Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед
САФ трябва да почне да ги глобява вече. Не може всеки мач по 2/3 гола да се допускат. След месец и 10тина дни имаме мач с Реал и ако нещо не се промени ще ни тупат много здраво. Трябва да се оставят една двоика централни за няколко мача подред иначе не виждам как ще станат нещата.
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
smoothc написа:Без име написа:Без име написа:За жалост очаквам поредния обрат. Дано не позная и да ги бием лесно.
Без да се хваля, ама ги разбирам нещата.![]()
Честита победа!
Честита и на теб
Аз не разбирам от футбол...
http://www.whoscored.com/Matches/615108 ... tle-United

Трябва да се оставят една двоика централни за няколко мача подред иначе не виждам как ще станат нещата.
Абсолютно си прав! Видич-Евънс,мисля че би бил добър вариант.
Аз не разбирам от футбол...
Напълно неадекватни оценки,откъде изобщо ги намирате такива глупости...
Та Мерво направи изключителен мач,абсолютен кандидат за играч на мача,а само 7,3

- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
smoothc написа:Аз не разбирам от футбол...
Напълно неадекватни оценки,откъде изобщо ги намирате такива глупости...
Та Мерво направи изключителен мач,абсолютен кандидат за играч на мача,а само 7,3
Не бе симпатяга ти си най-умния и най-големия специалист,всичко ти е ясно,и всички други сме невежи и неадекватни.Както кажеш така е.Няма да спорим за глупости...само ще потретя...не си пич,а лалджия и то без достойнство

Aко Джонката Евънс играе на Бернабеу.....тежко ви пичове 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Не бе симпатяга ти си най-умния и най-големия специалист,всичко ти е ясно,и всички други сме невежи и неадекватни.
Ти го каза

Аз просто изказвам своята позиция.
- MapTo_D
- Контакти:
smoothc написа:Не бе симпатяга ти си най-умния и най-големия специалист,всичко ти е ясно,и всички други сме невежи и неадекватни.
Ти го каза![]()
Аз просто изказвам своята позиция.
Хахаха последно може ли да изразяваме собствено мнение или не ?

- t0bl3ro_bg
kingofpop написа:Aко Джонката Евънс играе на Бернабеу.....тежко ви пичове
Те ще го наемат да играе за тях ;д То даже няма смисъл да го наемат, той сам ще свърши работата

Видич и Рио ще играят централни ако не стане нещо "фал" с един от двамата. Скоулс и Гигс също ще вземат участие в поне един от мачовете

Честита драматична и сладка победа! По едно време не вярвам че ще го вземем,някак си имах лошо предчувствие.Като видях резултата на мача на Сити ми стана още по-сладко.
Те Реал защото са цъфнали и вързали в защита.А ти ако си мислиш че ще играе...Видич и Рио къде ги забравяш?
А и все пак ако бележим толкова много на елиминация в ШЛ,головете на чужд терен могат да си кажат думата.
kingofpop написа:Aко Джонката Евънс играе на Бернабеу.....тежко ви пичове
Те Реал защото са цъфнали и вързали в защита.А ти ако си мислиш че ще играе...Видич и Рио къде ги забравяш?

А и все пак ако бележим толкова много на елиминация в ШЛ,головете на чужд терен могат да си кажат думата.
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]