john barnes написа:40 млн.паунда май са му дали на роджърс.н'гоо отива под наем във бирмингам,пачеко и робинсън под наем във блекпул,а томас инс е поискал да бъде твърд титуляр във всеки мач.слухове за бътланд и уолкът,както и че сме вдигнали на 7млн. офертата за инс(което си е цифра) за недоказан играч като него.стъридж е минал успешно медицинските и може да се счита за наш играч,като ще дебютира срещу съндърланд на 2 януари!
Колко пари са му дали на Роджърс ще разберем на 31-ви януари най-рано

Това за Н'Гоо го видях само във форума и не мога да кажа, но може да му е само от полза. Има го и варианта е да е част от някаква договорка за Бътланд, но това току що сам си го измислих и ми мина през ума.
Говори се, че Блекпул искат играч под наем във сделката за Инс, което не е проблем по принцип тъй като се говореше, че Роджърс може да се поогледа за ляв бек през януари и планирал да пусне робинсън под наем. Друг е въпросът, че Блекпул се разделят с нападател и едва ли искат под наем точно ляв бек, затова ми се струва, че Пачеко е по-вероятния вариант за наем там. Като не изключвам възможността и двамата да отидат, но може би само единия като част от сделката за Инс.
За Бътланд и Уолкот всеки ден излизат нови неща и всеки ден те са коренно различни от това което се е писало предния ден. Докато не се появи достоверна информация (Барет(Таймс), Пиърс(Ехо) или Смит(BBC)) всичко си е само спекулации.
Това за Инс не го вярвам, тъй като не мисля, че е толкова гламав и да рискува трансфера си с такива изисквания. При положение, че иска да играе в топ отбор, трябва да е наясно, че няма кой да му гарантира титулярно място. Колкото до трансферната сума - досега се говореше за 6 милиона, което при положение, че Ливърпул има право на 35% отстъпка от сумата, би я намалило до 4 милиона...така че дори да е увеличена до 7, това не е такъв проблем. Ако все пак е увеличена офертата, това е по-скоро защото Инс има право, по договор, на 10% от трансферната сума, което при официална цена 6 милиона ще рече 600 000 и предвид, че ние ще платим реално 4 милиона, то с тези 10% за Блекпул остават под 3,5 милиона. Това ме навежда на мисълта, че те се дърпат за някой милион още, за да могат да приберат около 4 милиона за Инс.
Стъридж си го броим наш вече, а кога ще дебютира вече, не може да знаем.

[offtopic]
Steven Gerrard is set to be offered a new deal (Guardian)
[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.