turbogena написа:Гостуванията в Бургас ,Пловдив и Варна не ме притесняват. Мачовете с Литекс ще са много по-тежки
Тази година ще имате притеснения от всички отбори тази година

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
turbogena написа:Гостуванията в Бургас ,Пловдив и Варна не ме притесняват. Мачовете с Литекс ще са много по-тежки
Ivo-Chernomoretz написа:turbogena написа:Гостуванията в Бургас ,Пловдив и Варна не ме притесняват. Мачовете с Литекс ще са много по-тежки
"Сините" ще се срещнат с Локомотив Москва в контрола
Левски ще играе контрола с Локомотив Москва. Официалният сайт на руския клуб обяви програмата на отбора за подготовка. Според нея тимът ще се изправи срещу „сините" на 6 февруари в кипърския курорт Агия Напа.
В началото на февруари треньорът Славен Билич е планирал подготвителен лагер в Кипър, като отборът ще тренира в Лимасол. Три дни преди това отборът от руската Премиер лига среща чешкият Виктория (Пилзен), а на 9 февруари московчани имат контрола със Слован (Либерец).
Както е известно в Левски обявиха, че тимът ще проведе два подотвителни лагера в Кипър.
Ivo-Chernomoretz написа:turbogena написа:Гостуванията в Бургас ,Пловдив и Варна не ме притесняват. Мачовете с Литекс ще са много по-тежки
ralka_levskarka написа:Ivo-Chernomoretz написа:turbogena написа:Гостуванията в Бургас ,Пловдив и Варна не ме притесняват. Мачовете с Литекс ще са много по-тежки
Най вече с Гонзо, опа с Черно Море де
ralka_levskarka написа:Преди няколко седмици Гонзо обясняваше как Левски си връщал формата, как се радвал, че се борят за титлата и дано я спечелят, едва ли ще ни спре![]()
Майтапя се разбира се, предпочитам, ако ще печелим то да е с игра, а не да е по този начин, т.е. ЧМ да ни дадат победата. Не един път казах - при тези гостувания, които предстоят Левски ще покаже до колко трябва да е шампион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта