Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Мнениеот MapTo_D » 26 дек 2012 19:35

smoothc написа:
С тая игра от първото полувреме, при която нямахме удар във вратата освен гола, който беше след някакво меле - ами честно не виждах как ще стане обрата. Е стана по някакъв начин, голяма мъка, но така е по-сладко и по-кисело за тия мразещи Юнайтед. И да, фен съм от около...да речем 15-16 години

Значи не познаваш изобщо Юнайтед :oops:
Ако беше казал 5-6,пак нямаше да ти повярвам ;)

А колко ми дреме за това на какво вярваш и какво не знаеш ли? Папагал, не дрънкай като не знаеш, хайде всеки да си има мнение, а ?

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 дек 2012 19:35

Братле.. Споделил съм си мнението, ако искаш го приеми. Нямам намерението да търся ФУЛЛ МАТЧ и да качвам избрани моменти. Поне 5 грешки ще ти покажа, но не ми се занимава изобщо

Да се стяга пък другото не ме интересува. Номер 6-ти и той.

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 26 дек 2012 19:37

MapTo_D написа:Имаме 8мата най-слаба защита в лигата като 'делим' позицията с Норич, трябва да се затягат редиците, че всеки мач по 3-4 гола не знам дали ще могат да вкарват. :lol:

Ако продължаваме да бележим толкова,и ако поддържаме такава преднина защитата чак толкова не ме топли.Разбира се, бях готов да счупя телевизора и при 3-те гола на Нюкасъл защото бяха супер елементарни.
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 19:38

Ясно с невежи не ми се спори.Гледай пак мача и ако си пич ела и пак кажи в форума,че Карик нищо не играл;)

Явно някой друг,трябва да гледа мача отново....
Карик беше най-слабият на терена и то в пореден двубой-доста грешки в центъра и неадекватни пасове към нападателите!
А това,че направил асистенция...изобщо не променя факта,че игра доста под нивото си ;)

Потребителски аватар
efc27
Контакти:

Мнениеот efc27 » 26 дек 2012 19:38

tevez написа:
we are the champions написа:Честита победа :).

Мерси

Честита победа tevez, както и на всички други фенове на Юнайтед ;)
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
baumax
Контакти:

Мнениеот baumax » 26 дек 2012 19:40

smoothc написа:
Ясно с невежи не ми се спори.Гледай пак мача и ако си пич ела и пак кажи в форума,че Карик нищо не играл;)

Карик беше най-слабият на терена и то в пореден двубой-доста грешки в центъра и неадекватни пасове към нападателите!
А това,че направил асистенция...изобщо не променя факта,че игра доста под нивото си ;)

Карик беше трагичен особено през първата част,всичко опасно пред нашата врата идваше заради негови грешки.Втората част направи няколко изумителни паса,а и доста започна да ги бие в средата.Силна втора част на почти всички играчи.А и вече ни стана навик да вдигаме оборотите през втората част.
Последна промяна от baumax на 26 дек 2012 19:40, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/9b040eb97ecef774c8826ca4d1a06400/tumblr_mhm1n2dspw1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://thepeoplesperson.com/wp-content/uploads/2013/01/robin-van-persie-manchester-united-liverpool-goal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 26 дек 2012 19:40

efc27 написа:
tevez написа:
we are the champions написа:Честита победа :).

Мерси

Честита победа tevez, както и на всички други фенове на Юнайтед ;)

Подобно братле :)

Сакаш ли Фелайни да дойде при нас, да ни направи с Перси Шампиони ;д :mrgreen:

Дано Евертън да стоят все по-близо до топ 4, за да има малко напрежение и интрига. Не са лош отбор.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 26 дек 2012 19:40

Bianco написа:
MapTo_D написа:Имаме 8мата най-слаба защита в лигата като 'делим' позицията с Норич, трябва да се затягат редиците, че всеки мач по 3-4 гола не знам дали ще могат да вкарват. :lol:

Ако продължаваме да бележим толкова,и ако поддържаме такава преднина защитата чак толкова не ме топли.Разбира се, бях готов да счупя телевизора и при 3-те гола на Нюкасъл защото бяха супер елементарни.

Ами то хубаво, но идват /макар и след 2 месеца/ мачове с Реал, не че те милите са цъфнали и вързали, но в елиминационен мач ако ти вкарат толкова голове хич няма да е добре. Днес освен трите голя свраките удариха и 2 греди, така че доста късмет изкарахме. :oops:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 26 дек 2012 19:42

smoothc написа:

е да, ама асистенцията си е асистенция :lol:
Както написа baumax Карик направи лошо първо и добро второ полувреме ;)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 19:42

Папагал, не дрънкай като не знаеш, хайде всеки да си има мнение, а ?

Имай си мнение бе пич,някой да ти забранява да го изказваш :lol:
Но поне мисли малко,преди да го изкажеш,защото ставаш леко смешен :roll:

Върни се в “Манчестър Ю”