Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл Юнайтед

Мнениеот rakiQ » 26 дек 2012 16:23

tevez написа:Еее, да, прав си за почивките, но едновременно на тереса на Скоулс и Гигс + вече бавния Рио... това някак си ме притеснява...
Единственото хубаво е, че Йънг го няма и няма да ми трови нервите. Еквадорецът от Хондурас :lol: :lol: ще го изтърпя и този мач, дано да покаже нещо ново и смислено.

Повече щях да съм притеснен ако Фърги ги беше пуснал двамата в средата,но Гигси ще е по крилото на мястото на Йънг, А Скоулси ще е в средата. :)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 дек 2012 16:23

Оффф.. Точно това, което не исках е факт.. Гигс и Скоулс титуляри :@ Не че имам нещо против тях, но за мен е по-добре да влизат от пейката. Не съм доволен от състава..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 26 дек 2012 16:24

Добре че свраките са без Тиоте Кабай и Бен Арфа.

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 26 дек 2012 16:25

Абе хора разбере че ГИГС не се представи добре когато игра в центъра,без значение дали ще го прави с Скоулс,Карик и Клев.Просто не му е там мястото,днес напук на всички очаквам много силен мач от него.

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 дек 2012 16:29

Нани липсва на отбора.. В момента той е в пъти по-добър и от Валенсия(в тази си форма и единствения си финт) и от Йънг. Не знам дали е контузен или нещо друго, но.. Гигс ще го видим на фланга какво ще сътвори. Просто не е това, което беше вече не му имам толкова доверие, колкото примерно през 2007-2009, когато трябваше да се откаже на върха. Скоулс ще видим какво ще направи. Клев и Карик бяха свикнали двамата в средата и затова мисля, че Скоулс точно срещу Нюкасъл е грешка да е титуляр. Чича + РВП.. Хмм.. Според мене РВП ще играе по-назад и ще го извежда или не знам.. Искам на Брейди да му свърши периода под наем, че да видим какво ще направи на мястото на Йънг.. Дано Скоулс и Гигс ме изненадат и да направят силен мач, но се съмнявам. Да видим. Дано ги бием. Успех.
Последна промяна от Rofles на 26 дек 2012 16:30, променено общо 1 път.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 дек 2012 16:30

Вкараме ли ранен гол (до 10-15) минута, свраките може да отидат на разлика и да хвърчи перушина. Да се надяваме, че така ще стане.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 26 дек 2012 16:30

tevez написа:Вкараме ли ранен гол (до 10-15) минута, свраките може да отидат на разлика и да хвърчи перушина. Да се надяваме, че така ще стане.

:twisted: +1
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 26 дек 2012 16:36

Оу леле този състав нещо не ми вдъхва доверие. Дано да греша и да бием.

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 26 дек 2012 16:43

Клуба е излязла с информация че Рууни е с контузил вчера.Не вярвам че има фен на Юнайтед който да повярва ана това. :)
Състава е очакван с оглед мачовете които се събират в този цикъл,очаквам силна игра на Ернандес,Гигс а и е време Тонито Валенсия да се разиграе.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 дек 2012 16:53

Съставът,който е избрал сър Алекс е доста "странен",но предвид факта че този период е доста натоварен,считам че изборът му е правилен.
Вероятно също така,това ще бъде и един от последните мачове,в които Гигс и Скоулс започват заедно като титуляри,така че нека по-добре се насладим на момента,отколкото да хулим изборът на сър Алекс,а още повече техните качества,предвид огромният им принос за успехите на Манчестър Юнайтед ;)
Ако има нещо,което лично за мен е наистина необяснимо,а и леко притеснително-това е липсата на нападател на резервната скамейка :oops:
Ако не друго,то поне можеше Македа или Енрикес да бъдат резерви,но.....
Както обича да казва сър Алекс,съставът днес е сплав от опит и младост,което е добра предпоставка за евентуален успех!
Фактът,че мачът е на Олд Трафорд също е страхотно предимство за нас,а да не забравяме и че Нюкасъл нямат победа във Висшата лига там,така че факторите за победа са изцяло в наша полза ;) Това ест не означава,че мачът ще е лесен,напротив...но усещам,че Ван Перси ще направи хеттрик :P
GGMU!

Върни се в “Манчестър Ю”