kingofpop написа:Bianco написа:kingofpop написа:Гоол
Пич,ти не беше ли този който сложи 10лв на Юнайтед в този мач?![]()
Да, същия, но очаквам обрата![]()
И аз,и аз.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kingofpop написа:Bianco написа:kingofpop написа:Гоол
Пич,ти не беше ли този който сложи 10лв на Юнайтед в този мач?![]()
Да, същия, но очаквам обрата![]()
tevez написа:Вратарски гол...
Де Хея има уникалното качество да избива ударите в краката на противниковите нападатели, срещу Суонзи беше същото, точно на крака му я слага. За 2 мача има 2 асистенции.
vasilnv написа:tevez написа:Вратарски гол...
Де Хея има уникалното качество да избива ударите в краката на противниковите нападатели, срещу Суонзи беше същото, точно на крака му я слага. За 2 мача има 2 асистенции.
Според мен Де Хея няма никаква вина. Грешката бе на Карик който изгуби топката и на Фърдинанд, който освен, че покри засадата не успя да надбяга Пърч и да се пребори за топката
tevez написа:vasilnv написа:tevez написа:Вратарски гол...
Според мен Де Хея няма никаква вина. Грешката бе на Карик който изгуби топката и на Фърдинанд, който освен, че покри засадата не успя да надбяга Пърч и да се пребори за топката
Това за Карик е така, няма спор, но и този удар беше от дистанция и можеше много по-добре да реагира. Той никога не ги избива в корнер или да ги хваща, винаги ги подава в краката на нападателите на противниковия отбор.
rakiQ написа:ДЖОНИ ГОЛМАЙСТОРА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта