"Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: "Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Мнениеот rhaegar » 24 дек 2012 23:50

JackPackage написа:
rhaegar написа::lol: :lol: Само Ева няма да пускам, че да не я счупите. После ще трябва докторката на Милан да я лекува :lol:

Това си струва да се види..... :twisted: :twisted:

Мдааа :twisted:

THE RED SNAKE написа:
Ти вече си го бил, бре Регър, не виждам начин по който Уигън шъ вземат точка или три от карамелите :roll: ! Па ако вземе, че последния мач се окаже важен, вече отся съм ти избрал мачо и както и да играеш няма да завършим хикс, взимам си победата като пич с москвич :lol: :lol: :lol: !

Абе тва Уиги-Уиги са проклет отбор, ама се надявам тоя път да не създават проблеми и да си паднат кат пичове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ZHEL
Контакти:

Мнениеот ZHEL » 25 дек 2012 02:00

JackPackage написа:Еми виж кви са горе - Барса, Реал, Тотнъм!, Интер!,Юнайтед, Хановер до преди 2-3 кръга и бг звездите :lol:

Плюс един от Ливърпул забрави да добавиш, колега :twisted: !

Между другото и мен ме е яд, че Лориен ме прецакаха, до последно мислех да ти играя Тулуза - Сошо - резултат 2-0 и опция 2 гола, но не знам какво ми стана и избрах другия мач, той пък така взе, че приключи, тъй че може и да си доволен и на едната точка :lol: :lol: :lol: !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 дек 2012 12:56

Ливърпул!..... :!: :lol: :lol:

Сардукар, Регър....вижте в кво се забъркваме - трябва да има голямо пречистване следващия сезон :mrgreen: :mrgreen:

ПП: Весела Коледа на всички пичове тук и във целия форум като цяло! Да сме живи и здрави и следващата година да ни донесе много късмет, радости и успехи! ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 дек 2012 13:13

JackPackage написа:Ливърпул!..... :!: :lol: :lol:

Сардукар, Регър....вижте в кво се забъркваме - трябва да има голямо пречистване следващия сезон :mrgreen: :mrgreen:

ПП: Весела Коледа на всички пичове тук и във целия форум като цяло! Да сме живи и здрави и следващата година да ни донесе много късмет, радости и успехи! ;)

Баси, че то няма да стигнат местата в изпадащите другия сезон.........барселонци, манчестърци, ювентинци, че и ливърпулец :roll: Дай да видим някаква нова директива :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 дек 2012 13:29

ей ;) без ювентинците :mrgreen: Ливърпул като клуб е най-големия дразнител за мен. Но от тукашните фенове... най-много трябва да бъдат бити каталунците ;) Като гледам в момента не се справяте с това :| :lol: Дерзайте ;) Добрите "лоши" идваме :mrgreen: Ще има синя окупация :twisted: (аз може и дъното да окупирам, ама и там ще ги бия хаха)

ПП Честито Рождество Христово! Нека сме по-здрави, по-търпеливи и по-забавни през идната година ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Desertfox

Мнениеот Desertfox » 25 дек 2012 15:33

Дали ще е възможно да се включа от следващия сезон?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 дек 2012 15:38

Много почитатели на телевизионният футбол сте се сбрали тука бе :) Като баби обсъждащи "Дръзост и красота" сте! :mrgreen:
П.С. Весела Коледа! ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 25 дек 2012 15:41

Desertfox написа:Дали ще е възможно да се включа от следващия сезон?

Абре ти, де се загуби, уе пустинна лисицо :roll: :lol: :lol: ! Направи сечено на FC BLUE CHAMPIONS в приятелския турнир и изчезна вдън земя, та се чудих как да усмирявам техния президент, че и пари трябваше да му връщам :lol: :lol: :lol: ! За лиценз от новия сезон се обръщай към него :lol: !

Весела Коледа и от мен и всичко най :)
Последна промяна от THE RED SNAKE на 25 дек 2012 15:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 дек 2012 15:50

THE RED SNAKE написа:

Абре ти, де се загуби, уе пустинна лисицо : ! Направи сечено на FC BUE CHAMPIONS в приятелския турнир и изчезна вдън земя, та се чудих как да усмирявам техния президент, че и пари трябваше да му връщам :lol: :lol: :lol: ! За лиценз от новия сезон се обръщай към него :lol: !

Ти си като подвижна енциклопедия бре змия :) Не, че имам някакви спомени, но ме изумяваш как помниш и знаеш такива статистики и подробности :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 25 дек 2012 15:59

BLUE CHAMPIONS написа:
THE RED SNAKE написа:

Абре ти, де се загуби, уе пустинна лисицо : ! Направи сечено на FC BLUE CHAMPIONS в приятелския турнир и изчезна вдън земя, та се чудих как да усмирявам техния президент, че и пари трябваше да му връщам! За лиценз от новия сезон се обръщай към него :lol: !

Ти си като подвижна енциклопедия бре змия :) Не, че имам някакви спомени, но ме изумяваш как помниш и знаеш такива статистики и подробности :mrgreen: :mrgreen:

Абре и аз продължавам да си мисля, че това беше и е сателитно тимче, бре Чемпиънс, дет развали директивата тогава, па уж сичко беше по план :lol: :lol: :lol: ! Па и на букито прецака оборота, калпазанина му с калпазанин и се скри и си мисли, че всичко е забравено, но архивите на букито, въпреки че обират праха, не са изгубени :mrgreen: :lol: !

Върни се в “Игри и забавления”