Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот mitko9311 » 23 дек 2012 16:06

матодор според мен е излишно да спориш другите са прави повечето са добри колкото Стъридж дори има и по-слаби имам и 1-2 фаворита при тях, но както и да е според мен трансфера на Стъридж е доста добър като се замислиш няма смисъл да се адаптира играл е достатъчно в Англия........Иначе моя фаворит за нападател е Пато обаче нямаме интерес към него ще струва около 10-15 милиона паунда и 100 % напуска Милан както и Робинъо, но вторият не бих искал да дойде :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 дек 2012 16:07

Details of Daniel Sturridge's transfer from Chelsea FC to Liverpool
FC:
Transfer Fee: 12m
Weekly Wages: 60k a weeк
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 23 дек 2012 16:13

mitko9311 написа:матодор според мен е излишно да спориш другите са прави повечето са добри колкото Стъридж дори има и по-слаби имам и 1-2 фаворита при тях, но както и да е според мен трансфера на Стъридж е доста добър като се замислиш няма смисъл да се адаптира играл е достатъчно в Англия........Иначе моя фаворит за нападател е Пато обаче нямаме интерес към него ще струва около 10-15 милиона паунда и 100 % напуска Милан както и Робинъо, но вторият не бих искал да дойде :)
Надявам се че Стъридж ще вкарва доста голово но да се стане като с Каръл и след 3 месеца да се чудим как да го махнем и по друга причина не искам Стъридж все пак той е резерва в Челси.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 23 дек 2012 16:16

styopa написа:
matador написа:
PeterForsberg написа:Matador,препоръчвам ти да правиш разлика между реалния футбол и ФМ...

Ти ако не знам тия футболисти не означава че не са добре всички тези футболисти за класа над Стъридж

Ами хайде нали всеки с мнението си,но и на мен ми изглежда тоя списък малко ала ботове в ФМ.
За мен повечето реално със сигурност не са класа над Стъридж.Да кажем да са около неговото ниво.

Не са от ФМ всички сам ги гледал и знам как играят.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 23 дек 2012 16:17

matador написа:
mitko9311 написа:матодор според мен е излишно да спориш другите са прави повечето са добри колкото Стъридж дори има и по-слаби имам и 1-2 фаворита при тях, но както и да е според мен трансфера на Стъридж е доста добър като се замислиш няма смисъл да се адаптира играл е достатъчно в Англия........Иначе моя фаворит за нападател е Пато обаче нямаме интерес към него ще струва около 10-15 милиона паунда и 100 % напуска Милан както и Робинъо, но вторият не бих искал да дойде :)
Надявам се че Стъридж ще вкарва доста голово но да се стане като с Каръл и след 3 месеца да се чудим как да го махнем и по друга причина не искам Стъридж все пак той е резерва в Челси.

Резерва в Челси не означава да си слаб виж техния състав какъв(Мата,Азар,Оскар,Лампард,Рамирес,Моузес,Оби Микел,Марин,Ромеу,Стърдидж,Торес дори и Бъртранд е играл като халф конкуренцията е огромна при тях..Дори се говори, че януари ще взимат Фелайни,Моутинъо и Фалкао представи си да вземат 1-2 от тях ......)иначе имаше период в края на миналият сезон в който ги мъкнеше на гърба......
И неможеш да сравняваш Керъл и Стъридж, защото единия е бърз и техничен, а другия дървен, висок и бавен
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 23 дек 2012 16:36

Даниел Стъридж е на 23 години,а вече е и английски национал.За Челси е играл предимно като дясно крило и в повечето от мачовете е влизал като резерва.Единствено за Болтън игра като централен нападател и вкара 8 гола в 12 мача.Няма да се нуждае от адаптация в английския футбол,който е специфичен,особено за нападатели,които идват от Южна Америка/80% от списъка на матадора/.За да стане трансфера,Даниел се е навил да подпише за 60 000 на седмица,т.е. по-малка заплата от тази,която вземаше в Челси.Момчето е на 23 години и се вписва идеално в концепцията на ФСГ за млади и жадни за доказване британски играчи.Отделно,че и при първа оферта от клуб като Барса или Реал няма да прави циркове подобно на доста южноамериканци

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 дек 2012 17:18

PeterForsberg написа:Даниел Стъридж е на 23 години,а вече е и английски национал.За Челси е играл предимно като дясно крило и в повечето от мачовете е влизал като резерва.Единствено за Болтън игра като централен нападател и вкара 8 гола в 12 мача.Няма да се нуждае от адаптация в английския футбол,който е специфичен,особено за нападатели,които идват от Южна Америка/80% от списъка на матадора/.За да стане трансфера,Даниел се е навил да подпише за 60 000 на седмица,т.е. по-малка заплата от тази,която вземаше в Челси.Момчето е на 23 години и се вписва идеално в концепцията на ФСГ за млади и жадни за доказване британски играчи.Отделно,че и при първа оферта от клуб като Барса или Реал няма да прави циркове подобно на доста южноамериканци

Стъридж държи да играе нападател също както Уолкът, това е и едната причина да иска да напусне

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 дек 2012 17:26

според мен,стъридж и суарес ще си менкат местата по време на мача.стърлинг е на другия фланг и ще се сменя със инс(ако го вземем).
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 23 дек 2012 17:34

Daniel Sturridge will sign for Liverpool on 2nd January following his successful medical this morning at Melwood. Welcome to the Liverpool FC Daniel

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 дек 2012 19:05

Честит да ни е Стъридж! Дано ни радва с много голове! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”