sandi74 написа:Очаквано,закономерно и напълно заслужено Юнайтед загуби точки срещу бойкия отбор на Суонзи.
Охоо ураганът Санди пак удари

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sandi74 написа:Очаквано,закономерно и напълно заслужено Юнайтед загуби точки срещу бойкия отбор на Суонзи.
vasilnv написа::x Много ме е яд. Сла Рууни, УНИКАЛНО слаб Йънг!
Суонзи не заслужават да играят във ВЛ, такова надменно поведение си мислех, че се вижда само в България![]()
С цялото си сърце пожелавам на Суонзи да изпаднат в края на сезона по възможно най-гадния начин!!!
vasilnv написа::x Много ме е яд. Сла Рууни, УНИКАЛНО слаб Йънг!
Суонзи не заслужават да играят във ВЛ, такова надменно поведение си мислех, че се вижда само в България![]()
С цялото си сърце пожелавам на Суонзи да изпаднат в края на сезона по възможно най-гадния начин!!!
SUPERSTAR написа:някой май са се настроили към празниците твърде рано![]()
можехме да ги разгромим ако бяхме вкарали едно от всичките ни чисти положения,които в друг мач 90% от тях бяха голове.
rmfan5 написа:vasilnv написа::x Много ме е яд. Сла Рууни, УНИКАЛНО слаб Йънг!
![]()
![]()
MQplaya написа:rmfan5 написа:vasilnv написа::x Много ме е яд. Сла Рууни, УНИКАЛНО слаб Йънг!
![]()
![]()
Ти пък какво се радваш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта