да съдействам за осигуряване на охраната . Макар , че не видях такава ( ама ти явно не знаеш ...защото те нямаше в залата ) .
НО след като питаш - още на 18-ти предложих да помогна там където бих бил полезен . В спортно-техническата част . След като никой не ме потърси , значи е било преценено че моята помощ не е била необходима .
И да - обсъждахме декларация от името на Организаторите с която да се поднесат извинения за неуредиците и пропуските които са се получили по вина на Организаторите . Защото такива имаше ... и то съществени . Ти няма как да знаеш ( защото те нямаше ) , но имаше отбори , които не бяха от Бургас . Имаше и хора които през двата дни , трябваше да са на работа , но са си пуснали неплатен отпуск за да участват . Как мислиш са се почуствали тези хора , когато пристигайки в събота са разбрали , че няма да играят този ден и реално деня им е бил загубен ? И как са се почуствали те прочитайки , че организацията на турнира е била едва ли не перфектна ? От чисто човешка гледна точка , тези хора заслужават поне едно - ИЗВИНЯВАЙТЕ ...
Не искам да бъда разбиран погрешно - не омаловажавам усилията на всички момчета , положени около организацията на турнира . Защото се познавам с тях и знам какво са свършили . За съжаление , тази част от организацията винаги остава скрита . А всички пропуски се получиха във видимата част - спортно-техническата .
Накрая - аз съм "пишман" в толкова много неща , че каквото и да си харесаш все ще е вярно